Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam, nawet w Debicy czy w Mielcu jest lepiej. W Fundacji tez wiedza, ze jak psiak z Ostrowca, to mega zaniedbany i niezmiernie strachliwy.
Ale zeby tak nic kompleksowo w tak duzym miescie nie robic dla zwierzat; tylko te zwierzaki moga liczyc na garstke wybrancow, ktorzy pomoga.

Wg mnie we wszystkich lecznicach w miescie powinny wisiec plakaty nt. mieleckiego schroniska. Moze sie w koncu mieszkancy obudza z tego letargu!

Posted

Mnie to nawet nie chce się otym pisac...

Dzisiaj dzwoniła pani z Sulejówka w sprawie małej. Misia miałaby mieszkać na dworze, no i dobrze żeby chociaż raz miała szczeniaki :angryy:

Posted

Takie debilstwo jest na porzadku dziennym w tym ...... kraju.

Treść wiadomości:
witam mam pytanie co do warunków adopcji którejś z suczek najbardziej spodobała mi sie ta malutka czarna lub ta młodziutka w kolorze wilczastym są piękne ale czy spełniam warunki adopcji i czy suczki te muszą zostać wysterylizowane chciałbym by miały tylko raz szczenięta poniewarz jestem już posiadaczem 2 piesków z czego jeden to malutki kundelek znajda która ma około 3 lat jest taki piękny rudy chciaółbym dochować sie po nim jednego miotu zaraz po tym oświadcvzam iż nie zwłocznie udam się do sterylizacji suczki prosze o przesłanie mi pełnej listy warunków adopcji.

Posted

W poniedziałek idziemy na wizytę przedadopcyjną i prosimy o trzymanie kciuków. Po skończeniu cieczki będzie sterylka. Oczywiście wezme fakturę .

Posted

Pani już się rozmysliła...Nawet nie jestem zdziwiona, no bo przeciez to jest Ostrowiec:angryy:

W przyszły piątek sterylka, chyba, że facet pić nie przestanie....

Posted

Dziekuję :)

Ma jeszcze lokalne ogłoszenia... ale jak widac nic tego nie wychodzi. Mam jej ładne zdjęcia na spacerku, ale wkleję dopiero wieczorem

Teraz mała "prywata"
Oto mój nowy domownik domownika - Kotka została skopana i wyrzucona do kamieniołomów. Ma usunięta śledzionę. Wiem, że to wariactwo z mojej strony...

Posted

agusiazet, kotka nie jest już do wzięcia:eviltong:

Dzisiaj o godzinie 18, Misia ma sterylkę. Prosze trzymajcie kciuki za malutką :oops:

Posted

Malutka jest już po sterylce. Ma szew około 2 cm!:multi: Męczy się bidulka w kołnierzu, ale wszystko jest w porządku. Mamy z Jolą ustalone dyżury :)
Jutro wstawię zdjęcia, bo musze swoim zwierzyńcem się zająć.

Dziewczyny, na kogo mam wystawić fakturę za sterylkę?

Obiecuję, że po pierwszym dorzucę coś do Kundelka i zrobię specjalnie bazarek, a trochę fajnych rzeczy się uzbierało...:oops: