baster i lusi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 KOCHANY PIESKU TO DLA CIEBIE:... Panie Boże, nie jestem aniołem, dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś „Proście”, rzekłeś „Proście, a będzie wam dane”… Wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście szedł do Ciebie mój pies ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę, o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny nie był i żeby przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł mi na spotkanie, kiedy będę wędrować do nieba... Quote
agnieszka32 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A ciekawych informacji można się dowiedzieć dzwoniąc do schroniska - otóż, że Chudzinka została...... oddana do adopcji :angryy: Quote
ageralion Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 agnieszka32 napisał(a):A ciekawych informacji można się dowiedzieć dzwoniąc do schroniska - otóż, że Chudzinka została...... oddana do adopcji :angryy: Bo wiesz jak to dziala? Jak nie ma jej karty w magicznym pudelku na biurku, to znaczy ze zostala adoptowana. Przeciez nikt sie nie pofatyguje do szafy z tylu, zeby sprawdzic, nie? :angryy: Quote
agaga21 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 dziewczyny, co z tymi trzema psami, które zniknęły? czy nie podzieliły czasem losu chudzinki?? Quote
baster i lusi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 agnieszka32 napisał(a):A ciekawych informacji można się dowiedzieć dzwoniąc do schroniska - otóż, że Chudzinka została...... oddana do adopcji :angryy: Czy to prawda ?Czy schronisko boi się przyznać ,że uśmierca psy. Quote
ageralion Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 agaga21 napisał(a):dziewczyny, co z tymi trzema psami, które zniknęły? czy nie podzieliły czasem losu chudzinki?? Nie wiem. Przyznam, ze nie dzwonilam do schroniska. Postaram sie osobiscie w weekend czegos dowiedziec ehhh Aga chyba tez nie miala pedu do telefonowania do nich... Quote
agaga21 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 baster i lusi napisał(a):Czy to prawda ?Czy schronisko boi się przyznać ,że uśmierca psy. oczywiście, że to nie prawda! sami mówili że chudzinka została uśpiona :-(:-( :angryy::angryy: Quote
ageralion Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 A tak wogole to skad te info, ze schronisko przez telefon o chudzince mowi wyadoptowana? Quote
agnieszka32 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ageralion napisał(a):A tak wogole to skad te info, ze schronisko przez telefon o chudzince mowi wyadoptowana? Z bardzo pewnego źródła ;) Quote
ageralion Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 agnieszka32 napisał(a):Z bardzo pewnego źródła ;) Aha myslalam, ze sie chociaz Ty przelamalas z telefonem do tej mordowni... No nic trzeba sie wziac w garsc i zalatwic to osobiscie w weekend...:angryy: Quote
Redpit Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 :shake: ... oby wydających popchopnie wyroki śmierci spotkała kiedyś zasłużona "nagroda" :angryy: :candle: Chudzinko i pamiętaj tam o ... :-( Quote
agnieszka32 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ageralion napisał(a):Aha myslalam, ze sie chociaz Ty przelamalas z telefonem do tej mordowni... No nic trzeba sie wziac w garsc i zalatwic to osobiscie w weekend...:angryy: Nie dzwoniłam - przez telefon mogą powiedzieć to, co o Chudzince . Osobiście nie powinni skłamać. Coś mam niepokojące przeczucia, przynajmniej co do suczek... :( Quote
ageralion Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 agnieszka32 napisał(a):Nie dzwoniłam - przez telefon mogą powiedzieć to, co o Chudzince . Osobiście nie powinni skłamać. Coś mam niepokojące przeczucia, przynajmniej co do suczek... :( Osobiscie to ja ich na kopach zagonie do tej szafy jak bedzie trzeba!!! Quote
agnieszka32 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ageralion napisał(a):Osobiscie to ja ich na kopach zagonie do tej szafy jak bedzie trzeba!!! No, to mi się podoba :evil_lol: - wracasz do "świata żywych", moja droga :diabloti: Quote
ageralion Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='agnieszka32']No, to mi się podoba :evil_lol: - wracasz do "świata żywych", moja droga :diabloti: Prosze mnie tu od ulic i asfaltow nie wyzywac :mad: Quote
ageralion Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Aha wycofuje sie z tekstu o szafie.... dzisiaj pytajac o psy, babka zagladala do magicznego zeszytu, w ktorym wypisane sa wszelkie dane o poszczegolnych zwierzetach. Musiala w trakcie rozmowy telefonicznej o Chudzince, miec przed oczami informacje, ze sunia zostala uspiona. Schronisko ukrywa fakt uspienia Chudzinki!!! Quote
magdola Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ageralion napisał(a):Aha wycofuje sie z tekstu o szafie.... dzisiaj pytajac o psy, babka zagladala do magicznego zeszytu, w ktorym wypisane sa wszelkie dane o poszczegolnych zwierzetach. Musiala w trakcie rozmowy telefonicznej o Chudzince, miec przed oczami informacje, ze sunia zostala uspiona. Schronisko ukrywa fakt uspienia Chudzinki!!! jednak....:mad::angryy: Quote
kamilqax95x Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Zapraszam na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony na TTB Szczecin :smile: A na nim: torebki, kolczyki i wiele innych ! ;-) http://www.dogomania.pl/threads/1967...4#post15771724 Zapraszam ! Quote
kamilqax95x Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Zapraszam na BAZAREK na TTB Szczecin. Versace, Clinique, L'Oreal, Arden na TTB Szczecin. http://www.dogomania.pl/threads/1981...znie-zapraszam! Quote
Recommended Posts