iwop Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Mru, pokaże to JOli, ale nie wiem czy w Ożarowie coś zdziała... To dośc daleko od nas.. Quote
agusiazet Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ten na pierwszym wygląda zupełnie jak Aguś i gdyby nie fakt, ze na jego wątku są bieżące informacje wpadłabym w przerażenie. Drugi jest niesamowicie chudziutki, widać mu wystające kości, a to chyba duży pies. Trzeci wygląda na urodziwego kudłacza, mordka śliczna! Koniecznie trzeba im pomóc, nawet jakby miały trafić do Mielca!!! Quote
iwop Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 W końcu zrobiłam przelew na Kundelkową skarbonkę:oops: Quote
agusiazet Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Kundelkowa Skarbonka na pewno bardzo się ucieszy!!! Iwop, wiesz, czy coś ruszyło w sprawie piesków z powyższej informacji? Quote
iwop Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Agusiazet maz zapchaną skrzynke :0 Fiks, kochana, czy osoba która robiła ogłoszenie do Sherloka Holmesa mogłaby wstawić tam te zdjęcia z trawki? Dzwonili starsi państwo z Krakowa i chcieliby zobaczyć zdjęcia jak Misia stoi . Nie mają podobno skrzynki (Jola z nimi rozmawiała...) Może się poszczęści...? Quote
Fiks Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dodałam fotki. Ale trzeba chwilę poczekać aż się ukażą. http://krakow.szerlok.pl/oferta/malutka-sliczna-6-msc-suczka-szuka-domu-ID1bxV.html Quote
Fiks Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Na allegro są fotki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1020142278 Zaraz zrobię na szerloku ogłoszenie jeszcze raz od nowa. Edit: nowe ogłoszenie na Szerloku: http://krakow.szerlok.pl/oferta/malutka-sliczna-7-msc-suczka-szuka-domu-ID1Qq2.html Quote
iwop Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 OK :) Już widać zdjęcia! Ja chciałam przesłać im zdjęcia, ale Jola mówi, że oni niezbyt dobrze poruszają się na necie... Quote
Fiks Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 To niech Jola im powie, że jest nowe ogłoszenie na Szerloku i tam są już wszystkie zdjęcia. Trzymam kciuki :) Quote
iwop Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Dzięki ogłoszeniu Fiks na Szerloku, Misia ma chętny domek w Krakowie! :) POTRZEBNY DOGO Z KRAKOWA DO PRZEPROWADZENIA WIZYTY! Quote
agusiazet Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Moja córka studiuje w Krakowie, jeśli uda mi się ją namówić do takiego wysiłku, to dzisiaj już nie, ale we wtorek po południu jest w Krakowie i trzeba by ją wyszkolić na, co zwracać uwagę! Może jakiś dogomaniak się wcześniej zgłosi, Kraków jest licznie reprezentowany na Dogo:) Quote
iwop Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Jola w środę jedzie do Krakowa, to mogłaby malutką zabrać, ale dobrze żeby wczesniej była wizyta... Quote
iwop Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Podnoszę sobie! Agusoiazet, oczywiście byłybyśmy z Jolą bardzo wdzięczne za wisytę przedadopcyjna twojej córki :) Quote
agusiazet Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Postaram się ją namówić, ale zaznaczam jeszcze raz będzie w Krakowie we wtorek po południu. Może poproście jakiegoś krakusa? Będzie szybciej i profesjonalniej! Ale jakby co... to poproszę Martę! Quote
iwop Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Agusiazet, nie zawracaj córce głowy, bo jak się nie znajdzie nikt z Krakowa, to Jola która zawozi małą i tak zobaczy co i jak... Kraków jest niedaleko jakby co, odpukać. :) Quote
agusiazet Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Iwona, moja córka powiedziała, że pójdzie na ten rekonesans, tylko proszę napiszcie mi na, co ma zwrócić uwagę, bo nigdy nie była na takiej wizycie! Prosi też o podanie adresu lub telefonu kontaktowego, bo Kraków to duże miasto. Mogę przekazać jej te wiadomości lub sama się z nią skontaktuj telefonicznie! Córka ma na imię Marta, jej komórka to 661193085. Juto będzie na wieczór w Krakowie:) Quote
iwop Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 agusiazet dziekuję ci bardzo :) i córce też, ale niech nie zawraca sobie głowy. Jola zawozi malutką to wszystko wypyta... Za miesiąc poprosimy o wizytę poadopcyjną :) Quote
agusiazet Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ok, bardzo się cieszę, że wreszcie się Misi udało, mam nadzieję, że trafi szczęśliwie! Quote
iwop Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Misia jest juz w nowym domku :) Jola dzwoniła do mnie - Misia była bardzo wystraszona, ale mimo tego obeszła całe mieszkanie... Chyba bedzie miała tam dobrze :) Nowa pani obcałowywała ją, co na razie wpędzało Misię w jeszcze większe onieśmielenie.... Quote
agusiazet Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Misiu, oby to był Twój dobry dom na całe życie!!! Quote
Fiks Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Trzymam kciuki za zaaklimatyzowanie się Misi w nowym domku. Quote
Recommended Posts