Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten na pierwszym wygląda zupełnie jak Aguś i gdyby nie fakt, ze na jego wątku są bieżące informacje wpadłabym w przerażenie. Drugi jest niesamowicie chudziutki, widać mu wystające kości, a to chyba duży pies. Trzeci wygląda na urodziwego kudłacza, mordka śliczna! Koniecznie trzeba im pomóc, nawet jakby miały trafić do Mielca!!!

Posted

Agusiazet maz zapchaną skrzynke :0

Fiks, kochana, czy osoba która robiła ogłoszenie do Sherloka Holmesa mogłaby wstawić tam te zdjęcia z trawki? Dzwonili starsi państwo z Krakowa i chcieliby zobaczyć zdjęcia jak Misia stoi . Nie mają podobno skrzynki (Jola z nimi rozmawiała...)

Może się poszczęści...?

Posted

OK :) Już widać zdjęcia!
Ja chciałam przesłać im zdjęcia, ale Jola mówi, że oni niezbyt dobrze poruszają się na necie...

Posted

Moja córka studiuje w Krakowie, jeśli uda mi się ją namówić do takiego wysiłku, to dzisiaj już nie, ale we wtorek po południu jest w Krakowie i trzeba by ją wyszkolić na, co zwracać uwagę! Może jakiś dogomaniak się wcześniej zgłosi, Kraków jest licznie reprezentowany na Dogo:)

Posted

Postaram się ją namówić, ale zaznaczam jeszcze raz będzie w Krakowie we wtorek po południu. Może poproście jakiegoś krakusa? Będzie szybciej i profesjonalniej! Ale jakby co... to poproszę Martę!

Posted

Agusiazet, nie zawracaj córce głowy, bo jak się nie znajdzie nikt z Krakowa, to Jola która zawozi małą i tak zobaczy co i jak... Kraków jest niedaleko jakby co, odpukać. :)

Posted

Iwona, moja córka powiedziała, że pójdzie na ten rekonesans, tylko proszę napiszcie mi na, co ma zwrócić uwagę, bo nigdy nie była na takiej wizycie! Prosi też o podanie adresu lub telefonu kontaktowego, bo Kraków to duże miasto. Mogę przekazać jej te wiadomości lub sama się z nią skontaktuj telefonicznie! Córka ma na imię Marta, jej komórka to 661193085. Juto będzie na wieczór w Krakowie:)

Posted

agusiazet dziekuję ci bardzo :) i córce też, ale niech nie zawraca sobie głowy. Jola zawozi malutką to wszystko wypyta...

Za miesiąc poprosimy o wizytę poadopcyjną :)

Posted

Misia jest juz w nowym domku :) Jola dzwoniła do mnie - Misia była bardzo wystraszona, ale mimo tego obeszła całe mieszkanie... Chyba bedzie miała tam dobrze :) Nowa pani obcałowywała ją, co na razie wpędzało Misię w jeszcze większe onieśmielenie....