Justyna81 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 to dobre wieści. Czyli dwa zostają u Twojej siosty, dwa maja potencjlane domy, a pozostale dwa? Czyli będą jeszcze jakieś szukały domu? bo się troche pogubiłam :) Quote
19martusia86 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dwa zostają u siostry i to właśnie dla nich są potencjalne domy, potencjalne bo wiadomo, że przygarnięcie pieska trzeba przemyśleć. Pozostała 4 została uśpiona. Wkleję dziś zdjęcia mamy z dwójką pozostałą w razie gdyby jednak opcja z domem nie wypaliła to jest szansa, że ktoś się zainteresuje maluszkami. Quote
JOMA Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 19martusia86 - trzymam kciuki za pomyślny obrót sprawy ! Podziwiam was, ja na swoim terenie mam problem zakocenia i do usypiania ślepych miotów długo dojrzewałam, oj długo. No i wszystko w tajemnicy przed dziećmi, które są zaangażowane w ratowanie życia, trudne niestety bo u nas się o wszystkim rozmawia a tu nagle jakieś tajemnice. Quote
marlenka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 19martusia86 napisał(a):Dwa zostają u siostry i to właśnie dla nich są potencjalne domy, potencjalne bo wiadomo, że przygarnięcie pieska trzeba przemyśleć. Pozostała 4 została uśpiona. Wkleję dziś zdjęcia mamy z dwójką pozostałą w razie gdyby jednak opcja z domem nie wypaliła to jest szansa, że ktoś się zainteresuje maluszkami. Widzisz martusia , jednak się zdecydowali na uspienie maluchów , ja wiem że to ciężko , ale to dobra decyzja . Quote
JOMA Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 I co słychać ? - ruszyło się coś w sprawie adopcji ? Quote
19martusia86 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='JOMA']I co słychać ? - ruszyło się coś w sprawie adopcji ?[/QUOTE] Witam ponownie, ze względu na nadchodzące święta i chrzciny które odbędą się w moim domu cierpię na chroniczny brak czasu. Pieski są nadal do adopcji. Z przyczyn oczywistych zależy nam na dobrym domu. Maluchy otwierają oczka i ciekawość wypycha je w świat :) jeszcze trochę i zaczną rozrabiać na całego :) Quote
JOMA Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 GRATULUJĘ ! A ja wierzę w ludzi - inaczej zwariowałabym - każdy uczy się na błędach - niestety swoich. Quote
marlenka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Matunia a nie zostały Ci jakies kontakty ... do schroniska podrzucili 4 sunie http://www.dogomania.pl/threads/183939-ALARM!-SZCZENIAKI-W-BOGUSZYCACH.-Podrzucone-male%C5%84stwa-szukaj%C4%85-dt-ds-MEGA-PILNIE Quote
19martusia86 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Popytam. Może ktoś chętny się znajdzie. Słodkie robaczki. Quote
Recommended Posts