stellanovaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Witam serdecznie Wszystkich :Cool!: . Mam na imię Zindirella. Mialo byc na "z" to jest ;) . Ale wszyscy mówią do mnie Sindi. Urodzilam się w pamiętną rocznicę 13.XII.2005 r. Moimi rodzicami są Ch.Mołdawi, Ch.Polski, 4xCACIB, 3xBOB, 5xBOB, 5xBOS It's Raining Man Ypsylon & MŁ.CH.PL, 4 x ZW.MŁ. BOB Ice from Africa Stellanova. Jak się urodzilam to byłam maleńką kruszynką Tu jestem wśród moich braci i sióstr - mam 3 tygodnie Lubię być na rączkach mojej pani i "próbować" jej nosek. Cały czas uczę się pozycji wystawowej. Niedawno nauczyłam sie wskakiwac na fotele, pufy i kanape. Pozdrawiam Quote
Incunabula Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Prześliczna :angel: :loveu: ! Życzymy pociechy z właścicieli i wielu sukcesów na wystawach! Quote
stellanovaa Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Morrisonka napisał(a):Prześliczna :angel: :loveu: ! Życzymy pociechy z właścicieli i wielu sukcesów na wystawach! Sindi ślicznie dziekuje za tak miłe życzenia i serdecznie pozdrawia Morrisonkę i piękne podenko portugalskie :lol: . Quote
stellanovaa Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Zdołałam to moje "żywe sreberko" pstryknąć jak trenuje swoje pierwsze skoki . Nieraz jej to jeszcze nie wychodzi... Quote
stellanovaa Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Sindi jest bardzo ciekawa wszystkiego - jak każdy szczeniak... rozrabia nawet będąc na swoim poslanku... ... a jak już się sama bardzo zmęczy to leży na miejscu i męczy zabaweczki Quote
Ypsylon Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 prawdziwy z niej Kopciuszek:) :loveu: czarująca ta moja wnusia!!! ogromne całuski dla malutkiej:loveu: Quote
betty_labrador Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gratuluje stella super nowego pieska, ktory to juz basenji w Twoim stadku? pozdr. Beata Quote
stellanovaa Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Dopiero trzeci ;) . Jest babcia - Saba, mama - Ajsi i córeczka - Sindi. Całe pokolenie. Quote
stellanovaa Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Ypsylon napisał(a):prawdziwy z niej Kopciuszek:) :loveu: czarująca ta moja wnusia!!! ogromne całuski dla malutkiej:loveu: Dziekuję za całuski w imieniu małej Sindi :lol: . Quote
agabass Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 HEJ STELLANOVA DOPIERO TERAZ ZAUWAŻYŁAM, ŻE NA TWOJEJ STRONIE MIEJSCE ZNALAZŁ I MÓJ GOMEZ OBOK OXYGENA(URWISA) - NO NO MOJA GWIAZDA TO WSZĘDZIE SIĘ ZAŁAPIE :lol: ;) POZDRAWIAM Quote
Basenji Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Bardzo ładna sztuka.:lol: I oczywiście będzie wystawiana? Zdrówko Quote
stellanovaa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 agabass napisał(a):HEJ STELLANOVA DOPIERO TERAZ ZAUWAŻYŁAM, ŻE NA TWOJEJ STRONIE MIEJSCE ZNALAZŁ I MÓJ GOMEZ OBOK OXYGENA(URWISA) - NO NO MOJA GWIAZDA TO WSZĘDZIE SIĘ ZAŁAPIE :lol: ;) POZDRAWIAM Agabass... Twój Gomez to super pies. I wstyd się przyznać ale nawet nie wiedziałam, że wskoczył ;) i na moją stronkę. Ale bardzo się cieszę. Zaraz cwaniaka, wszędobylskiego podpiszę. Jak go dokladnie podpisać? Pozdrawiam, Quote
stellanovaa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Basenji napisał(a):Bardzo ładna sztuka.:lol: I oczywiście będzie wystawiana? Zdrówko Diękuję :oops: . Oczywiście Basenji :lol: , moja basenji będzie wystawiana. Serdecznie pozdrawiam. Ps. Czekamy, czekamy ... Gusio prowadzi, jadą, jadą i co nowego w Kociokwiku? Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 stellanovaa napisał(a):Agabass... Twój Gomez to super pies. I wstyd się przyznać ale nawet nie wiedziałam, że wskoczył ;) i na moją stronkę. Ale bardzo się cieszę. Zaraz cwaniaka, wszędobylskiego podpiszę. Jak go dokladnie podpisać? Pozdrawiam, może być Gomez a może być Gazar Sun and Shadow Asiaczek jak wolisz ja wszystko wypatrzę hehehehehe szczególnie jeżeli chodzi o mojego Gomzalesa :razz: Quote
stellanovaa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Już "wszędobylski" Gomezik podpisany :-) Quote
Basenji Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jak chcesz, to możesz też wstawić na stronkę mojego Fingala zdrówko:lol: Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 stellanovaa napisał(a):Już "wszędobylski" Gomezik podpisany :-) super extra zajefajne:multi: Quote
stellanovaa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Basenji napisał(a):Jak chcesz, to możesz też wstawić na stronkę mojego Fingala zdrówko:lol: Jak chcesz to mogę wstawic :lol: Nie ma problemu ;) . Tylko potrzebuję jego fotkę ;) . Pozdrawiam, Beata Quote
stellanovaa Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Basenji napisał(a):Fajnie, ale musze dostać maila. Zdrówko stellanova5@wp.pl ;) Quote
stellanovaa Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Basenji napisał(a):Poszły! Zdrówko:lol: Dziekuje - otrzymałam :lol: . Quote
Basenji Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 A ja nic nie mówię, ale najnowszy odcinek kociokwiku szleje w galerii i czeka na Wasze komentarze. zdrówko:lol: Quote
stellanovaa Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 A oto mała Sindi w zabawie z "dużym" buldożkiem Quote
Recommended Posts