Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia została znaleziona parę dni temu na osiedlu. W wielki mróż schroniła się pod balkonem. Niestety ja nie mogę jej zabrać do domu, a w Ostrowcu nie mamy dobrego tymczasu. Mieszka teraz tymczasowo u pijaczka... Zgadza się z innymi psami, ale wyraźnie nie lubi kotów...:oops: Jest śliczna i bardzo przyjazna... Młodziutka, ma idealne zęby i jeszcze mięciutka sierść. Nie ma więcej niż 8 miesięcy. Szukam dla niej domu albo chociaż tymczasu i zbieram na sterylkę. Zaraz wkleję zdjęcia.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Los nie oszczędza nawet psich „dzieci” i doświadcza je wielokrotnie silniej, niż dorosłe psy – bo szczenię nie zawsze sobie poradzi i jest o wiele łatwiejszym celem do ataków z racji na swoją ufność człowiekowi… Mała, ośmiomiesięczna Misia nie miała gdzie się podziać, gdy nadeszły wielkie mrozy – naiwnie myślała, że schronienie pod balkonem da takiej kruszynce ciepło. Nie wiadomo, czy przeżyłaby noc, gdyby nie znalazła jej kobieta o dobrym sercu – niestety, z braku miejsca nie mogła jej wziąć do siebie, więc suczka znalazła ciepły kąt u miejscowego pijaczka – tam nikt jej nie skrzywdzi, ale nie można tego nazwać domem. Wyszło na jaw, że suczka dobrze dogaduje się z psami, ale nie przepada za kotami. Misia okazała się młodziutką suczką, małą, a do tego zalęknioną – reaguje strachem na ostrzejszy głos czy podniesioną rękę, prawdopodobnie ktoś musiał ją bić. Jaka była jej historia? Tego nikt nie wie; wiem natomiast, jak jej historia może się potoczyć, jeśli Ty, człowieku, zechcesz dać jej dom, miłość, ciepło i pełną miskę. Przygarnij Misie, ona tak bardzo pragnie swojego domu, skontaktuj się:

Posted

jej... Misia jest zaniedbana nie tylko na wątku :( Joli umarła ukochana 12 letnia kotka, ja mam koci tymczas po poważnej operacji...Nie byłam u Misi od paru dni.
Teraz musimy Misię wysterylizować.