Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Bongobongo - dawno Cię nie widziałam i nie słyszałam! Ja sędziów mam z ichniejszej strony: www.spzke-mesto.sk Ale ta strona nie zawsze działa. Dlatego podam, że dla III gr są przewidziani następujący sedziowie: Gabor Korozs/HU Zuzanna SZOVENYIOVA/SK Stanislav BUCKO/SK. Bedrich Meszaros/SK - rezerwowy sedzia. Czyżbyś wybierała się do Kosic? Pzdr. Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Rzeczywiście, widzieć to się dawno nie widziałyśmy, ale sporo pisałam o wystawach w Kijowie, Sarajewie i Kishiniovie, bo tam mnie ostatnio pognało. Chciałabym pojechać do Kosic, ale interesowałby mnie dokładnie sędzia na staffiorki. Pozdrawiam, Kasia Quote
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Aby dowiedzieć się na 100 %, kto będzie sędziował Twojego Chargerka, to albo zadzwoń do nich, albo... jedź na tzw. pałę!:lol: Pzdr. Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Aby dowiedzieć się na 100 %, kto będzie sędziował Twojego Chargerka, to albo zadzwoń do nich, albo... jedź na tzw. pałę!:lol: Pzdr. To chyba wybiorę, to pierwsze - telefon do przyjaciela:lol: ! Tak na poważnie, to spróbuję zadzwonić. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Fajnie byłoby spotkać się w Kosicach! Szykuje się niezły piknik! Każdy coś tam przywiezie i będzie superowo!!! Pzdr. Quote
Kika Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Zeliika']Przyslali mi wszytskie informacje - prihlasku i uzavierke :) Sedziowie, niestety bez podzialu na rasy: I grupa - Tibor Havelka, SK II grupa - Jaroslav Matyas, SK; Gabriela Ridarcikova, SK; Bedrich Meszaros, SK; Frantisek Fischer, SK; Dusan Kuris, SK; Imrich Sopko, SK III grupa - Gabor Korozs, HU; Zuzana Szovenyiova, SK; Stanislav Bucko, SK IV grupa - Vladimir Piskay, SK V grupa - Magdalena Musiał, PL VI grupa - Anna Rajs, PL; Aleksander Skrzynski, PL; Monika Tusanova, SK VII grupa - Jozef Horvath, SK; Juraj Cigas, SK VIII grupa - Korozs Andras, HU; Kaspar Milos, CZ IX grupa - Aleksandra Swisulska, PL; Imrich Sopko, SK; Dusan Kuris, SK X grupa - Vlastislav Vojtek, SK reserva, neuznane plemena - Bedrich Meszaros, SK Jak ktos zyczy, moge przeslac mailem. Tutaj masz :) Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Kika napisał(a):Tutaj masz :) Dzięki i Tobie, Dobra Kobieto! Tylko ja namolna jestem, dokładnie chciałabym wiedzieć do kogo trafią staffiorki! :lol: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Bongobongo - czyli telefon do przyjaciela... Pzdr. Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Bongobongo - czyli telefon do przyjaciela... Pzdr. Tylko to mi pozostaje.......Ciekawe z jakim skutkiem? :evil_lol: Quote
Kika Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 bongobongo napisał(a):Tylko to mi pozostaje.......Ciekawe z jakim skutkiem? :evil_lol: Kasiu napisz do nich - odpowiadają .Możesz przy okazji zapytac o kropki :) Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Kika napisał(a):Kasiu napisz do nich - odpowiadają .Możesz przy okazji zapytac o kropki :) Dobra zapytam i zaraz napiszę , jak mi podadzą! Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Uwaga, uwaga!!! Dzisiaj rano napisałam do Kosic z zapytanie, czy moje zgłoszenia doszły i ... dzisiaj przed chwila dostałam odpowiedź, że wszystko jest OK!!! Po zeszłorocznych przebojach z ichniejszym mailem - w tym roku Kosice dostają 5+, a może nawet 6 za operatywnośc!!!:klacz: Przynajmniej ode mnie. Pzdr. Quote
asiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja też dzisiaj rano dostałam maila z potwierdzeniem przyjecia mojego psiaka :) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Przynajmniej tego jestesmy pewnei, prawda? Bo np. pojutrze jest Radom, a ja jeszcze nie mam potwierdzeń... pzdr. Quote
Elitesse Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 a mnie jak zwykle ta wystawa ominie :roll: moze w przyszlym roku sie uda ? Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Elitesse - żałuj. W Kosicach jest b. miło, park jest nieduży, ale stary i z "duszą". Pzdr. Quote
Kika Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [LEFT]Sprawdzimy czy Asiaczek mówi prawdę :) Eltesse mam nadzieję,ze jakas wystawa da okazję do poznania sie. [/LEFT] Quote
Kika Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Elitesse napisał(a):znajac zycie to jakas zagraniczna :lol: Też może byc:) Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Pewnie, że zagraniczna może być! Bo np. ja z Kiką poznałam się właśnie poza granicami RP! A co do Kosic - mówię prawdę. Jeżeli ktoś pamięta wystawy krakowskie odbywające się w starym parku Jordana, to na pewno potwierdzi moje zdanie. Pzdr. Quote
Jagoodka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że zagraniczna może być! Bo np. ja z Kiką poznałam się właśnie poza granicami RP! A co do Kosic - mówię prawdę. Jeżeli ktoś pamięta wystawy krakowskie odbywające się w starym parku Jordana, to na pewno potwierdzi moje zdanie. Pzdr. my sie tez poznałysmy na zagranicznej (i to własnie w Kosicach :) 0 a park w Kosicach jest suuuuper. Dużo zacienionego miejsca, więc jest gdzie się schowaćw czasie upałow. Tylko właściciele psów dowodnych mogą mieć problem ze swoimi pociechami, bo pośrodku parku jest jeziorko (i właśnie ja miałam takowy problem z Taresikiem, bo usilnie chcial sobie popływać :) hihihi) a no i jeden "-" tamtej wystawy - obleśne, śmierdzące Toi-Toi'e - ale da się przezyć - w każdym razie ja przezyłam :) Moim zdaniem to jedna z najlepszych wystaw na których dane mi było być w mojej 12-letniej karierze :) Zapraszam każdego i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś wróce do Koszyc. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Fakt. Z Jagoodką poznałam się właśnie w Kosicach!!! Było super! I z Agacią też!!! Pzdr. Quote
Kika Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [LEFT]Jaka ta Polska mała :lol: Musimy poza granice pojechac żeby poznac dogomaniaków :) Ale fakt faktem,ze jakoś szybciej spotykamy sie na zagranicznych niż w kraju- zawsze są jakieś trudności ..... [/LEFT] Quote
Recommended Posts