Kika Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pewnie,że tak. Zapraszam po drodze do mojego krolestwa :lol: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Kika - dzięki! Ale tak dobrze, to nie będzie, bo nas będzie trochę więcej niż jeden człowiek. Ale na pewno przygotuję coś dobrego do Kosic i tam poucztujemy, OK? Jedzonko na łonie natury, to jest to, co "tygryski lubią najbardziej", prawda? pzdr. Quote
Kika Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Dzisiaj mija pierwszy termin zgloszeń - nasze poszło faxem.Przyjmą?Jak sądzicie:cool1: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Powinni! Ale dla pewnosci zadzwoń do nich i dopytaj sie, czy doszło! Ja wysłałam pocztą, priorytetem, bo mam za duzo championatów do kserowania:)) Pzdr. Quote
Zeliika Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja wciaz sie zastanawiam, czy zglaszac ... :confused: A placic i tak bym placila na wystawie, wiec termin zgloszenia jest mi obojetny. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Zeliika - zgłoś się! Może wreszcie uda nam się spotkać, co? pzdr. Quote
Kika Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [LEFT]Pewnie,że tak - Ewa nie daj sie prosic- wystawa jedniodniowa więc będzie okazja sie spotkac:lol: [/LEFT] Quote
Kika Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Asiaczek']Zeliika - zgłoś się! Może wreszcie uda nam się spotkać, co? pzdr. A Wy to sie w tej stolicy nie możecie na spacer umówic???:lol:To tak na marginesie.:roll: Quote
Zeliika Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Oj Dziewczyny, nie trzeba mnie namawiac :) W takim razie sie zglosze, ale prosze nie pouciekajcie mi na wystawie ;) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Coś Ty! W tym parku w Kosicach jest tak pięknie, że na pewno nie uciekniemy!!! Poza tym, planujemy jakiś piknik na łonie, prawda? Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 My chyba też pojedziemy z 3 psiakami :) suczki do otwartej i championów i psiakiem do szczeniaczków :) mam nadzieje ze uda sie nam skonczyc Ch.Sk :) Quote
Zeliika Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Asiaczek napisał(a):Coś Ty! W tym parku w Kosicach jest tak pięknie, że na pewno nie uciekniemy!!! Poza tym, planujemy jakiś piknik na łonie, prawda? Pzdr. A to wystawa jest w parku? Na ladnym terenie? Ja na piknik zawsze jestem chetna. Bedziemy pewnie jechac z Sanoka, gdzie latem mieszka moja tesciowa i pewnie ja tez zabierzemy na wycieczke do Koszyc :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):My chyba też pojedziemy z 3 psiakami :) suczki do otwartej i championów i psiakiem do szczeniaczków :) mam nadzieje ze uda sie nam skonczyc Ch.Sk :) Fajnie byłoby się spotkać, co? Nawet się nie zastanawiaj, tylko wysyłaj zgłoszenia!!! Migiem!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Zeliika napisał(a):A to wystawa jest w parku? Na ladnym terenie? Ja na piknik zawsze jestem chetna. Bedziemy pewnie jechac z Sanoka, gdzie latem mieszka moja tesciowa i pewnie ja tez zabierzemy na wycieczke do Koszyc :cool3: No, to jesteśmy umówione w Kosicach? Pzdr. Quote
Kika Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Nasz fax przyjęli - dzisiaj mi odpisali na skrzynkę .Można więc i tak wysyłać. Mam nadzieję ze się pogoda uda i faktycznie będzie piknik - byle nam zwierzaki pozwoliły :) Quote
BarbeSale Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 jest jakas szansa moze zeby zaplacic na wystawie 700 koron zamiast 45 euro ? w BB niestety takowej nie bylo ale tu moze? :> Quote
Jagoodka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='BarbeSale']jest jakas szansa moze zeby zaplacic na wystawie 700 koron zamiast 45 euro ? w BB niestety takowej nie bylo ale tu moze? :> BarbeSale płacąc na wystawie w Koszycach płacisz 50 E i to jest jedyna możliwość. Quote
Zeliika Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Asiaczek napisał(a):No, to jesteśmy umówione w Kosicach? Pzdr. na to wyglada :) Quote
Zeliika Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Kika napisał(a):Nasz fax przyjęli - dzisiaj mi odpisali na skrzynkę .Można więc i tak wysyłać. Mam nadzieję ze się pogoda uda i faktycznie będzie piknik - byle nam zwierzaki pozwoliły :) Podobno lipiec jest najbardziej deszczowym miesiącem w roku :roll: Quote
Kika Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [LEFT]Oby nie lalo tak jak dzisiaj u mnie - ściana deszczu to mało powiedziane:) [/LEFT] Quote
Nitor-Nivalis Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Tak Asiaczku mysle ze sie spotkamy :) No i widze ze towarzystwo Bouvierkowe też będzie :) Quote
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Kika napisał(a):Nasz fax przyjęli - dzisiaj mi odpisali na skrzynkę .Można więc i tak wysyłać. Mam nadzieję ze się pogoda uda i faktycznie będzie piknik - byle nam zwierzaki pozwoliły :) Ja już dawno wysłałam pocztą. Może więc wyslę do nich maila z pytaniem, czy wszystko dotarło? Pzdr. Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Asiaczek! Zauważyłam, że jesteś i prośba: gdzie znajdę info odnośnie sędziów? Pewnie już gdzieś to było podane, ale coś nie widzę:crazyeye: Dzieki, Kasia Quote
Recommended Posts