Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bongobongo - dawno Cię nie widziałam i nie słyszałam!
Ja sędziów mam z ichniejszej strony:
www.spzke-mesto.sk
Ale ta strona nie zawsze działa. Dlatego podam, że dla III gr są przewidziani następujący sedziowie:
Gabor Korozs/HU
Zuzanna SZOVENYIOVA/SK
Stanislav BUCKO/SK.

Bedrich Meszaros/SK - rezerwowy sedzia.

Czyżbyś wybierała się do Kosic?
Pzdr.

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście, widzieć to się dawno nie widziałyśmy, ale sporo pisałam o wystawach w Kijowie, Sarajewie i Kishiniovie, bo tam mnie ostatnio pognało.
Chciałabym pojechać do Kosic, ale interesowałby mnie dokładnie sędzia na staffiorki.
Pozdrawiam, Kasia

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aby dowiedzieć się na 100 %, kto będzie sędziował Twojego Chargerka, to albo zadzwoń do nich, albo... jedź na tzw. pałę!:lol:
Pzdr.

To chyba wybiorę, to pierwsze - telefon do przyjaciela:lol: !
Tak na poważnie, to spróbuję zadzwonić.

Posted

[quote name='Zeliika']Przyslali mi wszytskie informacje - prihlasku i uzavierke :)
Sedziowie, niestety bez podzialu na rasy:
I grupa - Tibor Havelka, SK
II grupa - Jaroslav Matyas, SK; Gabriela Ridarcikova, SK; Bedrich Meszaros, SK; Frantisek Fischer, SK; Dusan Kuris, SK; Imrich Sopko, SK
III grupa - Gabor Korozs, HU; Zuzana Szovenyiova, SK; Stanislav Bucko, SK
IV grupa - Vladimir Piskay, SK
V grupa - Magdalena Musiał, PL
VI grupa - Anna Rajs, PL; Aleksander Skrzynski, PL; Monika Tusanova, SK
VII grupa - Jozef Horvath, SK; Juraj Cigas, SK
VIII grupa - Korozs Andras, HU; Kaspar Milos, CZ
IX grupa - Aleksandra Swisulska, PL; Imrich Sopko, SK; Dusan Kuris, SK
X grupa - Vlastislav Vojtek, SK
reserva, neuznane plemena - Bedrich Meszaros, SK
Jak ktos zyczy, moge przeslac mailem.

Tutaj masz :)

Posted

bongobongo napisał(a):
Tylko to mi pozostaje.......Ciekawe z jakim skutkiem? :evil_lol:

Kasiu napisz do nich - odpowiadają .Możesz przy okazji zapytac o kropki :)

Posted

Uwaga, uwaga!!!
Dzisiaj rano napisałam do Kosic z zapytanie, czy moje zgłoszenia doszły i ... dzisiaj przed chwila dostałam odpowiedź, że wszystko jest OK!!!
Po zeszłorocznych przebojach z ichniejszym mailem - w tym roku Kosice dostają 5+, a może nawet 6 za operatywnośc!!!:klacz:
Przynajmniej ode mnie.
Pzdr.

Posted

Pewnie, że zagraniczna może być! Bo np. ja z Kiką poznałam się właśnie poza granicami RP!

A co do Kosic - mówię prawdę. Jeżeli ktoś pamięta wystawy krakowskie odbywające się w starym parku Jordana, to na pewno potwierdzi moje zdanie.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie, że zagraniczna może być! Bo np. ja z Kiką poznałam się właśnie poza granicami RP!

A co do Kosic - mówię prawdę. Jeżeli ktoś pamięta wystawy krakowskie odbywające się w starym parku Jordana, to na pewno potwierdzi moje zdanie.
Pzdr.

my sie tez poznałysmy na zagranicznej (i to własnie w Kosicach :) 0

a park w Kosicach jest suuuuper. Dużo zacienionego miejsca, więc jest gdzie się schowaćw czasie upałow. Tylko właściciele psów dowodnych mogą mieć problem ze swoimi pociechami, bo pośrodku parku jest jeziorko (i właśnie ja miałam takowy problem z Taresikiem, bo usilnie chcial sobie popływać :) hihihi)
a no i jeden "-" tamtej wystawy - obleśne, śmierdzące Toi-Toi'e - ale da się przezyć - w każdym razie ja przezyłam :)
Moim zdaniem to jedna z najlepszych wystaw na których dane mi było być w mojej 12-letniej karierze :) Zapraszam każdego i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś wróce do Koszyc.

Posted

[LEFT]Jaka ta Polska mała :lol: Musimy poza granice pojechac żeby poznac dogomaniaków :)

Ale fakt faktem,ze jakoś szybciej spotykamy sie na zagranicznych niż w kraju- zawsze są jakieś trudności .....
[/LEFT]