Jagoodka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Moze i ja bym sie wybrala :) Bardzo dobrze wspominam ubiegloroczne Kosice, wiec moze i w tym roku uda nam sie wybrac . Jedyny mankament to strasznie wygorowane oplaty. Jeszcze musze sie dowiedziec, kto sedziuje spaniele Korosz czy Kaspar. Bo jak wegier to nie jade na 100% Quote
Asiaczek Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Jagoodka - to może znowu spotkamy sie w Kosicach? Byłoby super!:lol: pzdr. Quote
Jagoodka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Asiaczek napisał(a):Jagoodka - to może znowu spotkamy sie w Kosicach? Byłoby super!:lol: pzdr. No byłoby :) Na razie znowu mi się sypia wystawy bo dzisiaj mi nóżkę w gips wsadzili. Do Katowic nie jadę, a za 2 tygodnie mamy Ostrave, a gips mam mieć 6 tyg :( Ale Kosice mnie ciągną - bardzo dobrze je wspominam, a w tym roku dodatkowo "Vitaz Slovenska", szkoda, że to nie międzynarodówka, bo bym się nie zastanawiała >:) Quote
Asiaczek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Kobieto, a po co tak skakałaś, że aż gips na nogę założyli, co?! Pzdr. Quote
dachenoceras Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Asiaczek napisał(a):Pojechać, to bym pojechała, ale mam p. M. Musiał. No i nie wiem, co robić... Pzdr. Dam szansę Pani Musiał w Radomiu i się zobaczy - zawsze zamiast Koszyc moze być Krosno - ten sam kierunek jedynie bliżej. Quote
Jagoodka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Asiaczek napisał(a):Kobieto, a po co tak skakałaś, że aż gips na nogę założyli, co?! Pzdr. No widzisz tak wyszło :( A mówi się, że sport to zdrowie . Wiesz to był ostatni trening przed rozgrywkami w przyszłym tygodniu i już sobie nie pogram :(( Quote
Asiaczek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Oj, Jagoodka, Jagoodka... No nic, to tylko 6 tygodni, prawda? Wytrzymasz. Pzdr. Quote
Jagoodka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Asiaczek napisał(a):Oj, Jagoodka, Jagoodka... No nic, to tylko 6 tygodni, prawda? Wytrzymasz. Pzdr. OJ musze :) Ja juz planuje sie dokustykac w sobote pod spanielkowy ring w Katowicach :) Quote
Asiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Słyszałam, że p. Musiał nie sędziuje w Kosicach. Czy ktoś cos wie o tej zmianie? Pzdr. Quote
Juta Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 ja nic nie wiem o zmianie:cool3: ale jade i jakby ktos sie chcial zabrac po drodze to chetnie:p Quote
Pearl Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ja bym byla zdecydowana zeby sie podłaczyc do podrózy, jezeli istnieje taka opcja. Quote
Juta Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dobrze Pearl tylko skad Cie zabrać trzeba by było i z jakim piesiem? Quote
puli Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A dlaczego nie Senec i Nitra?Byłyby 2 wyst w 2 dni. Quote
BarbeSale Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 mam pytanie :) co to znaczy "[SIZE=2]Sieger der Slowakischen Republik" i z tego co tam pisze wynika ze zwyciezca slowacji bedzie jeden na cala rase.... ehhh a ja chcialem jechac po ml zw sl :P Quote
dorotal Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='BarbeSale']mam pytanie :) co to znaczy "[SIZE=2]Sieger der Slowakischen Republik" i z tego co tam pisze wynika ze zwyciezca slowacji bedzie jeden na cala rase.... ehhh a ja chcialem jechac po ml zw sl :P Sieger der Slowakischen Republik oznacza zwyciestwo Słowacji i jest jedno na plec Quote
asiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jeszcze jest troche czasu ale myśle, że ja się tam wybiore :) Quote
Kika Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pytałam, bo chyba i ja sie zdecyduje, pewnie będę miała luźno w aucie więc jakiegoś małego psa moglabym zabrac. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja jeszcze nie wysłałam dokumentów, ale pewnie pojadę. Byłam tam 2 razy pod rząd i bardzo mi sie podobało. Pzdr. Quote
Kika Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja jeszcze nie wysłałam dokumentów, ale pewnie pojadę. Byłam tam 2 razy pod rząd i bardzo mi sie podobało. Pzdr. Ja mam w sumie dośc blisko do Koszyc, wiec grzechem by było nie pojechac skoro mamy otwarty słowacki championat.Mam tylko pewne obawy co do sędziów jest dwoje na VI grupę z Polski- jak się zachowają licho wie.:roll: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Żeby nie zostać w tyle, ja też mam rozpoczęty Championat Słowacji, i to czterokrotnie!!! A więc... chyba jedziemy. Pzdr. Joanna Quote
warg2003warg Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 A ja chciałabym skończyć ch.wet.SK."Normalny" ch. biega mi po domu:lol: Quote
Recommended Posts