Gosik71 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kto ma jakieś info o wystawie w Kosicach? Chciałam tam meila wysłać, ale wrócił do mnie z powrotem:placz: Quote
Musiałek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosik chodzi ci o wystawe 16 lipca ?? jedziesz ??? Ja tez mam ja w planie ;) Quote
Gosik71 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Mam ochotę, już odrzuciłam B. Bystrzycę i Senec, więc zastanawiam się nad Nitrą i Kosicami, z Nitry obsadę sędziowską znalazłam, ale z Kosic niestety nic nie ma. Muszę z Juniorem skończyć tam championa, brakuje nam 2 małych CAC-ów. Quote
Musiałek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja Nitre uzalezniam od - niestety bardzo mocnej - konkurencji, więc ma 10 % na to ze tam sie zjawię choc pani sedzina bardzo nam pasuje :lol: Natomiast do kosic jade na 100% Zobaczymy sie ???? Quote
Gosik71 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Muszę się dowiedzieć o obsadę sędziowską, w ciemno nie jadę. Quote
asiek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 ja też się tam na 99% wybieram zwłaszcza, że wyczytałam że tam w tym roku bedzie przyznawany tytuł Zwyciezca Słowacji ( ale nie wiem na ile ta informacja jest wiarygodna :| ) Quote
bongobongo Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 asiek napisał(a):ja też się tam na 99% wybieram zwłaszcza, że wyczytałam że tam w tym roku bedzie przyznawany tytuł Zwyciezca Słowacji ( ale nie wiem na ile ta informacja jest wiarygodna :| ) Myślę, że jest wiarygodna. Słyszałam o tym w Trencinie. Quote
Gosik71 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Też mi się to o uszy obiło, ale info o tej wystawie trzeba gdzieś znaleźć:placz: Nie będziemy w ciemno strzelać:cool1: Quote
Frugo Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja bym się też wybrala do bańskiej albo do koszyc ale wlanie chodzi o stawkę :) jak coś będziecie wiedziećto piszcie :* Chodzi mi o 5 grupe a w szczególności samojedy =) Pozdrawiam ! Quote
Diana14 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jest tam przyznawany tytuł Zw.Słowacji. Wiarygodna informacja bo ze strony ichnego zk ;) http://www.skj.sk Aczkolwiek obsady tam nie ma...:roll: Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV VŠETKÝCH PLEMIEN, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA BANSKÁ BYSTRICA 07.05.2006 a na tej samej www, ale slowackiej jest ze Zwyc.Slowacji jest w Banskiej, wiec JAK TO W KONCU JEST??????? Quote
dorotal Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Na ulotce co przyszla do mnie poczta :cool3: jest ze celostatna vystava jest w Banskiej, czyli narodna powinna byc w Koszycach. Quote
bongobongo Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 dorotal napisał(a):Na ulotce co przyszla do mnie poczta :cool3: jest ze celostatna vystava jest w Banskiej, czyli narodna powinna byc w Koszycach. Troche nie jestem w temacie, ale czy to znaczy ,że "celostatna" oznacza tą wystawę, na której jest przyznawany tytuł Zw. Słowacji? Quote
dorotal Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 W Słowacji celostatna oznacza nasza krajowke narodna - jest dodatkowo tytul narodny vitez, czyli zw. Słowacji oblasna - nie ma CAC, jest tytul krajski vitez Quote
bongobongo Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Aha! Dzięki! Czyli rozumiem, że w Kosicach będzie tytuł Zw. Słowacji. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ja w ub.r. tez miałam spore problemy z nawiązaniem kontaktu z nimi; pisałam i po polskui i po angielsku - cisza. Napisałam do Bratysławy z prośbą o ulotkę i przysłali. Po kilku dniach dostałam drugą ulotkę, tym razem z Kosic. A więc wychodzi mi, że ktoś tam czyta maile, ale może nie umie obsługiwac komputera albo nie zna języka... W ub.r. wystawa była na terenie pięknego parku, który znajdował się u podnóża zamku. Stare drzewa dawały cień (bo słońce paliło prawie cały dzień), a w połowie BIS-a zaczął padać dokuczliwy deszcz. Ale na tam nie narzekam... Przy okazji właśnie w Kosicach poznałam Jagoodkę, Agasię i Kingę od kaukazów. Zdrówko! Jest duże prawdopodobieństwo, że i w tym roku tam pojadę. Pzdr. Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 no ja bylam i tu i tu, ale chcialabym wiedziec gdzie w koncu dadza ten tytul??? no na ichniej www jest ze w Banskiej po slowacku, albo w Koszycach po angielsku. Czy ktos ma ulotke z Koszyc?czy jest tam napisane ze ten tytul beda dawac tam?bo zawsze dawali w Banskiej jednak Quote
Zeliika Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Do Koszyc do fajnego sedziego tez bym sie wybrala. Napisze jutro do SKJ o obsade. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dobrze by było, aby podali obsadę dla wszystkich grup. Spróbuj poprosić, co? pzdr. Quote
dorotal Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 orsini napisał(a):no ja bylam i tu i tu, ale chcialabym wiedziec gdzie w koncu dadza ten tytul??? no na ichniej www jest ze w Banskiej po slowacku, albo w Koszycach po angielsku. Czy ktos ma ulotke z Koszyc?czy jest tam napisane ze ten tytul beda dawac tam?bo zawsze dawali w Banskiej jednak ja mam ulotke z Banskiej i tam nie ma tego tytulu Quote
Asiaczek Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dorotal, a możesz napisac do kiedy, jakie ceny itp? Bardzo będę wdzięczna. Pzdr. Quote
dorotal Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Banska Bystrzyca 7.05.2006 Pierwszy termin byl do 14.03, wiec bede wpisywac dla terminu ostatecznego 14.04 pierwszy pies 35 Euro nastepne 30 Euro szczeniaki i weterany 20 Euro basenji ma sedziowac Bedrich Meszarok (SK) Quote
Zeliika Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Dobrze by było, aby podali obsadę dla wszystkich grup. Spróbuj poprosić, co? pzdr. Poprosilam o caly "zoznam rozhodcow" - zobaczymy, czy i co dopowiedza ;) Quote
Noelani Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Zeliika napisał(a):Poprosilam o caly "zoznam rozhodcow" - zobaczymy, czy i co dopowiedza ;) Mi sedziow nie przyslali. Jedyne co zrobili to potwierdzili ze Vitaz Slovenska bedzie w Koszycach. Quote
Zeliika Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Przyslali mi wszytskie informacje - prihlasku i uzavierke :) Sedziowie, niestety bez podzialu na rasy: I grupa - Tibor Havelka, SK II grupa - Jaroslav Matyas, SK; Gabriela Ridarcikova, SK; Bedrich Meszaros, SK; Frantisek Fischer, SK; Dusan Kuris, SK; Imrich Sopko, SK III grupa - Gabor Korozs, HU; Zuzana Szovenyiova, SK; Stanislav Bucko, SK IV grupa - Vladimir Piskay, SK V grupa - Magdalena Musiał, PL VI grupa - Anna Rajs, PL; Aleksander Skrzynski, PL; Monika Tusanova, SK VII grupa - Jozef Horvath, SK; Juraj Cigas, SK VIII grupa - Korozs Andras, HU; Kaspar Milos, CZ IX grupa - Aleksandra Swisulska, PL; Imrich Sopko, SK; Dusan Kuris, SK X grupa - Vlastislav Vojtek, SK reserva, neuznane plemena - Bedrich Meszaros, SK Jak ktos zyczy, moge przeslac mailem. Quote
Recommended Posts