Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam ochotę, już odrzuciłam B. Bystrzycę i Senec, więc zastanawiam się nad Nitrą i Kosicami, z Nitry obsadę sędziowską znalazłam, ale z Kosic niestety nic nie ma.

Muszę z Juniorem skończyć tam championa, brakuje nam 2 małych CAC-ów.

Posted

Ja Nitre uzalezniam od - niestety bardzo mocnej - konkurencji, więc ma 10 % na to ze tam sie zjawię choc pani sedzina bardzo nam pasuje :lol:

Natomiast do kosic jade na 100%

Zobaczymy sie ????

Posted

ja też się tam na 99% wybieram zwłaszcza, że wyczytałam że tam w tym roku bedzie przyznawany tytuł Zwyciezca Słowacji ( ale nie wiem na ile ta informacja jest wiarygodna :| )

Posted

asiek napisał(a):
ja też się tam na 99% wybieram zwłaszcza, że wyczytałam że tam w tym roku bedzie przyznawany tytuł Zwyciezca Słowacji ( ale nie wiem na ile ta informacja jest wiarygodna :| )

Myślę, że jest wiarygodna. Słyszałam o tym w Trencinie.

Posted

Ja bym się też wybrala do bańskiej albo do koszyc ale wlanie chodzi o stawkę :) jak coś będziecie wiedziećto piszcie :* Chodzi mi o 5 grupe a w szczególności samojedy =) Pozdrawiam !

Posted

NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV VŠETKÝCH PLEMIEN, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA BANSKÁ BYSTRICA 07.05.2006 a na tej samej www, ale slowackiej jest ze Zwyc.Slowacji jest w Banskiej, wiec JAK TO W KONCU JEST???????

Posted

dorotal napisał(a):
Na ulotce co przyszla do mnie poczta :cool3: jest ze celostatna vystava jest w Banskiej, czyli narodna powinna byc w Koszycach.

Troche nie jestem w temacie, ale czy to znaczy ,że "celostatna" oznacza tą wystawę, na której jest przyznawany tytuł Zw. Słowacji?

Posted

Ja w ub.r. tez miałam spore problemy z nawiązaniem kontaktu z nimi; pisałam i po polskui i po angielsku - cisza. Napisałam do Bratysławy z prośbą o ulotkę i przysłali. Po kilku dniach dostałam drugą ulotkę, tym razem z Kosic. A więc wychodzi mi, że ktoś tam czyta maile, ale może nie umie obsługiwac komputera albo nie zna języka...
W ub.r. wystawa była na terenie pięknego parku, który znajdował się u podnóża zamku. Stare drzewa dawały cień (bo słońce paliło prawie cały dzień), a w połowie BIS-a zaczął padać dokuczliwy deszcz. Ale na tam nie narzekam...
Przy okazji właśnie w Kosicach poznałam Jagoodkę, Agasię i Kingę od kaukazów. Zdrówko!
Jest duże prawdopodobieństwo, że i w tym roku tam pojadę.
Pzdr.

Posted

no ja bylam i tu i tu, ale chcialabym wiedziec gdzie w koncu dadza ten tytul???
no na ichniej www jest ze w Banskiej po slowacku, albo w Koszycach po angielsku.
Czy ktos ma ulotke z Koszyc?czy jest tam napisane ze ten tytul beda dawac tam?bo zawsze dawali w Banskiej jednak

Posted

orsini napisał(a):
no ja bylam i tu i tu, ale chcialabym wiedziec gdzie w koncu dadza ten tytul???
no na ichniej www jest ze w Banskiej po slowacku, albo w Koszycach po angielsku.
Czy ktos ma ulotke z Koszyc?czy jest tam napisane ze ten tytul beda dawac tam?bo zawsze dawali w Banskiej jednak

ja mam ulotke z Banskiej i tam nie ma tego tytulu

Posted

Banska Bystrzyca 7.05.2006
Pierwszy termin byl do 14.03, wiec bede wpisywac dla terminu ostatecznego 14.04
pierwszy pies 35 Euro
nastepne 30 Euro
szczeniaki i weterany 20 Euro
basenji ma sedziowac Bedrich Meszarok (SK)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dobrze by było, aby podali obsadę dla wszystkich grup. Spróbuj poprosić, co?
pzdr.

Poprosilam o caly "zoznam rozhodcow" - zobaczymy, czy i co dopowiedza ;)

Posted

Zeliika napisał(a):
Poprosilam o caly "zoznam rozhodcow" - zobaczymy, czy i co dopowiedza ;)

Mi sedziow nie przyslali.
Jedyne co zrobili to potwierdzili ze Vitaz Slovenska bedzie w Koszycach.

Posted

Przyslali mi wszytskie informacje - prihlasku i uzavierke :)
Sedziowie, niestety bez podzialu na rasy:
I grupa - Tibor Havelka, SK
II grupa - Jaroslav Matyas, SK; Gabriela Ridarcikova, SK; Bedrich Meszaros, SK; Frantisek Fischer, SK; Dusan Kuris, SK; Imrich Sopko, SK
III grupa - Gabor Korozs, HU; Zuzana Szovenyiova, SK; Stanislav Bucko, SK
IV grupa - Vladimir Piskay, SK
V grupa - Magdalena Musiał, PL
VI grupa - Anna Rajs, PL; Aleksander Skrzynski, PL; Monika Tusanova, SK
VII grupa - Jozef Horvath, SK; Juraj Cigas, SK
VIII grupa - Korozs Andras, HU; Kaspar Milos, CZ
IX grupa - Aleksandra Swisulska, PL; Imrich Sopko, SK; Dusan Kuris, SK
X grupa - Vlastislav Vojtek, SK
reserva, neuznane plemena - Bedrich Meszaros, SK
Jak ktos zyczy, moge przeslac mailem.