Blood Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 mam chetna na pieska mozna by zrobic zdjecia tych co sa jeszcze do adopcji bo mile widziany samczyk ale chyba juz nie ma.... I to juz jest na ta sterylke??;):oops::oops: Quote
shishka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 hmm...samczyk jest jeden brazowy ale mam na niega chetna ktorą dziś poproszę o ostateczną odpowiedź-bo długo milczy:)Super jeśli masz jakiś chętnych na wszelki wypadek.Na sterylkę już mamy:)Tylko zaczekam aż przestanie karmić. Quote
shishka Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Do adopcji została tylko dziewczynka z białymi plamkami na mordce:)Jacyś chętni...? Quote
Blood Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Super a poszly juz do domu?? i jak biala zostaje u znajomej?? Quote
shishka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ta znajoma dziś ją zabiera.Wczoraj poszła jedna z dziewczynek które wróciły do mamusi.Przyjechały po nią dwie przemiłe Panie(matka i córka) będzie mieszkała u matki.Pani miała już pieska,a córka ma psa ze schroniska i yorka.Pokazywała mi zdjęcia i ogólnie znała się na psach lepiej niż ja:)(No ale cóż jestem bardziej kociarą:) ). Quote
shishka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 jeszcze dziś rzeczy na bazarek dostałam,gdyby kasy brakło:) Lenka pojechała dziś do tej znajomej z domu został Maksiu który lada dzień też pojedzie no i sunia ta co jeszcze przy mamie. Quote
Blood Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A jak mama jeszcze duzo karmi?? Fajnie sie ulozylo;) Teraz jeszcze jedne malenstwo i sterylka i bedzie juz wszystko ok;) Quote
shishka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 właśnie nie karmi już praktycznie w cale,jutro mam zabrać stamtąd sunię.:) Quote
shishka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 mała sunia Suzi już u mnie:)Śpi wtulona w braciszka który pogryzł jej ucho...:/Myślałam,że takie zabawy źle się nie kończą,ale troszeńkę krewki było.Wczoraj pisał do mnie Pan w sprawie jej adopcji ale coś mi nie pasowało-może mi się wydawało.I musiałam ściemnić,że właściciel znalazł mu dom poza tym,że jest troszkę chora.Nie wiedziałam co myśleć o tej adopcji,trochę się bałam. Quote
shishka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 tzn.Pan powiedzial,ze ma dwa psy(suki),jednego w podeszłym wieku a jednego labradoro-husky'iego .I że ten drugi ma niepohamowany charakter i chce psa małego,żeby utemperować mu charakter czy jakoś tak.I sobie pomyślałam,że jak taki maleńki szczeniaczek ma pomóc wychować dużego psa...?Tzn.może chodziło mu,że ten labradorowaty będzie miał zajęcie,skumpluje się z sunia i będzie dobrze,no ale nie wiem... Quote
Blood Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 no to naprawde dziwne podejscie;/ Lepiej poczekac na cos pewnego a mowil cos o umowie itd?? Podejzane naprawde.... Quote
shishka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 powiedzialam,że trzeba ją podpisać to wysłał mi tylko uśmiech bo na GG z nim gadałam.Nie byłam pewna,wolałam nie ryzykować. Quote
shishka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 acha:)poleciłam też Panu żeby wszedł na forum i poczytał porady wychowawcze:)Może znajdzie tu coś dla siebie Quote
Blood Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No brawo;)moze ujazmi pieska swojego sam a nie przy pomocy szczeniaka.. Quote
shishka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 o to właśnie chodzi.A Pani od chłopaczka coś się nie odzywa:/Może to dlatego,że w ogłoszeniu przeczytała,że 10-go kwietnia dopiero odbior a ja zapomniałam powiedzieć,że już są u mnie...Tyle osób do mnie dzwoniło i pisało,że się pogubiłam;) Maluszki mają pchły...w poniedziałek lecę do weta. Quote
Blood Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ;) no to fajnie a jkby ktos dzzwonil jak uz nie bedzie psow to mam szczeniaka 4 mies wychowanego juz troche fajnie z dzieckiem zyje ale dziecko ma silna alergie i babka chce go oddddac;/ Quote
shishka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 ok będę pamiętać.Dziś jeszcze raz napiszę do tej kobiety od chłopczyka,bo przeczytałam archiwum i miała się w tym tygodniu po niego zglosić.Ta osoba ktora napisala do mnie za Twoim poleceniem chyba dalej szuka chlopczyka wiec jak cos to odezwe sie do niej:) Quote
Blood Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 O no ten co ja mu szukam domu bedzie tak do lydki;) Quote
Blood Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No ma byc docelowo malenki szczepiony juz jest ale dokladnie wszystkiego sie dowiem .... Quote
shishka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 mała suzi(ta suczka co ją wziełam jako ostatnią od właściciela)rozbestwiła się strasznie i nic innego jak ADHD nie można stwierdzić:)Bardziej niż zabawki woli podgryzać braciszka a szczególnie jego...siusiaka;)właśnie udało mi się ją uspokoić i śpi na moich kolanach...Nie wiedziałam,że na psiaki działają tak dobrze teksty typu "a teraz czujesz ze stajesz się coraz cięższa i cięższa,oddychasz spokojnie i z każdym oddechem jesteś coraz bliżej i bliżej krainy snów..."Myślałam,że to tylko ludzi relaksuje:) Quote
Recommended Posts