Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
SDzisiaj Pani dzwoniła, że Misia na dywan nasiusiała :oops:

E, zdarza się. Byleby pani była cierpliwa i dała szansę Misi :)

Posted

iwop napisał(a):
No własnie nie wiadomo, bo pani miała pretensje...

O kurczę, żeby Pani nic nie odwaliło i nie wyrzuciła gdzieś Misi - czy ona wie, co ma zrobić w razie chęci zwrotu psa? Przepraszam za pesymistyczne myślenie:(

Posted

oj, nie jest za diobrze. Misia nie jest w stanie załatwić się na spacerze. Kupy nie robi od 4 dni (maja iść do weta) i siusia w domu na gazetę. Pani martwi się, bo Misia prawie nic nie je...
Ja wiem, że ona tęskni za domem tymczasowy, Ona nie wiedziała przecież , że jest tam tymczasowo - sopała w łóżku, bawiła się z innymi psami, miała podwóreczko... Ech, żeby potrafiła to zrozumieć...

Posted

Misię trzeba będzie zabrać. Pani dzwoniła do Joli z pretensjami :angryy:, że sunia zachorowała (jest przeziębiona) a ona nie ma pieniędzy na leczenie psa! Nie bede pisac niezenzuralnych słów. Jola tam jutro jedzie i chce dać kase na leczenie. Ja uważam, że to nie jest właściwy dom. A co będzie jak zachoruje za pól roku, rok? Wywalą ją olbo oddadzą?:angryy:

Posted

iwop napisał(a):
Misię trzeba będzie zabrać. Pani dzwoniła do Joli z pretensjami :angryy:, że sunia zachorowała (jest przeziębiona) a ona nie ma pieniędzy na leczenie psa! Nie bede pisac niezenzuralnych słów. Jola tam jutro jedzie i chce dać kase na leczenie. Ja uważam, że to nie jest właściwy dom. A co będzie jak zachoruje za pól roku, rok? Wywalą ją olbo oddadzą?:angryy:

Zdecydowanie racja!!! Boże, czemu ludzie są tacy nieodpowiedzialni, bez serca i bez rozumu??? Misieńko, tak mi przykro:(:(:(

Posted

Misia biedna, bo ona zupełnie niewinna w tej sytuacji! Niestety tacy ludzie jak ta Pani są, byli i będą!!! Czy jej było szkoda pieniędzy na leczenie Misi? Ona nie powinna tam zostać - przede wszystkim dlatego, że psy chorują, a Pani w tym względzie (i innych też) okazała się snobką)!!!

Posted

Trzeba zabrać Misię z powrotem do pijaczka, nie ma wyjścia :-(
Nigdy w życiu nie dałabym babie pieniędzy :angryy:
To nie jest dobry dom.

Posted

Fiks napisał(a):
Trzeba zabrać Misię z powrotem do pijaczka, nie ma wyjścia :-(
Nigdy w życiu nie dałabym babie pieniędzy :angryy:
To nie jest dobry dom.

Popieram, żadnych pieniędzy dla tej Pani!!! Krakowska skneruska!!!

Posted

Jola mi pisała o Misi :( matko, skąd się biorą tacy ludzie... biedna mała, musi wracać do pijaczka - no ale musi, nie ma wyjścia. szkoda :(

Posted

Misia zostaje w Krakowie. Pańcia Misi jest po prostu histeryczka. jest równiez nieco nadopiekuńcza. Mąż pani, do którego Misia lgnie bardziej opowiada, że pani gustuje w tuczeniu psów i ciągle biega z Misią z jedzonkiem - a to kabanosek, a to herbatniczek, sereczek, szyneczka a potem narzeka , że suczka nie chce jeść. A jak ma jeść jak jest obżarta różnymi takimi.... Misia śpi w łóżku. Na razie ma zaziębione gardło więc siusia na gazetę w domku...
Pan Misi absolutnie nie widzi możliwości oddania jej i za plecami pani stukał się w głowę... na jej "dziumdzianie".