Em-ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 BIG I 1. miestoKomondor: Jászkiséri Kocos Hernád 2. ??? [SIZE=2]3. miesto - Bearded colli Firstprizebear´s Dallas Quote
Em-ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 BIG III 1.miesto - Yorkshire terrier Society Angel of Padawi's 2.miesto - Fox terrier Kiss Star Franke Quote
Em-ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 BIG X 1.miesto - Irish Wolfhound ??? 2.miesto Afgan Hound Anubis Andre Kaskarak Shahra 3.miesto Whippet Quote
Em-ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 BIG VIII 1.miesto American Cocker Admiral´s Show Born to Run 2.miesto Labrador ??? 3.miesto English Cocker Victoria´s Yeti Made in Austria Quote
Em-ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 BOB + 3.BIG Lhasa Apso Semplicemente Dell´ Alberico Quote
Em-ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 BOB Cavalier King Charles Spaniel Caesar od Zlatého Roxe Quote
Bardotka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Asiaczek napisał(a):A jesteś, jesteś! Zbyt późno powiedziałam o Tobie mojemu koledze i dlatego masz tylko jedno zdjęcie. A tak wogóle, to gdzie "dziękuję", co?:mad: Ach, ta dzisiejsza młodzież! Pzdr. P.S. Pozdrowienia dla Mamy i Znajomych. J. Asiaczku,a czy mogłabym poprosić o stawkę corgi cardigan i dogów niemieckich cz/a???? PLEASE pięknie:oops: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Bardotka napisał(a):Asiaczku,a czy mogłabym poprosić o stawkę corgi cardigan i dogów niemieckich cz/a???? PLEASE pięknie:oops: Welsh corgi cardigan: PSY kl. ch Fest Agbar SUKI kl. mł. Born to Best Frind Gaucho kl. o Imago's Very Nice Vamp Deutsche dogge Schwarz PSY kl. szcz Argo z Tuliho Dvora SUKi kl. sz Arka z Tuliho Dvora Deutsche dogge Gefleckt PSY kl. mł Picolo gold Siux SUKI kl. mł Perla Gold siux Deutsche dogge Gelb SUKI kl. p Helen Big Lord kl. o Lamira Legenda Ungaro Otylie Allan Flodur Jeżeli chodzi o dogi niemieckie - to wszystko. pzdr. Quote
Kika Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Bardotka napisał(a):Asiaczku,a czy mogłabym poprosić o stawkę corgi cardigan i dogów niemieckich cz/a???? PLEASE pięknie:oops: Mogę Asię wyręczyc? :) Corgi:psy champion FEST AGBAR suki młodzież BORN TO BEST FRIEND GAUCHO otwarta IMAGO'S VERY NICE VAMP Quote
Kika Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [LEFT]Już miałam dogi pisac i dobrze ,że popatrzyłam.Asiaczek jest jak błyskawica :):):) [/LEFT] Quote
Asiaczek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Kika - ja piszę metodą bezwzrokową, stąd moja szybkość. A poza tym, przed wyjazdem do Kaliningradu, weszłam na DGM, a że katalog byl pod ręką... Pzdr. Quote
Kika Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Asiaczek']Kika - ja piszę metodą bezwzrokową, stąd moja szybkość. A poza tym, przed wyjazdem do Kaliningradu, weszłam na DGM, a że katalog byl pod ręką... Pzdr. czy Ty masz owsiki, w domu usiedziec nie możesz?:) Quote
karenina Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A ja poprosze o stawke charcików włoskich ... Quote
Em-ka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Taliansky Chrtik :) Kl.młodzieży,psy: Eroico de valverde santo kl. pośrednia: Bosco cantante klasa otwarta: Amadeus Mozart Skarak kl.championów: Aznavur del maestro soalpellino Suki kl.otwarta: Belinda Skarak Bartolina Skarak Kiss for toy king of Ivar Quote
Bardotka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Welsh corgi cardigan: PSY kl. ch Fest Agbar SUKI kl. mł. Born to Best Frind Gaucho kl. o Imago's Very Nice Vamp Deutsche dogge Schwarz PSY kl. szcz Argo z Tuliho Dvora SUKi kl. sz Arka z Tuliho Dvora Deutsche dogge Gefleckt PSY kl. mł Picolo gold Siux SUKI kl. mł Perla Gold siux Deutsche dogge Gelb SUKI kl. p Helen Big Lord kl. o Lamira Legenda Ungaro Otylie Allan Flodur Jeżeli chodzi o dogi niemieckie - to wszystko. pzdr. Dzięki dziewczynki ogromniaste:))) Buziaki Quote
Guest Reyes Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Nata']Em-ka Jak Cie poznalam? Bywam przy ringu grzywek i forum czytuje...:cool3: ;) ale nie ukrywam, ze poznalam Cie "po psie":) Ja niestety nie mam zbyt duzo fotek, z takich ciekawszych wstawiam taniec z psem To w polsce jest jakiś tańczący dalmat (poza tym moim, nieodkrytym :oops: ) ?? Macie więcej Zdjęć? B. Mi zależy!! Quote
Kika Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Reyes napisał(a):To w polsce jest jakiś tańczący dalmat (poza tym moim, nieodkrytym :oops: ) ?? Macie więcej Zdjęć? B. Mi zależy!! Wystawa była na Slowacji w Koszycach - dalmat pewnie słowacki :) Quote
BarbeSale Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 dziękuje dziękuje :P przyzwyczaiłem się że to ja wklejam zdjęcia i jakoś tak mi umkneło :D pozdrawiam Quote
Guest Reyes Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Kika napisał(a):Wystawa była na Slowacji w Koszycach - dalmat pewnie słowacki :) A ja to mądra jestem :shake: Quote
karenina Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Em-ka']Taliansky Chrtik :) Kl.młodzieży,psy: Eroico de valverde santo kl. pośrednia: Bosco cantante klasa otwarta: Amadeus Mozart Skarak kl.championów: Aznavur del maestro soalpellino Suki kl.otwarta: Belinda Skarak Bartolina Skarak Kiss for toy king of Ivar Em-ka, bardzo dziękuje :multi: Quote
Em-ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 karenina napisał(a):Em-ka, bardzo dziękuje :multi: nie ma za co - polecam sie w przyszłosci ;) Quote
Zeliika Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Dopiero dzis wrocilam z wystawy w Koszycach i tygodniowym wypoczynku w Bieszczadach. Mamy resCAC z klasy championow i fajny opis. Z prawdziwa przyjemnoscia spotkalam sie z Kika i poznalam w "realu" Asiaczka. Stadko Asiaczka jest przeurocze i naprawde bylam dumna, ze moglam pomoc w wystawieniu tak efektownych psow. Polecam sie na przyszlosc :) Milo mi bylo rowniez poznac w "realu" Olę - Kavangę. :) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Zeliika - a ja się zastanawiałam, gdzie Ty się podziewasz! Już teraz wiem i czuj się usprawiedliwiona.:lol: Gratki i dzięki za pomoc! Przy najbliższej okazji również poproszę o pomoc. Obyśmy się tylko zgadały! Pozdrowienia dla TKM. pzdr. Quote
Zeliika Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Asiaczku jeszcze raz dziekuje za katalog, moj jednak gdzies mi wcielo. :) A co to za skrot TKM? Cos slabo trybie w tym upale.... :shake: Quote
Recommended Posts