bubek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Za kilka dni na Polski rynek trafi nowa wersja karmy WhiteWolf- Wild Forest Gold Edition W swoim składzie zawiera minimum; 64%mięsa w suchej masie 0%zbóż 0%pulpy buraczanej 0%kukurydzy 0%tłuszczy drobiowych a to skład karmy WhiteWolf Wild Forest Gold Edition; jagnięcina,łosoś,ziemniaki,purre pomidorowe,olej słonecznikowy,tłuszcz jagnięcy, olej z łososia[omega 3 ,omega6] drożdże piwne,zestaw ziół[tymianek,majeranek,szałwia,oregano,pietruszka]owoce leśne,ekstrakt z rośliny YUCCA SCHIDIGERA,zestaw minerałów i witamin,probiotyczne fructooligosacharydy MOS i FOS,zestaw ochrony stawów[glukozamina,MSM,chondroityna],L-karnityna,biotyna,tauryna,beta-karoten Quote
pepsicola Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ooo to by była dobra karma dla nas, zero zbóż i kurczaka, kwestia gdzie można ją kupić i czy są do dostania próbki, bo bez tego w naszym przypadku ani rusz Quote
Angelika_Roser Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Dla mojego psa idealna karma ! Trudno było mi dostać karmę która była by tak dobra dla mojego psa jak ta. Każdy pies jest inny i ma różne potrzeby, dla mojego ta jest super:lol: Wreszcie suche jedzenie stało się dla niego smaczne ;) [/FONT] Quote
adam312 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Krótko i na temat: karma WW Wild forest jest poprostu zarąbiasta. Pierwszy worek kupiłem na próbę pełny sceptycyzmu. Bo jak sam nie sprawdze to nie uwierze. Mój mix cały czas był na barfie i nie byłem zbytnio przekonany do suchych karm. Worek najpierw został mocno obwąchany, po czym pysk zanużył w 15 kilogramach żarcia i ciężko było go oderwać. Karma sie sprawdziła i się sprawdza. Szczególnie polecam. Mały wygląda fajnie, na podwórku nie ma krowich placków, jest OK. Quote
Tomek K Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Czy mógłby ktoś życzliwy spojrzeć na opakowanie i podać energetyczność karmy? Quote
Jara Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A ja znów zamówiłam 15kg WW, mój pies jest szczęśliwy :)) To już 3 raz jak zamawiam tą karmę. I bardzo podoba mi się to, że karma jest w dwóch 7,5kg workach. Łatwo można mrozić ją :) Quote
Recommended Posts