asiek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Mni eteż sie podobało na tej wystawie poza wielkością ringu Moja rasa była oceniana tylko w bezruchu :roll: Przywieźlismy V1 i CAC :) Quote
Agasia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Najwieksze gratulacje dla Asiaczkowego Farika!!! :) I oczywiscie dla innych dogomaniackich psiakow :) Mozna prosic o stawke beagle? Quote
Elitesse Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 poprosze o stawke sznaucerow srednich (bradace) pieprz i sol i miniaturowych czarno srebrnych :modla: :modla: Quote
asiek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Agasia napisał(a): Mozna prosic o stawke beagle? psy młodzież CRIS TRI STUDNE DICK DARKSAN CHIP TRI STUDNE pośrednia CEPHALAUS OF VOLCANO COTOPAXI ICY XANDRINA otwarta CSAVARGO PASA użytkowa EMIR PSI EDEN RESCATOR WEINLINIE champion PRINCE JAN XANDRINA suki młodzież BONIA BI GURU BRITA OD HUMAJOV FERRY FROM THE HOUSE OF GIPSY LIFE KETTY KUROVSKE SEDLO pośrednia INDIANA XANDRINA otwarta GOLD JUNIOR BONIFAC użytkowa BENITA POLKRZA KAMILA XANDRINA champion ANODA BI GURU Quote
asiek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Elitesse napisał(a):poprosze o stawke sznaucerow srednich (bradace) pieprz i sol i miniaturowych czarno srebrnych :modla: :modla: ŚREDNI PIEPRZ I SÓL psy champion BATMAN ZRODLANA DOLINA suki pośrednia AMBRA DEMITRA otwarta FINEZJA Z CZARTOWEGO POLA weteran RAMONA ZBOJECKA SAGA Quote
asiek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 miniatura czarno srebrna psy szczeniaki CASH MUSIS AMICA młodzież CHARLIE WILD RANE suki młodzież EOWINA ELENTARI BARONES OF DOLINA pośrednia AGNES HAPPY MAFIAN otwarta BELENUS ANGIE BESSY AMICA użytkowa AMBRA CRAZZY DARLING champion DANGEROUS D'ARTAGNAN MAJAN POLONIU Quote
Elitesse Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 o widze ze moj synek byl zgloszony - ale chyba nie pojechal dziekuje za stawki !!!! Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Hej, my już po spacerkach, po śniadaniach i meldujemy sie przy komputerze. Dzieki wszystkim za gratulacje!!! Rzeczywiście, Kosice i tym razem były dla nas łaskawe i przyjazne. Pogoda - wietrzna, ale bez opadów. Generalnie, mnie odpowiadała, choc troszeczke słońca by się przydało. Teren - mógłby być lepiej przygotowany; dosyć nierówny i w pewnym momencie po prostu bałam się biegać z psami (skręcenie kostki gwarantowane). A teraz sukcesy: PSY kl. szczeniąt JAZZY BOY Asiaczek - w.o.1 kl. otwarta Abotere's ADUNBI - dosk., CAC (to już II wniosek Gusia-pregusia) kl. championów FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk., CAC, NPwR, BOB, BOG2, Zwycięzca Słowacji SUKI kl. szczeniąt JELLY JOSHREEN Asiaczek - w.o.1 kl. championów FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC, NSwR, Zwycięzca Słowacji Para hodowlana - I miejsce Grupa hodowlana - II miejsce. I tutaj muszę przepięknie podziękować naszym koleżankom z DGM za pomoc na ringu i podczas konkurencji hodowlanych. Kika i Zeliika - w tym dniu byłyście niezastąpione i Wasza pomoc była po prostu SUPER!!! (będę mogła jeszcze kiedyś wykorzystać Wasze umiejętności?) Było mi dodatkowo bardzo miło, że nadarzyła się okazja do poznania właśnie Zeliika i BarbeSale (brawo za osiągi!!! Pozdrowienia dla Mamy i Przyjaciół). I jeszcze raz duże podziękowania dla Zeliika za to, że została z nami do końca. Aha, mam zdjęcia, ale wstawię je pewnie dzisiaj wieczorkiem. Pzdr. Do Kosic warto jeździć. Może spotkamy się tam w przyszłym roku, ale już w większym gronie? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 velvia napisał(a):A możemy poprosić o stawkę pudli :modla: , Poniewaz nie napisałaś, jakie pudle Cie interesują, to podaje wszystkie (nie było ich aż tak duzo): Caniche Moyen Marron Pies, kl. p Glorious Brown-w Silver Nijarete Caniche Toy Suki, kl. ch Rachel Elegans Sokom Caniche Nain Noir Psy, kl. ch Groshka Brad Pitt Suki, kl. o Azie Ebony Eclat Caniche Nain Marron Suki, kl. o Uno Bello Bruno Liana-Baronessa Caniche Nain Gris Psy, kl. p Aron Mario Al Stajsi Caniche Grand Blanc Psy kl. mł. Baddy Bily Bohem kl. o Eminence of Minarett Suki kl. mł. Caren Lady Black Queen kl. o Beiris Askona Cassovia kl. ch Bakaira Askona Cassovia Caniche Grand noir Psy, kl. w Anor Carovne Puto Suki, kl. o Beatrice lady Black Queen kl. w. Aida Carovne Puto Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='bongobongo']GRATULUJEMY SERDECZNIE!!!!!:multi: :multi: Uśmiechnęłabym się o stawkę staffiorków (mogą byc same pieski). Z góry dzięki i pozdrawiam!:loveu: :lol: Bongobongo - esp. for You: PSY kl. mł. Adam Bila Packa Al Capone Peace-Fighter Quality boy Fransimo Bohemia kl. p Ares z Hostackeho Jarku Largo Fransimo Bohemia Sharoc Fransimo Ref Boy kl. o Gill Carrack Mister Marksman Mariatos Willi Hanvoj kl. ch Staffkar SUKI kl.sz Razzle Dazzle Fransimo Bohemia kl. mł. Anouschka Peace-fighter Arctica Peace-fighter Ocean Fay Fransimo Bohemia kl. p Isabell of Canterbury kl. o Miss Moonbeam Mariatos kl. u Gwendy Fransimo Bohemia kl. ch Torrida Kaskarinda Staff-ka Happy smile Fransimo bohemia Pzdr. Quote
efra-husky Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Asiaczku a czy mogłabym poprosić o staweczkę suczek Siberian husky :modla: Wielkie gratulacje dla całej twojej asiaczkowej gromadki :klacz: Quote
Elitesse Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Asiaczku OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!!! :laola: :laola: moze mi sie w koncu uda w przyszlym roku dojechac ? :roll: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 efra-husky napisał(a):Asiaczku a czy mogłabym poprosić o staweczkę suczek Siberian husky :modla: Wielkie gratulacje dla całej twojej asiaczkowej gromadki :klacz: Pewnie! SH PSY kl. o Kay gus von Ranua SUKI kl. mł Vinyamar's Fire of Fame kl. o Air Walker's Afternoon Dew Hightower's infineon kl. ch Ashley Chalayan Któryś z SH był na III miejscu na BOG. Ale nie wiem, który. Zdjęcia będę dzisiaj wieczorkiem lub jutro. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Elitesse napisał(a):Asiaczku OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!!! :laola: :laola: moze mi sie w koncu uda w przyszlym roku dojechac ? :roll: Oj, powinnaś, powinnaś. Choć w tym roku jesteś usprawiedliwiona - stan wyższej konieczności.:evil_lol: pzdr. Quote
Elitesse Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 na przyszly rok szczeniat nie planuje wiec bede wolna :multi: Quote
velvia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Asiaczku ,bardzo dziękuję .Jeszcze raz wielkie G R A T U L A C J E.:laola: Quote
nikit1 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A czy mogę prosić o stawkę goldenów, psy użytki i otwarta? :bye: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 nikit1 napisał(a):A czy mogę prosić o stawkę goldenów, psy użytki i otwarta? :bye: Jak tak grzecznie prosisz, to podam Ci wszystkie psy:lol: : PSY kl. mł. Ares Golden Storm Calypso Zelene Jazera Cheer's Superbalanced Jopo Zlabern kl. p Koriander v.d. Beerse Hoeve kl. o Don Biele Karpaty Indus A comitate Aureo Ivo zlabern kl. u Atrey Evidog kl. ch Bold Sunny z Lesnych Ostepow kl. w My Magician Rescator Qajun Ares. pzdr. Quote
sh_maniak Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Asiaczek']Pewnie! SH PSY kl. o Kay gus von Ranua - CAC, BOB, BOG3 SUKI kl. mł Vinyamar's Fire of Fame - CAJC kl. o Air Walker's Afternoon Dew Hightower's infineon kl. ch Ashley Chalayan Któryś z SH był na III miejscu na BOG. Ale nie wiem, który. Zdjęcia będę dzisiaj wieczorkiem lub jutro. Pzdr. Dopisałam co wiem, oceniała Magdalena Musiał. Quote
nikit1 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Asiaczek napisał(a):Jak tak grzecznie prosisz, to podam Ci wszystkie psy:lol: : pzdr. Asiaczku! :Rose: :buzi: I oczywiście GRATULACJE OGROMNE!!!! Jak zwykle zaszalałaś :loveu: Quote
Kika Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Asiaczek']Hej, my już po spacerkach, po śniadaniach i meldujemy sie przy komputerze. Para hodowlana - I miejsce Grupa hodowlana - II miejsce. I tutaj muszę przepięknie podziękować naszym koleżankom z DGM za pomoc na ringu i podczas konkurencji hodowlanych. Kika i Zeliika - w tym dniu byłyście niezastąpione i Wasza pomoc była po prostu SUPER!!! (będę mogła jeszcze kiedyś wykorzystać Wasze umiejętności?) Do Kosic warto jeździć. Może spotkamy się tam w przyszłym roku, ale już w większym gronie? pzdr. Asiu wielkie gratulacje. Moj udział nie był znowu taki wielki :oops: .Do teraz mam wyrzuty sumienia,ze musiałam wcześniej wyjechać!!! Baski sa WIELKIE!!!!!! jak będzie okazja i potrzeba - pomożemy :) Quote
jostra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Kika napisał(a):Witam, Przywiozłam z moją Bafisią kolejny słowacki CAC i tytul Zwycięzca Słowacji.Bardzo się cieszymy :) Teren wystawy wspaniały - stary park- jak pisała Asiaczek - bardzo sprzyjał wystawcom, a przede wszystkim psom :) , a także spotkaniom towarzyskim.:) Kika - gratki!!! Wszystkim pozostałym zwycięzcom również :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts