Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam chetna na pieska mozna by zrobic zdjecia tych co sa jeszcze do adopcji bo mile widziany samczyk ale chyba juz nie ma....
I to juz jest na ta sterylke??;):oops::oops:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm...samczyk jest jeden brazowy ale mam na niega chetna ktorą dziś poproszę o ostateczną odpowiedź-bo długo milczy:)Super jeśli masz jakiś chętnych na wszelki wypadek.Na sterylkę już mamy:)Tylko zaczekam aż przestanie karmić.

Posted

Ta znajoma dziś ją zabiera.Wczoraj poszła jedna z dziewczynek które wróciły do mamusi.Przyjechały po nią dwie przemiłe Panie(matka i córka) będzie mieszkała u matki.Pani miała już pieska,a córka ma psa ze schroniska i yorka.Pokazywała mi zdjęcia i ogólnie znała się na psach lepiej niż ja:)(No ale cóż jestem bardziej kociarą:) ).

Posted

jeszcze dziś rzeczy na bazarek dostałam,gdyby kasy brakło:) Lenka pojechała dziś do tej znajomej z domu został Maksiu który lada dzień też pojedzie no i sunia ta co jeszcze przy mamie.

Posted

mała sunia Suzi już u mnie:)Śpi wtulona w braciszka który pogryzł jej ucho...:/Myślałam,że takie zabawy źle się nie kończą,ale troszeńkę krewki było.Wczoraj pisał do mnie Pan w sprawie jej adopcji ale coś mi nie pasowało-może mi się wydawało.I musiałam ściemnić,że właściciel znalazł mu dom poza tym,że jest troszkę chora.Nie wiedziałam co myśleć o tej adopcji,trochę się bałam.

Posted

tzn.Pan powiedzial,ze ma dwa psy(suki),jednego w podeszłym wieku a jednego labradoro-husky'iego .I że ten drugi ma niepohamowany charakter i chce psa małego,żeby utemperować mu charakter czy jakoś tak.I sobie pomyślałam,że jak taki maleńki szczeniaczek ma pomóc wychować dużego psa...?Tzn.może chodziło mu,że ten labradorowaty będzie miał zajęcie,skumpluje się z sunia i będzie dobrze,no ale nie wiem...

Posted

o to właśnie chodzi.A Pani od chłopaczka coś się nie odzywa:/Może to dlatego,że w ogłoszeniu przeczytała,że 10-go kwietnia dopiero odbior a ja zapomniałam powiedzieć,że już są u mnie...Tyle osób do mnie dzwoniło i pisało,że się pogubiłam;)
Maluszki mają pchły...w poniedziałek lecę do weta.

Posted

;) no to fajnie a jkby ktos dzzwonil jak uz nie bedzie psow to mam szczeniaka 4 mies wychowanego juz troche fajnie z dzieckiem zyje ale dziecko ma silna alergie i babka chce go oddddac;/

Posted

ok będę pamiętać.Dziś jeszcze raz napiszę do tej kobiety od chłopczyka,bo przeczytałam archiwum i miała się w tym tygodniu po niego zglosić.Ta osoba ktora napisala do mnie za Twoim poleceniem chyba dalej szuka chlopczyka wiec jak cos to odezwe sie do niej:)

Posted

mała suzi(ta suczka co ją wziełam jako ostatnią od właściciela)rozbestwiła się strasznie i nic innego jak ADHD nie można stwierdzić:)Bardziej niż zabawki woli podgryzać braciszka a szczególnie jego...siusiaka;)właśnie udało mi się ją uspokoić i śpi na moich kolanach...Nie wiedziałam,że na psiaki działają tak dobrze teksty typu "a teraz czujesz ze stajesz się coraz cięższa i cięższa,oddychasz spokojnie i z każdym oddechem jesteś coraz bliżej i bliżej krainy snów..."Myślałam,że to tylko ludzi relaksuje:)