robkowa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 cieszę się że u Nutki vel Julki wszystko dobrze! Murko ogłoszenia internetowe Nutki usunęłam jakiś czas temu Quote
monikapf Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Julci z pewnością ogłoszenia już nie będą potrzebne :lol: Quote
Tola Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='robkowa']cieszę się że u Nutki vel Julki wszystko dobrze! Murko ogłoszenia internetowe Nutki usunęłam jakiś czas temu Ale w schronisku pozostała kolezanka Nutki z budy - malenka Zulka; bardzio podobna do Nutki. Moze jak ktos bedzie dzwonil to mówic o Zulce Myslalam, ze zdołam zabrac do hoteliku i Zulkę, ale teraz mamy znowu bezdomna cięzarna sunieczkę:shake: To malenka Zulka Quote
Tola Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 monikapf napisał(a):Wygląda jak siostra naszej Julci. bidulka Moze to i siostra... Quote
Tola Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 monikapf napisał(a):Są jakieś szanse, żeby ją wyciągnąć stamtąd ? Potrzebny bezpłatny DT lub jakies deklaracje wpłat, zeby zabrac ją do hoteliku... Quote
monikapf Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Do końca miesiąca wyjaśni się czy będę miała dalej pracę. Jeśli tak to na pewno coś dorzucę na stałą deklarację nie chcę teraz się jednak deklarować i obiecywać a potem nic nie dać. :( Quote
Tola Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 monikapf napisał(a):Do końca miesiąca wyjaśni się czy będę miała dalej pracę. Jeśli tak to na pewno coś dorzucę na stałą deklarację nie chcę teraz się jednak deklarować i obiecywać a potem nic nie dać. :( Wiem i rozumiem. U Murki są nasze zamojskie 3 suczki; moze ktoras znajdzie szybko dom to tak niesmialo myslalam wlasnie o Zulce... Quote
monikapf Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Będę o niej pamiętać. mam nadzieję że z pracą będzie okej i będę mogła pomóc wam finansowo. Jestem pod ogromnym wrażeniem tego co robicie dla tych psiaków. Quote
Szarotka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 monikapf napisał(a):Dziewczyny można z forum usnąć własny post? Tak mozna. Chyba w opcjach zaawansowanych. Moze jednak chyba przy robieniu edycji. Teraz sie zastanawiam, bo nie moge znalezc tej opcji. Nie moge tego znalezc. Zawsze moze wymazac to co napisalas i wpisac cos innego. Quote
monikapf Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Chodzi o to aby usnąć to zdjęcie i wstawić jeszcze raz ale już w mniejszym rozmiarze Quote
jola_li Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Nie wiem na czym to polega, bo czasem można usunąć (klikając przedtem na zaawansowane), a czasem nie :shake:. Quote
jola_li Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 monikapf napisał(a):Chodzi o to aby usnąć to zdjęcie i wstawić jeszcze raz ale już w mniejszym rozmiarze Kliknij na "edytuj post", potem usuń zdjęcie (kliknij na zdjęcie i "delete") i wstaw nowe. Quote
monikapf Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 A to nasz Kubuś :) A to szczęśliwa Julcia Moje psiaki Julcia w locie :loveu: I jak wam się podoba Julcia ? Quote
jola_li Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Julcia fantastyczna!!!! Kubuś też!!!! Super duet :-)!!!! Wiecie za co najbardziej lubię kundelki? Za "jedyność w swoim rodzaju" :-)!!! Quote
Murka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='monikapf'] I jak wam się podoba Julcia ? Jest cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
Jo37 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Fantastyczna. A tyle się biedaczka przesiedziała się w schronie. Quote
Tola Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Sliczny krasnalek:loveu: Jeszcze zeby ta jej kolezanak Zulka mogla miec taki domek.. Quote
monikapf Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dokładnie miesiąc temu Julcia przyjechała do naszego domu. Jak to szybko zleciało ... A to Julka dziś rano. Quote
Recommended Posts