Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super:) a czy DT bedzie potrzebny...Może nawet nie jak dalej tak pójdzie,jakbym nie dawała rady to najwyżej poproszę Cię o pomoc dla jednego lub dwóch,ok?

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jasne badziemy w kontakcie;)
Ja mam takie platki kapielowe roze..branzoletki i moge jakies ksiazki np lektory podzucic z grega jesli bedzie jeszcze brakowac..

Posted

O cudniackie kluseczki i jak same jedza itd? jak myslisz za ile dni moga juz zmykac do domkow ps jak z ta dziewczyna co si miala jeszcze kontaktowac??;)

Posted

jedzą:)dostałam dziś paczkę z karmą dla juniorków i wcinają chętnie.
Jeden jedzie już jutro-biały lub kudłaty samiec.Jedzie do Dąbrowy do bardzo fajnej Pani,uświadomionej adopcyjnie:)Pan cieszył się,że wreszcie je zabieram bo suka już coraz mniej miała ochotę karmić i uciekała gdy one próbowały.U pani z Dąbrowy moja znajoma (też z Dąbrowy) może zrobić wizytę po adopcyjną.Ta druga Pani którą też się zajmę bo już się umówiłyśmy też zabiera lada dzień któregoś z samców.Został Pan z Tychów i dziewczyna z Bytomia.

Posted

no bo sie nie odezwała jeszcze a opis wciąż ten sam...Ale dalej mam nadzieje:)
Maluchy ciągle śpią:)zaczynają już powarkiwać,poszczekiwać itp:)
Spodziewałam się rewolucji żołądkowych bo pan nakarmił dziś psiaki pomidorową z makaronem z dużą ilością śmietany...ale póki co żadnej koopki:)Maluchy wcinają żarełko dla juniorów bo odebrałam dziś paczkę od Olci^^:)

Posted

no zeczywiscie moze byc ciekawie;p
No super ze udalo im sie i mam nadzieje ze wszystkie szybko znajda dmki bo sa kolejne 3 szczeniaczki o ktorych sie dowiedzialam;(

Posted

biały chłopak pojechał do Dąbrowy.Właściciel prosi żeby dwa tam zanieść na jakiś czas bo podobno suka świruje...czułam,żeby wszystkich nie brać, a niby mówił,że nie karmi już...

Zaniosę jej dziś 2 brązowe suczki,żeby się nie męczyła biedulka...

Posted

Dziewczyny jestem w szoku...nr konta podawałam tylko Olci^^ i Pasidelli od których dostałam już przelewy a nagle przyszedł kolejny...Muszę się tylko dowiedzieć kto go zrobił bo nie wiem czy to na pewno z forum,czy to nie moje stypendium itp.Bo jeśli to od kogoś z Was to mogę zrobić sterylkę...!!!:)Piękny pierwszy dzień wiosny...Nie wierzę,to chyba jakiś cud:)
Dwa maluchy juz zaniesione,Misia była w siódmym niebie jak je zobaczyła...Niech tam pobędą kilka dni.
Jasne,że umowa spisana:)Dziewczyna wiedziała o co chodzi bo ma kota z adopcji:)
Dziś może Muniek czyli ten najbardziej kudłaty żarłok pojedzie do domku w Tychach.
Na brązowego samca też mam już chętną z allegro-ale dopiero ma dać znać.Tak więc została by brązowa dziewczyna,brazowa dziewczyna z białymi ciapeczkami na mordce no i biała dziewczynka,która kusi mnie i kusi...i rozsądek i serce mówią co innego...Jeśli znajdzie się dla niej super,hiper dom to odpuszczę a jeśli tylko super to pomyślę...:)

Posted

Prawdopodobnie sa to pieniadze od dziewczyny z miau-tzn.któregoś z jej znajomych :)
Co do białej suni...ciągle myślę i myślę i jeszcze do końca nie zdecydowałam,najbardziej martwi mnie brak kasy,czasu,to czy jak wyjedziemy gdzieś będzie miał się nią kto zająć i parę innych rzeczy...:)TŻ się zapierał,żeby jej nie zostawiać,że jeśli już coś to marzy o labradorze itp.a wydrukował 5 umów a nie 6 i co chwilkę idzie po nią do łazienki,nosi na rękach,przytula,przynosi do łóżka itp:)Tak to jest z facetami....:)

Posted

No to fakt ;)faceci;) na wyjazdy teraz mozna brac czesto pieska tym bardziej ze mala i nie musi duzo jesc;p
A jak cos to zawsze mozna poprosic kogos o opieke na kilka dni;p Zawsze jest sposob;)

Posted

znajoma tż-a jest na nią chętna...a zdecydowaliśmy,że jeśli już coś to oddamy ją jeśli ktoś z rodziny/znajomych będzie ją chciał a jeśli nie to zostaje i koniec.Tak postanowiliśmy...i odezwała się ona,jak na złość:)Zobaczymy co z tego wyjdzie,póki co oba maluchy śpią jak zabite na moich kolanach...:)I cieszę się tą chwilą:)Będę za nimi tęsknić ale cóż,jak się bierze do siebie na tymczas to trzeba mieć twarde serce niestety...i nie zakochiwać się,choć to tak trudne...:/

Posted

Tak wiem ...Jak moja Perelka siedzi teraz ze mna jak bede ja musiala oddac to tez bede tesknic..;(a mam juz ja miesiac od stanu gdzie sikala na widok czlowieka a teraz merda tak ogonaskiem ze dupke ma sie urwac;p ;)
A jak suczka?

Posted

No nie dziwie ci się i cieszę się,że takie postępy zrobiła.Suczka w sensie mamusia?Chyba dobrze,niestety nie mam możliwości stałej kontroli co o niej ale podobno jest lepiej odkąd te dwa maluchy się jej odniosło.Niech tam pobędą z tydzień skoro właściciel nie robi problemów a jak tylko stwierdzi,żeby już je brać to wezmę.Szczeniorki właśnie się nażarły i nareszcie poszły spać...:)