shishka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Czas na nowe foteczki:) Blood mam już prawdopodobnego chętnego na któregoś z białasków i jedna dziewczyna z Bytomia też jest na jednego chętna ale jeszcze nie wiem na którego.Żarełko Misi już zostało dostarczone i właśnie przy okazji kilka fotek ciachnęłam-one rosną normalnie jak głupie:)Tydzień temu ledwo pełzały a teraz...:) Quote
shishka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 no musieliśmy zmniejszyć,żeby szybciej wczytalo:/Bo tak to by sto lat trwalo na tym kompie Quote
Blood Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 no bialaski cudo ;) fajnie ze juz cos sie rusza ps masz nk bo alegro tam zauwazylam;p Quote
shishka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 mam NK ale psiuńki na są na jakimś starym koncie TŻ-a bo ciągle haseł zapominamy:) Dalej czekam na odpowiedź jednej dziewczyny z Bytomia,która wczoraj napisała a z jednym Panem jestem umówiona na telefon na początku kwietnia.Blood kiedy dała byś radę zapewnić ewent.DT? Quote
shishka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 dziś dzwoniła Pani z Tychów,chce samczyka:)Więc jak wszystko pójdzie dobrze 3 będą mieć DS,ale dziewczyna z Bytomia jeszcze nie odpisała...Jak tylko coś dalej ruszy dam znać. Dalej bardzo potrzebujemy pieniędzy na sterylizację suni...:( Quote
Blood Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 a jak maluchy ?? Jak myslisz kiedy do odbioru bo trzeba umowy podrukowac i wizyty porobic;) Quote
shishka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 z wizytami może być ciężko bo trafią do mnie w ciągu kilku dni...I będę musiała szybko działać.Prędzej na po adopcyjne może się poumawiam(na umowie i tak będę miała dane z dowodu więc powiem każdemu,że w ciągu miesiąca wpadnie wolontariusz zobaczyć co u malucha).Może tak być?Bo mam teraz tyle na głowie,że zależy mi na tym,żeby dość szybko były zabrane.No i umówię się,żeby np.po jednym dniu i tygodniu skontaktowali się ze mną i napisali czy wszystko ok.Jak sie nie skontaktują to ktoś pojedzie szybciej sprawdzić co i jak. Quote
Blood Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 To ja mam taki pomysl te 3 nadal maja miec domki?? mysle ze moglabym np zawiescpsa i przy okazji zrobic ta wizyte jak bedzie cos nie tak to pieska sie nie zostawi poprostu a potem na spokojnie jakas poadopcyjna;) Mieszkamy blisko to jakos razem damy rade ja nie pracuje wiec mam duzo czasu;) Quote
dineh Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 to maluszki znalazły już albo DT albo DS?? ciesze sie bardzo:) Quote
Blood Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jeszcze niestety nie wszystkie potrzebne jeszcze domu stale;) Quote
shishka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ok,tylko,że jedna Pani z Tychów chce przyjechać i sobie wybrać,ale zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie(wiem,że różnie to bywa,ale nią się zajmę:) ).Jest jeden Pan który chce białego obojętnej płci to z nim się mogę tak umówić,że mu się podrzuci pieska,a dziewczyna z Bytomia dalej nie dała znać,ale pisała do mnie na GG i ciągle ma ten sam opis więc może po prostu nie była kilka dni na komputerze. Quote
shishka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 http://allegro.pl/item959588201_sliczne_szczeniaczki_potrzebny_dobry_domek.html Tutaj jest link do allegro,właśnie dostałam kolejne zapytanie w ich sprawie:)Jakoś damy radę i wszystkie piękności znajdą domki. Quote
Blood Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No to mozemy sie jakos fajnie podzielic i wszystkie szybko beda w domach;0 a co do tej to no tylko ta poadopcyjna bo wiem z doswiadczenia ze lepej 2 razy sprawdzic i musi byc kontrola sterylki;)ps w jakim chorzowie mieszkasz ?? Quote
shishka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 w centrum koło szpitala na Strzelców Byt.:) Quote
Blood Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A to niedaleko ja na Starym;p Kiedy zabierasz male od wlasciciela i co z ta sterylka?? Quote
shishka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Zabieram je lada dzień bo zaczynają już same jeść a suka coraz rzadziej je karmi.Trochę jestem niespokojna jak one są tam,już bym wolała mieć je wszystkie u siebie...Na sterylkę dalej zbiórka trwa,póki co mamy 60 zł,więc brakuje niecała stówa. Quote
Blood Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No to swietnie jak juz bedzie brakowalo malo to moze uda sie i mi cos dodac od siebie... Pytam bo nie wiem jak z tym DT czy bedzie potrzebny czy jak...;) Quote
Blood Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ps a jakby zrobic bazarek na ta sterylke???;) Quote
shishka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 na miau jedna z forumowiczek już chyba wysłała mi jakieś rzeczy na bazarek jeśli masz coś niepotrzebnego było by świetnie:) Quote
Blood Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 a to jakis bazarek z kakretnymi rzeczami??? poszukam dam znac najwyzej podrzyce ;0 Quote
Recommended Posts