Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze i ja bym sie wybrala :) Bardzo dobrze wspominam ubiegloroczne Kosice, wiec moze i w tym roku uda nam sie wybrac . Jedyny mankament to strasznie wygorowane oplaty.
Jeszcze musze sie dowiedziec, kto sedziuje spaniele Korosz czy Kaspar. Bo jak wegier to nie jade na 100%

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jagoodka - to może znowu spotkamy sie w Kosicach? Byłoby super!:lol:
pzdr.

No byłoby :)
Na razie znowu mi się sypia wystawy bo dzisiaj mi nóżkę w gips wsadzili.
Do Katowic nie jadę, a za 2 tygodnie mamy Ostrave, a gips mam mieć 6 tyg :(
Ale Kosice mnie ciągną - bardzo dobrze je wspominam, a w tym roku dodatkowo "Vitaz Slovenska", szkoda, że to nie międzynarodówka, bo bym się nie zastanawiała >:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pojechać, to bym pojechała, ale mam p. M. Musiał. No i nie wiem, co robić...
Pzdr.

Dam szansę Pani Musiał w Radomiu i się zobaczy - zawsze zamiast Koszyc moze być Krosno - ten sam kierunek jedynie bliżej.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kobieto, a po co tak skakałaś, że aż gips na nogę założyli, co?!
Pzdr.

No widzisz tak wyszło :( A mówi się, że sport to zdrowie . Wiesz to był ostatni trening przed rozgrywkami w przyszłym tygodniu i już sobie nie pogram :((

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, Jagoodka, Jagoodka...
No nic, to tylko 6 tygodni, prawda? Wytrzymasz.
Pzdr.
OJ musze :)
Ja juz planuje sie dokustykac w sobote pod spanielkowy ring w Katowicach :)

• 2 weeks later...
Posted

mam pytanie :) co to znaczy "[SIZE=2]Sieger der Slowakischen Republik" i z tego co tam pisze wynika ze zwyciezca slowacji bedzie jeden na cala rase.... ehhh a ja chcialem jechac po ml zw sl :P

Posted

[quote name='BarbeSale']mam pytanie :) co to znaczy "[SIZE=2]Sieger der Slowakischen Republik" i z tego co tam pisze wynika ze zwyciezca slowacji bedzie jeden na cala rase.... ehhh a ja chcialem jechac po ml zw sl :P

Sieger der Slowakischen Republik oznacza zwyciestwo Słowacji i jest jedno na plec

• 4 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja jeszcze nie wysłałam dokumentów, ale pewnie pojadę. Byłam tam 2 razy pod rząd i bardzo mi sie podobało.
Pzdr.

Ja mam w sumie dośc blisko do Koszyc, wiec grzechem by było nie pojechac skoro mamy otwarty słowacki championat.Mam tylko pewne obawy co do sędziów jest dwoje na VI grupę z Polski- jak się zachowają licho wie.:roll: