jola_li Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='malibo57']Witaj Jolu! Tak, kruche, nagłe i niespodziewane... Maja jest psem wręcz niepowtarzalnym - potwierdza to jej była właścicielka, która rozstała się z nią z bólem serca.[/QUOTE] A więc w tym - rzadkim - przypadku nie tylko pies cierpi z powodu rozstania :(... Trzeba mieć nadzieję, że trafi do kolejnego - ostatniego - dobrego domu. Quote
malibo57 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 (edited) Mam wieści od Majeczki - same dobre:) Jakieś 2 tygodnie temu Maja przeszła zabieg usunięcia "czegoś" z tylnej łapy. "Coś" było dużą brodawkowatą naroślą, umiejscowioną tak, że groziło to przypadkowym urazem. Maja świetnie zniosła zabieg ( w lecznicy zrobiła furorę, jak wszędzie, gdzie się pokaże). Histopatologia nie wykazała nic złego, wyniki krwi dobre, łapa praktycznie bez śladu po zabiegu. Poza tym, Maja ma się doskonale - to pies bez zarzutu:) Mam mnóstwo fotek - może uda mi się je wstawić do rana;-) Oto Cudna Maja Edited June 5, 2013 by malibo57 Quote
malibo57 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 (edited) Edited June 5, 2013 by malibo57 Quote
jola_li Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Dobrze, że Majusia już bez paskudztwa na łapce. A zdjęcia - cudne :)! Szczególnie te, na których się "modli". A nochalowe zdjęcie zapraszam na mini konkursik ogłoszony przez Mattilu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232409-Hopka-już-wie-jak-wygląda-prawdziwe-psie-życie-w-cudownej-Rodzinie/page71 :). To jest rozczulające: Quote
magdyska25 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 witam, przypadkiem trafiłam na wątek prześlicznej Majeczki! a jak tam Tayson? gdzie on się podziewa? Quote
Karolcia_ko5 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Może twoje serce ruszy historia Krawca.. Krawca można wspomóc finansowo. Psiak potrzebuje stałych deklaracji by wyjść z długów. DEKLARACJE NA PSIAKA MILE WIDZIANE - 5 zł, 10 zł, ... , 20 zł, ... - każdy grosz się liczy... Wpłaty prosimy kierować tutaj: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie 62-510 Konin, ul. Gajowa 7a PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217 z dopiskiem "dla Krawca". Wątek na dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/threads/198877-NIE-ma-na-hotel!-Pomóż-Krawcowi-utrzymać-się-w-hotelu! Quote
malibo57 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 (edited) Będę pamiętała o Krawcu - obiecuję. Niestety, na razie nie mogę pomóc. Tyson został u siostry byłej Pani Majki - pytałam. Jest "zaopiekowany" - został zabrany niemal rok wcześniej, niż Maja trafiła do nas. Maja ciężko przeżyła rozstanie z nim... Jeśli kogoś uraziłam określeniem "zaopiekowany", to wyjaśniam, iż cudzysłów został użyty ze względów gramatycznych, a nie merytorycznych. A w międzyczasie kilka cudnych fotek Majeczki:) Edited June 12, 2013 by malibo57 Quote
magdyska25 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Przesyłam zdjęcia Taysona, które otrzymałam od jego właścicielki z prośbą o wstawienie na wątek Majki. Psiak jak widać ma się bardzo dobrze, szkoda, że Maja nadal bezdomna....widać, że jest wspaniałą psinką... Quote
malibo57 Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Powiem szczerze, że odetchnęłam z ulgą - cieszę się, że są wieści o Tysonie. Mai znajdziemy dobry dom- to świetny pies. Quote
Ziutka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Czyli rozumiem, że Tyson został z panią Agnieszką ? A Maja została oddana... Bo widzę Tysona w mieszkaniu pani Agnieszki Quote
malibo57 Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Cześć Ziutuś:) Dobrze, że jesteś. Właśnie miałam do Ciebie dzwonić, ale późno trochę. Quote
Ziutka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='malibo57']Cześć Ziutuś:) Dobrze, że jesteś. Właśnie miałam do Ciebie dzwonić, ale późno trochę.[/QUOTE] Dzwoń :) tylko mam inny numer 690 515 688 Quote
malibo57 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Witam! Majutka od kilku dni jest już w nowym DS:) Czekamy na zdjęcia. Quote
jola_li Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='malibo57']Witam! Majutka od kilku dni jest już w nowym DS:) Czekamy na zdjęcia.[/QUOTE] Ajajajajaj :)! Dobrze że zajrzałam, bo mi dobre wieści potrzebne jak powietrze - świetne antydepresanty :). Niech się psince szczęści! Quote
kamyczek22 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 jola_li napisał(a):Ajajajajaj :)! Dobrze że zajrzałam, bo mi dobre wieści potrzebne jak powietrze - świetne antydepresanty :). Niech się psince szczęści! Czy mogła bym zapytać do kogo Majeczka trafiła? i jakąś fotkę może z nowymi właścicielami? Quote
Recommended Posts