Savannah Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Gratulacje stellanova! Bardzo miło było konkurować ze Stellą w ringu :) Quote
stellanovaa Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Savannah']Gratulacje stellanova! Bardzo miło było konkurować ze Stellą w ringu :) Ale numer! "Savannah" - to Ty byłaś ze Stellą w ringu? Quote
Savannah Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='stellanovaa']Ale numer! "Savannah" - to Ty byłaś ze Stellą w ringu? :lol: ja:p czy Ty też tam byłaś?:-o ja właściwie dzięki zdjęcią widzianym tutaj poznałam Stelle oraz jej męża i wiedziałam że oni to oni:lol: Quote
stellanovaa Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Bardzo mi miło. Ja rownież byłam, robiłam fotki. Stella wystawiała a Tomek w "fazie kulminacyjnej" biegał od ringu do ringu bo jak zwykle ;) wystawianie innych od siebie ras zbiegło sie w czasie :evil_lol: . Ale jakoś szczęśliwym trafem udło się wszystko. Pozdrawiam serdecznie, Beata Quote
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Gratki dla ICE i ONLY !!! Brawo dla zaczętego championatu!!! I to od razu z "dużym" CWC!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Gratki dla ICE i ONLY !!! Brawo dla zaczętego championatu!!! I to od razu z "dużym" CWC!!! Pzdr. Quote
stellanovaa Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Asiaczek']Gratki dla ICE i ONLY !!! Brawo dla zaczętego championatu!!! I to od razu z "dużym" CWC!!! Pzdr. Dziękuję ślicznie Asiaczku :lol: Pozdrawiam serdecznie, Beata Quote
Savannah Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Gratki dla ICE i ONLY !!! Brawo dla zaczętego championatu!!! I to od razu z "dużym" CWC!!! Pzdr. Właśnie i to się liczy :) Quote
Ypsylon Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ogromne gratulacje dla Ice i Only! jestem dumna ze swoich obu wnuczek :) Quote
stellanovaa Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Ypsylon napisał(a):ogromne gratulacje dla Ice i Only! jestem dumna ze swoich obu wnuczek :) Izuniu, Dziękuję pięknie za gratulacje. Całuski, Quote
Asiaczek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Stellanovaa - a co się dzieje z Waszą najmłodszą sunią, Sindi? Myślałam, że zobaczę ją we Wrocku... Pzdr. Quote
agabass Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 a może tak jakieś fotki małej dawno jej tu nie było, a to topik o niej Stella nie obijasię :razz: do roboty wrzycać foty Quote
Asiaczek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 No, Stella, gdzie te zdjęcia Sindi? A mnie coś się jeszcze o uszy obija, że w domu miał zostać Gacek...? Dobrze pamiętam? pzdr. Quote
stellanovaa Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Proszę oto najnowsze fotki Sindi: Pozdrawiam, Quote
stellanovaa Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 I jeszcze znalazlam w kompie :lol: :-) Quote
Asiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='stellanovaa']Proszę oto najnowsze fotki Sindi: Pozdrawiam, A co to za zwierzątko pod pyskiem Sindi?:crazyeye: Pzdr. Quote
stellanovaa Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Asiaczek']A co to za zwierzątko pod pyskiem Sindi?:crazyeye: Pzdr. A, ta zołza upolowała... jaszczura ;-) Przynajmniej na pierwszy rzut oka tak wygląda. A naprawdę - to bazant. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Na serio - upolowała?!:crazyeye: To u Was po podwórku bażanty biegają?! Czy to gdzieś na polach...? A"zdobycz" rzeczywiście wygląda jak jaszczur... Pzdr. Quote
stellanovaa Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Na serio - upolowała?!:crazyeye: To u Was po podwórku bażanty biegają?! Czy to gdzieś na polach...? A"zdobycz" rzeczywiście wygląda jak jaszczur... Pzdr. Bażanty biegają po naszej działce :lol:. Ale naszym psom nigdy nie udało się niczego upolować ;). Jedyne polowanie to nasza basenji urządziła sobie kiedyś na "cos" na kszałt szczura czy szczuro-skoczka. Bo to coś uciekało skacząc dośc wysoko a nie biegając. Ale to polowanie skończyło się tym , ze zaatakowany zwierz ugryzł baska w nos :evil_lol:. Pozdrawiam, Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 E, tam. Zaraz pechowiec. Normalna walka o przetrwanie... pzdr. Quote
stellanovaa Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Najnowsza fotka Sindi: "Kombinuje" jak dobrać sie do kota ;) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 No, wreszcie! Ale dlaczego tylko jedno zdjęcie? Pzdr. Quote
Recommended Posts