Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czas na nowe foteczki:)
Blood mam już prawdopodobnego chętnego na któregoś z białasków i jedna dziewczyna z Bytomia też jest na jednego chętna ale jeszcze nie wiem na którego.Żarełko Misi już
zostało dostarczone i właśnie przy okazji kilka fotek ciachnęłam-one rosną normalnie jak głupie:)Tydzień temu ledwo pełzały a teraz...:)

Posted

mam NK ale psiuńki na są na jakimś starym koncie TŻ-a bo ciągle haseł zapominamy:)
Dalej czekam na odpowiedź jednej dziewczyny z Bytomia,która wczoraj napisała a z jednym Panem jestem umówiona na telefon na początku kwietnia.Blood kiedy dała byś radę zapewnić ewent.DT?

Posted

dziś dzwoniła Pani z Tychów,chce samczyka:)Więc jak wszystko pójdzie dobrze 3 będą mieć DS,ale dziewczyna z Bytomia jeszcze nie odpisała...Jak tylko coś dalej ruszy dam znać.
Dalej bardzo potrzebujemy pieniędzy na sterylizację suni...:(

Posted

z wizytami może być ciężko bo trafią do mnie w ciągu kilku dni...I będę musiała szybko działać.Prędzej na po adopcyjne może się poumawiam(na umowie i tak będę miała dane z dowodu więc powiem każdemu,że w ciągu miesiąca wpadnie wolontariusz zobaczyć co u malucha).Może tak być?Bo mam teraz tyle na głowie,że zależy mi na tym,żeby dość szybko były zabrane.No i umówię się,żeby np.po jednym dniu i tygodniu skontaktowali się ze mną i napisali czy wszystko ok.Jak sie nie skontaktują to ktoś pojedzie szybciej sprawdzić co i jak.

Posted

To ja mam taki pomysl te 3 nadal maja miec domki?? mysle ze moglabym np zawiescpsa i przy okazji zrobic ta wizyte jak bedzie cos nie tak to pieska sie nie zostawi poprostu a potem na spokojnie jakas poadopcyjna;) Mieszkamy blisko to jakos razem damy rade ja nie pracuje wiec mam duzo czasu;)

Posted

Ok,tylko,że jedna Pani z Tychów chce przyjechać i sobie wybrać,ale zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie(wiem,że różnie to bywa,ale nią się zajmę:) ).Jest jeden Pan który chce białego obojętnej płci to z nim się mogę tak umówić,że mu się podrzuci pieska,a dziewczyna z Bytomia dalej nie dała znać,ale pisała do mnie na GG i ciągle ma ten sam opis więc może po prostu nie była kilka dni na komputerze.

Posted

No to mozemy sie jakos fajnie podzielic i wszystkie szybko beda w domach;0 a co do tej to no tylko ta poadopcyjna bo wiem z doswiadczenia ze lepej 2 razy sprawdzic i musi byc kontrola sterylki;)ps w jakim chorzowie mieszkasz ??

Posted

Zabieram je lada dzień bo zaczynają już same jeść a suka coraz rzadziej je karmi.Trochę jestem niespokojna jak one są tam,już bym wolała mieć je wszystkie u siebie...Na sterylkę dalej zbiórka trwa,póki co mamy 60 zł,więc brakuje niecała stówa.

Posted

No to swietnie jak juz bedzie brakowalo malo to moze uda sie i mi cos dodac od siebie...
Pytam bo nie wiem jak z tym DT czy bedzie potrzebny czy jak...;)