Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za kilka dni na Polski rynek trafi nowa wersja karmy WhiteWolf- Wild Forest Gold Edition
W swoim składzie zawiera minimum;

64%mięsa w suchej masie
0%zbóż
0%pulpy buraczanej
0%kukurydzy
0%tłuszczy drobiowych

a to skład karmy WhiteWolf Wild Forest Gold Edition;
jagnięcina,łosoś,ziemniaki,purre pomidorowe,olej słonecznikowy,tłuszcz jagnięcy, olej z łososia[omega 3 ,omega6]
drożdże piwne,zestaw ziół[tymianek,majeranek,szałwia,oregano,pietruszka]owoce leśne,ekstrakt z rośliny YUCCA SCHIDIGERA,zestaw minerałów i witamin,probiotyczne fructooligosacharydy MOS i FOS,zestaw ochrony stawów[glukozamina,MSM,chondroityna],L-karnityna,biotyna,tauryna,beta-karoten

• 3 months later...
  • 6 months later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dla mojego psa idealna karma ! Trudno było mi dostać karmę która była by tak dobra dla mojego psa jak ta. Każdy pies jest inny i ma różne potrzeby, dla mojego ta jest super:lol:
Wreszcie suche jedzenie stało się dla niego smaczne ;)
[/FONT]

• 5 months later...
Posted

Krótko i na temat: karma WW Wild forest jest poprostu zarąbiasta. Pierwszy worek kupiłem na próbę pełny sceptycyzmu. Bo jak sam nie sprawdze to nie uwierze. Mój mix cały czas był na barfie i nie byłem zbytnio przekonany do suchych karm. Worek najpierw został mocno obwąchany, po czym pysk zanużył w 15 kilogramach żarcia i ciężko było go oderwać. Karma sie sprawdziła i się sprawdza. Szczególnie polecam.
Mały wygląda fajnie, na podwórku nie ma krowich placków, jest OK.

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

A ja znów zamówiłam 15kg WW, mój pies jest szczęśliwy :)) To już 3 raz jak zamawiam tą karmę.
I bardzo podoba mi się to, że karma jest w dwóch 7,5kg workach. Łatwo można mrozić ją :)

• 6 months later...