dorotal Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Gratulacje :lol: :lol: :lol: ja bylam dosc blisko w Krosnie ale tam prawie caly czas padalo. Poprosze o stawke king charles spaniel( jesli byly) i ilosci buldozkow francuskich w klasach + stawke w psach championach Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Kika napisał(a):Asiu wielkie gratulacje. Moj udział nie był znowu taki wielki :oops: .Do teraz mam wyrzuty sumienia,ze musiałam wcześniej wyjechać!!! Baski sa WIELKIE!!!!!! jak będzie okazja i potrzeba - pomożemy :) Spoko. Na pewno jeszcze będzie okazja do pomocy. Przy tej ilości basków...:lol: pzdr. Quote
Nata Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Em-ka']Renatko, cały czas zastanawiam się :roll: pod jakim nikiem występujesz na forum i nie mam pojecia..............:shake: bardzo sie cieszę, że zagadnęłaś mnie - pomimo, że byłam bardzo zamyślona - szukałam ringu i po cichu marzyłam o spaniu ;) mam nadzieję, że następnym razem będziemy miały możliwość zamienienia wiecej słów :) pozdrawiam ps. przywiozłam malutki złoty krążek :multi: Hej Em-ka to ja:oops: My tez bylismy zakreceni maksymalnie:lol: Ciesze sie, ze wyjazd do Koszyc okazal sie szczesliwy dla wszystkich:multi: Moja Vanilka przywiozła tytuł Zwycięzcy Słowacji, a nie było lekko;) Quote
Em-ka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No, to teraz już wiem :) ale jak Ty mnie poznałaś???!!!! byłam baaaardzo zaskoczona, ze wiedziałaś kim ja jestem..... a ja taka sierotka....ale następnym razem się poprawię! obiecuję!;) Quote
Em-ka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A to zdjecie przesłane przez koleżankę ze Słowacji - Patrycję: Podobno tego BISa zgarnął piesek z Polski (strasznie malusi był.....:eviltong: ) Quote
Em-ka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A tu - nie mogłam się oprzeć by nie zrobić fotki........... tacy byli podobni do siebie ;) Quote
Agama Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 EM - ka te 2 ostatnie foty to chyba trzeba zamiescic na charcim forum -beda szczesliwi:lol: Quote
Nata Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Em-ka Jak Cie poznalam? Bywam przy ringu grzywek i forum czytuje...:cool3: ;) ale nie ukrywam, ze poznalam Cie "po psie":) Ja niestety nie mam zbyt duzo fotek, z takich ciekawszych wstawiam taniec z psem Quote
Musiałek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Proszę proszę Asiaczek i Ola WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Kika Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Elitesse'] na pudle 2 pary z Polski :multi: No ładnie, ładnie- nie ujawniły się koleżanki wcześniej :shake: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ujawniły się. Ale to było po Waszym odjeździe!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Kilka zdjęć z Wystawy w Kosicach: Grupa hodowlana. Na II miejscu - Asiaczki: Setery na I miejscu były niezrównane. I dlatego wstawię kilka zdjęć tych psich piękności: Para hodowlana (tu jeszcze bez lokaty): A tu już I lokata: A tu Ka-Vanga. Cdn. Pzdr. Quote
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Asiaczku! Bardzo dziekuję za staffiorki! Ale przede wszystkim OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!:multi: :multi: :multi: Także dla pozostałych Dogomaniaków : Agatki, Ka-Vangi, Kiki, Jusstuss...... Wspaniałe sukcesy polskich psiaków:terazpol: Asiaczku! Jakby co, to zgłaszam gotowość do pomocy przy BASKACH, mam nadzieję, że w przyszłym roku na pewno pojadę. ;) Quote
Asiaczek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 I jeszcze kilka zdjęć z wystawy. Grupa hodowlana - już po ocenie w ringu honorowym, na luzie... Zeliika też usmiechnięta... A tak prezentował się na BOG nasz kolega z DGM - Barbe Sale ze swoja bouwierką: I jeszcze troche Ka-Vangi: I BOG V gr. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='bongobongo']Asiaczku! Bardzo dziekuję za staffiorki! Ale przede wszystkim OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!:multi: :multi: :multi: Także dla pozostałych Dogomaniaków : Agatki, Ka-Vangi, Kiki, Jusstuss...... Wspaniałe sukcesy polskich psiaków:terazpol: Asiaczku! Jakby co, to zgłaszam gotowość do pomocy przy BASKACH, mam nadzieję, że w przyszłym roku na pewno pojadę. ;) A może wczesniej będzie okazja do pomocy?:lol: Bo wiesz, ja mam tylko 2 ręce, a basków - w porywach - i 5 się trafia!:evil_lol: Pzdr. Quote
BarbeSale Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ooo zdjecie sie znalazlo na ktorym jestem :) Quote
Asiaczek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Asiaczek'] A tak prezentował się na BOG nasz kolega z DGM - Barbe Sale ze swoja bouwierką: A jesteś, jesteś! Zbyt późno powiedziałam o Tobie mojemu koledze i dlatego masz tylko jedno zdjęcie. A tak wogóle, to gdzie "dziękuję", co?:mad: Ach, ta dzisiejsza młodzież! Pzdr. P.S. Pozdrowienia dla Mamy i Znajomych. J. Quote
dorotal Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Przypominam sie z prosba o king charles spaniela, ktorego pewnie nie bylo :lol: i o ilosci buldozkow w klasach + stawke w psach championach Quote
bongobongo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Asiaczek napisał(a):A może wczesniej będzie okazja do pomocy?:lol: Bo wiesz, ja mam tylko 2 ręce, a basków - w porywach - i 5 się trafia!:evil_lol: Pzdr. Nie ma problemu, tylko szybko mnie podszkolisz, jak sie wystawia Twoje baski i juz jestem gotowa.....:lol: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 dorotal napisał(a):Przypominam sie z prosba o king charles spaniela, ktorego pewnie nie bylo :lol: i o ilosci buldozkow w klasach + stawke w psach championach Dorotal - rzeczywiście, gdzieś umknęła mi Twoja prośba. Sorki. King Charles Spaniel - nie było ani jednego. Natomiast cavalierków było 19. Buldozki: PSY kl. mł. - 2 kl. p. - 3 kl. o. - 1 SUKI kl. mł. - 4 kl. p. - 3 kl. o - 2. Klasa hampionów nie była obsadzona ani w psach ani w sukach. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 bongobongo napisał(a):Nie ma problemu, tylko szybko mnie podszkolisz, jak sie wystawia Twoje baski i juz jestem gotowa.....:lol: Trzymam za słowo!!! Pzdr. Quote
bongobongo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Asiaczek napisał(a):Trzymam za słowo!!! Pzdr. OK! Jestesmy umówione...... ;) Quote
Em-ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Wklejam jeszcze kilka fotek od Paty: Saffron Sherhy Capitan Black (BOB) Quote
Recommended Posts