Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
Sadze, ze przydalo by sie Chudzinke wyciagnac do tego DT, do czasu wyklarowania sytuacji z Flukiem/Bemem... Co Wy na to?

chyba byloby najlepiej...igła wisi nad nią...

Posted

Postaramy się jutro sprawdzić chudzinkę - jak dogaduje się z psami.
Sprawdzimy też w ten sposób również Lady. Szykuje się dla którejś z nich super DT - dom z ogrodem, Państwo mają amstaffa - możliwe, że DT będzie DS. Jest jeden warunek - suni MUSI dogadywać się z psami.

Posted

ageralion napisał(a):
Dziewczyny przepisuje watek na siebie, bo zalozycielki nie ma od 10 dni na dogo, a sprawa jest dosc pilna... Macie cos przeciwko?

Ależ skąd - dobra decyzja, trzeba zmieniać pierwszy post na bieżąco.

Posted

ageralion napisał(a):
Obawiam sie, ze tak. Slyszalysmy juz kilka razy, ze ona ma ostatnia szanse i ze jest niepewna, bo dziabnela pracownika przy misce i w tylek. Jedno je male potkniecie i skonczy marnie, a jest taka przyjacielska do ludzi i zwierzat...

To co ten pracownik grzebał jej w misce jak jadła?
Co za paranoja...

Posted

Rybka_39 napisał(a):
To co ten pracownik grzebał jej w misce jak jadła?
Co za paranoja...

Nawet jakby grzebal, to nie miala prawa go ugryzc. Jak mocno go dziabnela sie nie dowiemy niestety, moze to bylo szczypniecie... w kazdym razie dzisiaj odradzilam ja rodzinie z 17mc corka, bo wiadomo ze dzieciaki sa nkieobliczalne, a z mala trzeba na poczatku delikatnie postepowac...

Posted

ageralion napisał(a):
Nawet jakby grzebal, to nie miala prawa go ugryzc. Jak mocno go dziabnela sie nie dowiemy niestety, moze to bylo szczypniecie... w kazdym razie dzisiaj odradzilam ja rodzinie z 17mc corka, bo wiadomo ze dzieciaki sa nkieobliczalne, a z mala trzeba na poczatku delikatnie postepowac...

nie wytrzymam.......chyba pojade w srode odwiedzic "dzieciaki".......:(

Posted

magdola napisał(a):
nie wytrzymam.......chyba pojade w srode odwiedzic "dzieciaki".......:(

Magda one za nami tak tesknia... a ja sama nie jestem w stanie ich wszystkich wyprowadzic :placz:

Posted

ageralion napisał(a):
Magda one za nami tak tesknia... a ja sama nie jestem w stanie ich wszystkich wyprowadzic :placz:

wiem :( domyslam sie.........ja za nimi tez.....nigdy bym nie pomyslala nawet, ze poczuje taka .....nie wiem jak to nazwac....więź??.....:(

Posted

magdola napisał(a):
wiem :( domyslam sie.........ja za nimi tez.....nigdy bym nie pomyslala nawet, ze poczuje taka .....nie wiem jak to nazwac....więź??.....:(

No mi tez ciezko to nazwac... A widzisz, zastanawialas sie na poczatku, co ty robisz u bulli w schronisku. Przykto mi ale zostalas juz kupiona i powoli zaczynaj sie nazwyac bullomaniaczka :evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
He he - to wszyscy tak mają - RAZ BULL - ZAWSZE BULL :diabloti:

A wiesz co jest najgorsze? Dzisiaj sobei uswiadomilam jak bardzo bulle sa podobne psychika do bokserow. Asia mi powiedziala, ze one i rasowo daleko od siebie nie stoja. Teraz to ja juz wogole zaczynam je uwielbiac. To wszytko Twoja wina :placz:

Posted

ageralion napisał(a):
No mi tez ciezko to nazwac... A widzisz, zastanawialas sie na poczatku, co ty robisz u bulli w schronisku. Przykto mi ale zostalas juz kupiona i powoli zaczynaj sie nazwyac bullomaniaczka :evil_lol:

a wszystko zaczęlo sie od agi i od Barona:loveu:....

PS. Bo wy jeszcze z grzywkami nigdy nie mialyscie do czynienia.....:diabloti: one jak chipsy:wezmiesz jednego i juz chcesz nastepnego......ja mam na razie dwa:evil_lol:

Posted

Napisalam tekst ogloszeniowy dla Chudzinki..

[FONT=&quot]Chudzinka to młoda suczka, która trafiła do schroniska w bardzo złym stanie. Dosłownie można jej było policzyć każdą kosteczkę. Była bardzo wystraszona, nieufna i zagubiona. Na szczęście czarnula nie poddała się i nie dość, że przybrała ciałka, to pozostała wesołym i bardzo energicznym psiakiem. To taki mały wulkan energii, bez jakiejkolwiek agresji do psów i kotów. Bardzo dobrze czuła by się w „zwierzęcym” domu, w którym znalazłaby towarzyszy do zabawy. Suczka nie zna żadnych, nawet podstawowych komend. Na szczęście jest pojętna uczennica i jeśli przyszły właściciel włoży odrobinę wysiłku w ułożenie suczki, będzie miał w domu bardzo fajnego i rodzinnego psiaka.[/FONT]

Posted

[quote name='ageralion']Napisalam tekst ogloszeniowy dla Chudzinki..

[FONT=&quot]Chudzinka to młoda suczka, która trafiła do schroniska w bardzo złym stanie. Dosłownie można jej było policzyć każdą kosteczkę. Była bardzo wystraszona, nieufna i zagubiona. Na szczęście czarnula nie poddała się i nie dość, że przybrała ciałka, to pozostała wesołym i bardzo energicznym psiakiem. To taki mały wulkan energii, bez jakiejkolwiek agresji do psów i kotów. Bardzo dobrze czuła by się w „zwierzęcym” domu, w którym znalazłaby towarzyszy do zabawy. Suczka nie zna żadnych, nawet podstawowych komend. Na szczęście jest pojętna uczennica i jeśli przyszły właściciel włoży odrobinę wysiłku w ułożenie suczki, będzie miał w domu bardzo fajnego i rodzinnego psiaka.[/FONT]
ja mam cichą nadzieje......cholera....ale to za miesiąc by sie okazało dopiero:(

albo ona, albo Lady.....moje faworytki .......miłości moje , buuuuuu:(((((((( aleto by sie po trzynastym okazalo...

Posted

Witam na wątku
Proszę o skontaktowanie się ze mną na pw osoby, która ma kontakt na spacerze z Chudziną. Chciałabym dopytać o jeden szczegół. Jest duża szansa, że po weekendzie może już spać na kanapie.
Pozdrawiam