stellanovaa Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Bedą wiecej i wieksze tylko musze miec troszke czasu./ A zaraz wychodze do Zwiazku , potem wystwa w Opolu .. Oj zejdzie sie pewnie;) Pozdrawiam serdecznie, Quote
stellanovaa Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Juz po Opolu. Wygrał mój Sasibek CWC i bardzo sie cieszę. Proszę oto obiecane fotki: Pozdrawiam, Quote
Asiaczek Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Gratuluję Sasibkowi!!! A Sindi jakie miny i pozy robi... Pzdr. Quote
stellanovaa Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Basenji napisał(a):Wow! Co za przeciąg:loveu: Zdrówko "Przeciąg" :grins: :grins: :grins: maxymalny... ;) Oj Basenji Ty to jak cos powiesz... :lol: I w tę i w drugą stronę zawsze celnie strzelone ;) :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam, Quote
Basenji Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dlatego zrobili mnie reżyserem serialu. Ogladasz? Zdrówko Quote
stellanovaa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Basenji']Dlatego zrobili mnie reżyserem serialu. Ogladasz? Zdrówko Faktycznie :lol: Kiedyś oglądałam... Teraz jestem nowo upieczona babcią i mam mało czasu :oops: Ale wkrótce do serialu powrócę ... Quote
Basenji Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 To0 musisz się pośpieszyć, bo pomału się kończy. Zdrówko:multi: Quote
baskomaniak Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='stellanovaa']Faktycznie :lol: Kiedyś oglądałam... Teraz jestem nowo upieczona babcią i mam mało czasu :oops: Ale wkrótce do serialu powrócę ... [quote name='Basenji']To0 musisz się pośpieszyć, bo pomału się kończy. Zdrówko:multi: [SIZE="3"]Właśnie wczoraj się skończył :cool1: Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. :lol: Może kiedyś stanie się bajką na dobranoc dla wnuków. ;) Odcinków jest tyle, że po jednym dziennie starczy na rok :multi: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 No to mam ogromnego pecha ponieważ nie zdążyląm sie załapać chodz na koncówkę. Wczoraj byłam na wystawie w Krośnie :) . Moja basenji wspaniale wypadła :) (złoto, NSDwR , BOB ). Serial jako dobranocka dla wnuczka - to jest pomysł !!! Quote
stellanovaa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Mam nową fotkę mojego wnusia Kevinka - gdy patrzy na baska:) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ja podobnie reaguję, gdy patrzę na naszą rasę...:loveu: Pzdr. Quote
Basenji Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Mały śmieje się jakby baska zobaczył!:lol: zdrówko Quote
Asiaczek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Na pewno! Przecież baski mają takie smieszne mordeczki... I Kewinek już to wie. Pzdr. Quote
stellanovaa Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Otrzymałam zdjęcie Efena od jego właściecieli :multi: . Sprawiło mi ono ogromną radość. A już niedługo zobacze tego rozrabiakę na żywo ponieważ przyjedzie do mnie w odwiedziny :lol: Quote
stellanovaa Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 A to druga fotka: brata Zindirelli -Zawira Pies ten był chory ponieważ wpadł pod samochód ale dzięki wspaniałym dwóm Paniom z Warszawy żyje i ma się świetnie :multi: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 stellanovaa napisał(a):Otrzymałam zdjęcie Efena od jego właściecieli :multi: . Sprawiło mi ono ogromną radość. A już niedługo zobacze tego rozrabiakę na żywo ponieważ przyjedzie do mnie w odwiedziny :lol: Ale piękny modelinek!:loveu: stellanovaa napisał(a): A to druga fotka: brata Zindirelli -Zawira Pies ten był chory ponieważ wpadł pod samochód ale dzięki wspaniałym dwóm Paniom z Warszawy żyje i ma się świetnie :multi: Oby nigdy więcej nie powtórzyła się taka sytuacja, jak z Zawirem. Chociaż Pani Kasi życzę jak najlepiej. Pzdr. Quote
stellanovaa Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Dziękuję również Tobie Asiaczku za pomoc :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nie ma sprawy. Jedyne czego żałuję, to tego, że psiak nie mógł zostac u p. Kasi. Szkoda. Pzdr. Quote
stellanovaa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 O tak, to wielka szkoda :shake: , że nie mogł zostać u swojej wybawicielki. Wszak takie podejscie do psów jakie ma Pani Kasia jest na wagę złota :lol: Pozdrawiam, Quote
Basenji Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Fajne te fotki, zwłaszcza Zawira. Taki typowy baskowy 'filozof'. :lol: zdrówko Quote
stellanovaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 :) Właśnie powstały nowe podstrony na mojej stronce internetowej. Są to: 1. "Psy z hodowli" http://www.stellanova.waw.pl/psy_z_hodowli.htm 2. "O hodowli" http://www.stellanova.waw.pl/o_hodowli.htm 3. "Wydarzenia" http://www.stellanova.waw.pl/wydarzenia.htm 4. "Prasa" http://www.stellanova.waw.pl/prasa.htm Serdecznie zapraszam. Quote
Recommended Posts