ageralion Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Sadze, ze przydalo by sie Chudzinke wyciagnac do tego DT, do czasu wyklarowania sytuacji z Flukiem/Bemem... Co Wy na to? Quote
magdola Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 ageralion napisał(a):Sadze, ze przydalo by sie Chudzinke wyciagnac do tego DT, do czasu wyklarowania sytuacji z Flukiem/Bemem... Co Wy na to? chyba byloby najlepiej...igła wisi nad nią... Quote
andzia69 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 a którą sunię odebrał właściciel? gdzieś mi mignęło, ze jakaś czarną... Quote
ageralion Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Taka malenka, fajna. Bylo na nia wiele osob chetnych, to nie oglaszalysmy jej nawet ;) Quote
agnieszka32 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Postaramy się jutro sprawdzić chudzinkę - jak dogaduje się z psami. Sprawdzimy też w ten sposób również Lady. Szykuje się dla którejś z nich super DT - dom z ogrodem, Państwo mają amstaffa - możliwe, że DT będzie DS. Jest jeden warunek - suni MUSI dogadywać się z psami. Quote
ageralion Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Dziewczyny przepisuje watek na siebie, bo zalozycielki nie ma od 10 dni na dogo, a sprawa jest dosc pilna... Macie cos przeciwko? Quote
agnieszka32 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ageralion napisał(a):Dziewczyny przepisuje watek na siebie, bo zalozycielki nie ma od 10 dni na dogo, a sprawa jest dosc pilna... Macie cos przeciwko? Ależ skąd - dobra decyzja, trzeba zmieniać pierwszy post na bieżąco. Quote
kinia098 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Znaleziono sunię w Szczecinie ! Wejdźcie, proszę. Może akurat ją znacie. Odpowiedzi proszę pisać na wątku suni. http://www.dogomania.pl/threads/183863-Znaleziono-m%C5%82od%C4%85-suni%C4%99-z-czerown%C4%85-obr%C3%B3%C5%BCk%C4%85-!-Szczecin-!?p=14506103#post14506103 Quote
Rybka_39 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ageralion napisał(a):Obawiam sie, ze tak. Slyszalysmy juz kilka razy, ze ona ma ostatnia szanse i ze jest niepewna, bo dziabnela pracownika przy misce i w tylek. Jedno je male potkniecie i skonczy marnie, a jest taka przyjacielska do ludzi i zwierzat... To co ten pracownik grzebał jej w misce jak jadła? Co za paranoja... Quote
ageralion Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Rybka_39 napisał(a):To co ten pracownik grzebał jej w misce jak jadła? Co za paranoja... Nawet jakby grzebal, to nie miala prawa go ugryzc. Jak mocno go dziabnela sie nie dowiemy niestety, moze to bylo szczypniecie... w kazdym razie dzisiaj odradzilam ja rodzinie z 17mc corka, bo wiadomo ze dzieciaki sa nkieobliczalne, a z mala trzeba na poczatku delikatnie postepowac... Quote
magdola Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ageralion napisał(a):Nawet jakby grzebal, to nie miala prawa go ugryzc. Jak mocno go dziabnela sie nie dowiemy niestety, moze to bylo szczypniecie... w kazdym razie dzisiaj odradzilam ja rodzinie z 17mc corka, bo wiadomo ze dzieciaki sa nkieobliczalne, a z mala trzeba na poczatku delikatnie postepowac... nie wytrzymam.......chyba pojade w srode odwiedzic "dzieciaki".......:( Quote
ageralion Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 magdola napisał(a):nie wytrzymam.......chyba pojade w srode odwiedzic "dzieciaki".......:( Magda one za nami tak tesknia... a ja sama nie jestem w stanie ich wszystkich wyprowadzic :placz: Quote
magdola Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ageralion napisał(a):Magda one za nami tak tesknia... a ja sama nie jestem w stanie ich wszystkich wyprowadzic :placz: wiem :( domyslam sie.........ja za nimi tez.....nigdy bym nie pomyslala nawet, ze poczuje taka .....nie wiem jak to nazwac....więź??.....:( Quote
ageralion Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 magdola napisał(a):wiem :( domyslam sie.........ja za nimi tez.....nigdy bym nie pomyslala nawet, ze poczuje taka .....nie wiem jak to nazwac....więź??.....:( No mi tez ciezko to nazwac... A widzisz, zastanawialas sie na poczatku, co ty robisz u bulli w schronisku. Przykto mi ale zostalas juz kupiona i powoli zaczynaj sie nazwyac bullomaniaczka :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 He he - to wszyscy tak mają - RAZ BULL - ZAWSZE BULL :diabloti: Quote
ageralion Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 agnieszka32 napisał(a):He he - to wszyscy tak mają - RAZ BULL - ZAWSZE BULL :diabloti: A wiesz co jest najgorsze? Dzisiaj sobei uswiadomilam jak bardzo bulle sa podobne psychika do bokserow. Asia mi powiedziala, ze one i rasowo daleko od siebie nie stoja. Teraz to ja juz wogole zaczynam je uwielbiac. To wszytko Twoja wina :placz: Quote
magdola Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ageralion napisał(a):No mi tez ciezko to nazwac... A widzisz, zastanawialas sie na poczatku, co ty robisz u bulli w schronisku. Przykto mi ale zostalas juz kupiona i powoli zaczynaj sie nazwyac bullomaniaczka :evil_lol: a wszystko zaczęlo sie od agi i od Barona:loveu:.... PS. Bo wy jeszcze z grzywkami nigdy nie mialyscie do czynienia.....:diabloti: one jak chipsy:wezmiesz jednego i juz chcesz nastepnego......ja mam na razie dwa:evil_lol: Quote
ageralion Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Napisalam tekst ogloszeniowy dla Chudzinki.. [FONT="]Chudzinka to młoda suczka, która trafiła do schroniska w bardzo złym stanie. Dosłownie można jej było policzyć każdą kosteczkę. Była bardzo wystraszona, nieufna i zagubiona. Na szczęście czarnula nie poddała się i nie dość, że przybrała ciałka, to pozostała wesołym i bardzo energicznym psiakiem. To taki mały wulkan energii, bez jakiejkolwiek agresji do psów i kotów. Bardzo dobrze czuła by się w „zwierzęcym” domu, w którym znalazłaby towarzyszy do zabawy. Suczka nie zna żadnych, nawet podstawowych komend. Na szczęście jest pojętna uczennica i jeśli przyszły właściciel włoży odrobinę wysiłku w ułożenie suczki, będzie miał w domu bardzo fajnego i rodzinnego psiaka.[/FONT] Quote
magdola Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='ageralion']Napisalam tekst ogloszeniowy dla Chudzinki.. [FONT="]Chudzinka to młoda suczka, która trafiła do schroniska w bardzo złym stanie. Dosłownie można jej było policzyć każdą kosteczkę. Była bardzo wystraszona, nieufna i zagubiona. Na szczęście czarnula nie poddała się i nie dość, że przybrała ciałka, to pozostała wesołym i bardzo energicznym psiakiem. To taki mały wulkan energii, bez jakiejkolwiek agresji do psów i kotów. Bardzo dobrze czuła by się w „zwierzęcym” domu, w którym znalazłaby towarzyszy do zabawy. Suczka nie zna żadnych, nawet podstawowych komend. Na szczęście jest pojętna uczennica i jeśli przyszły właściciel włoży odrobinę wysiłku w ułożenie suczki, będzie miał w domu bardzo fajnego i rodzinnego psiaka.[/FONT] ja mam cichą nadzieje......cholera....ale to za miesiąc by sie okazało dopiero:( albo ona, albo Lady.....moje faworytki .......miłości moje , buuuuuu:(((((((( aleto by sie po trzynastym okazalo... Quote
ageralion Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Zapraszam na bazarek dla naszych TTB, na ktorym mozna kupic dysk zewnetrzny firmy Verbatim o pojemnosci 160GB http://www.dogomania.pl/threads/184122-2-5-calowy-przeno%C5%9Bny-dysk-twardy-USB-firmy-Verbatim-160-GB-(do-30.04) Quote
_Pixia_ Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Witam na wątku Proszę o skontaktowanie się ze mną na pw osoby, która ma kontakt na spacerze z Chudziną. Chciałabym dopytać o jeden szczegół. Jest duża szansa, że po weekendzie może już spać na kanapie. Pozdrawiam Quote
ageralion Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Dzieki _Pixia_ za namiary pani zainteresowanej Chudzinka :Rose: Quote
zeberka4 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Trzymam kciuki za małą niech juz idzie do swojego domku! Quote
bebcik Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Chudzinka, ja już nawet nie trzymam kciuków, ja je zaciskam tak że pisać mi trudno ale czuję że to już twoja kolej :) Quote
Recommended Posts