Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Kochane Dziewczyny!:loveu: Najważniesze - TRZYMAJCIE KCIUKI!:loveu:
Nie trzeba pieniędzy, bo kochany Topik ma spore oszczędności - kilkakrotnie dostał pieniądze z USA (Joanna R. z USA), Grecji (Violetta B. z Aten), Niemiec (p.Ewa, p.Dominika).

to ile Topik ma w tej chwili na koncie?

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Oj! Czytaliśmy... To takie smutne. :(

Topiczek ma, dzięki Bogu, bardzo dobrą opiekę (byłam, widziałam). :loveu:
Zbliża się sobota. Trzymanie kciuków nadal obowiązkowe!:kciuki:

Moniczko, przede wszystkim dzięki Tobie i cioteczkom, które są ostrożne i skrupulatne. A ja naiwna w życiu nie pomyślałabym, że ktokolwiek na forum dogo mógłby przyczynić sie do piekła dla naszych kochanych i mniejszych braci:( Kiedy w lutym 2011 po raz pierwszy tu zawitałam, nie mogłam się nacieszyć inicjatywą i wszystkim co tutaj się robi dla psiaków:( Dlaczego w ludziach jest tyle zła, tyle jadu i interesowności?:( Ja odkąd Goldi uciekła nie przespałam żadnej nocy..żadnej dłużej jak 2-3 godziny:( Jestem chodzącym wyrzutem sumienia.. a pseudoludzie bez mrugnięcia oka pozbawiają psiaków godnego i spokojnego życia, za które ludzie dobrej woli płacą ciężko zarobione pieniądze...to jakiś horror!

Posted

Topiczku, Aniołku nasz Najdroższy:loveu: Tyle serc jest z Tobą, tyle ciepłych i pozytywnych myśli wysyłamy codziennie do Ciebie:loveu: Dzięki którym musi się udać! Wierzę, chcę wierzyć, że to będą CI opiekunowie:lol: Wspaniałego dnia kochani!

Posted

magdus84 napisał(a):
Topiczku, Aniołku nasz Najdroższy:loveu: Tyle serc jest z Tobą, tyle ciepłych i pozytywnych myśli wysyłamy codziennie do Ciebie:loveu: Dzięki którym musi się udać! Wierzę, chcę wierzyć, że to będą CI opiekunowie:lol: Wspaniałego dnia kochani!

Byłoby wspaniale gdyby po Wielkanocy trafił do nowego domku!

Posted

Topiś, mam potworne zaległości na Dogo... i nie tylko...
Wpadam do Ciebie jak po przysłowiowe zapałki i mocno zaciskam kciuki za "eskapadę" cioteczki Moniki! ;)

Posted

Agucha napisał(a):
Topiś, mam potworne zaległości na Dogo... i nie tylko...
Wpadam do Ciebie jak po przysłowiowe zapałki i mocno zaciskam kciuki za "eskapadę" cioteczki Moniki! ;)

Ja także...a jakieś konkretniejsze plany się klarują?

Posted

Fantastycznie! A ja dziś pytałam o Topika i Agnieszka mówi, że za grubasiński się zrobił! (Bakuś zresztą też). No i prosiła, żeby uprzedzić, że przenoszą psiaki ogrodowe na wybieg przed boksami (ten dalszy, duży), bo sieją trawę koło domu i psiaki będą mogły po niej dreptać, dopiero jak wykiełkuje.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Topik na wiosnę trochę grubaśny, bo wychodzi zimowe wylegiwanie się na kanapie[/FONT].:):):)
[FONT=Book Antiqua]Kochane Dziewczyny! A tak przy okazji polecam Wam "Kundelkowe rymowanki" (na Kundelkową Skarbonkę, która też pomogła Topiczkowi)[/FONT]:
http://www.dogomania.pl/threads/2051...5#post16609495
[FONT=Book Antiqua]Znajdź w kieszeni groszy parę
i pędź szybko na bazarek!
Kup dla siebie, Zdzicha, Janki

"
Kundelkowe rymowanki" :smile:
[/FONT]

Posted

[quote name='malibo57']Moniczko, dzięki za namiar na ten cudny bazarek!
I gratuluję energii i zaangażowania, nie tylko w "Topikowy Los":loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Malibo kochana! :loveu::loveu: Staram się wzorować na Tobie! :loveu:[/FONT]:loveu:
[FONT=Comic Sans MS] Serdecznie dziękuję za ten przemiły komplement.
Choć czasami za dużo jest psiej biedy na Dogomanii ... pamiętam, staram się pamiętać słowa Konfucjusza:
[/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=5]„Zapal małą świeczkę, zamiast przeklinać ciemność.” [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Właśnie rozmawiałam z Panią Jadwigą z Dusznik Zdroju. Jesteśmy już dokładnie umówione. Jutro Państwo wyjdą po nas na PKS.
Cieszę się na to spotkanie! Na tą wizytę przedadopcyjną!

Topiku!
[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Topiku![/FONT][FONT=Comic Sans MS] Jadę dla Ciebie, mój bezdomny Skarbeczku![/FONT][FONT=Comic Sans MS]
I nawet "zmusiłam":lol: mojego Męża do tej dalekiej podróży.
[/FONT]

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
„Zapal małą świeczkę, zamiast przeklinać ciemność.”

Biorę sobie do sygnatury, jeśli pozwolisz. To moja filozofia - nie patrz za daleko, patrz pod nogi, gdzie leży pies w potrzebie.