Szarotka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Agucha napisał(a):Jest domek zainteresowany adopcją Topika! :multi::multi::multi: Moniko, podaję Państwu Twój nr telefonu ;) OBY WSZYSTKO SIĘ UŁOŻYŁO....... O super :):) Quote
Monika z Katowic Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Odbyłam długą i miłą rozmowę z Panią Magdą. Pojawia się ogromna nadzieja dla naszego Topika!!! :loveu::loveu::loveu: Pani Magda i Pan Łukasz z Sulejówka chcą poznać naszego pupilka ( Państwo wybierają się do Przebieczan za tydzień - dwa). Trzymajcie kciuki mocno, najmocniej!!!:loveu::loveu::loveu: W najbliższym czasie musimy zrobić Topiczkowi "test na koty".[/FONT] :) Quote
Agucha Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Monika z Katowic napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Odbyłam długą i miłą rozmowę z Panią Magdą. Pojawia się ogromna nadzieja dla naszego Topika!!! :loveu::loveu::loveu: Pani Magda i Pan Łukasz z Sulejówka chcą poznać naszego pupilka ( Państwo wybierają się do Przebieczan za tydzień - dwa). Trzymajcie kciuki mocno, najmocniej!!!:loveu::loveu::loveu: W najbliższym czasie musimy zrobić Topiczkowi "test na koty".[/FONT] :) Tak myślałam, hi hi ;) Trzymam kciuki i za Topika... i za odnalezienie Goldi :( Quote
Cleo2008 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Agucha napisał(a):Monika nie miała nic złego na myśli :) Topik od początku ma bardzo dużo ogłoszeń (w tym wyróżnionych), pieniądze zbiera się non stop na jego potrzeby... czasem spod ziemi trzeba było wyciągać. Więc to nie do końca jest tak, że nikt się nim nie interesował i czekaliśmy rok, żeby zrobić dopiero teraz wielkie BUM ;) Miał chłopak pecha, nikomu do tej pory nie wpadł w oko i nie chwycił za serce :( Czasem tak jest... No i tutaj zaczyna się nasza rola - musimy mu pomóc zaistnieć! Zwołać jak najwięcej ludzi i pokazać jaki z niego nadzwyczajny psiak :) Jeszcze raz dziękujemy, że jesteś z nami! :) :) :) Agucha, to ze wy nie czekalyscie widze przeciez, wkurzona jestem przeciez nie na was, tylko na media, teraz jest wyraznie "moda" na psie nieszczescia i czy naprawde trzeba bylo takich wydarzen jak Kubus, czy ten pies na torach, czy benek zabity siekiera, czy husky... jak o tym pomysle to mi po prostu slabo... nagle media sie budza, a wlasnie o to chodzi, ze topik czeka juz od roku... za dlugo! I napewno nie tylko Topis... I tak sobie mysle czy tylko teraz jest ta "moda"? Czy nie zniknie za jakis czas? Bo jesli teraz to robmy/-cie jak najwiecej eventow na FB. Tylko tyle jest pieskow o ktorych nikt nie napisze... z roznych powodow... ps. Nota bene zanim sie kogos oceni, moze warto przejrzec jego wypowiedzi i akcje na dogo... powodzenia dla Topisia Mam nadzieje ze ci panstwo z Sulejowka wezma go naprawde i ze sa dobrymi ludzmi. I ze Topis bedzie mial kochany dom i swoich ludzi. Quote
Agucha Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cleo2008 napisał(a):Agucha, to ze wy nie czekalyscie widze przeciez, wkurzona jestem przeciez nie na was, tylko na media, teraz jest wyraznie "moda" na psie nieszczescia i czy naprawde trzeba bylo takich wydarzen jak Kubus, czy ten pies na torach, czy benek zabity siekiera, czy husky... jak o tym pomysle to mi po prostu slabo... nagle media sie budza, a wlasnie o to chodzi, ze topik czeka juz od roku... za dlugo! I napewno nie tylko Topis... I tak sobie mysle czy tylko teraz jest ta "moda"? Czy nie zniknie za jakis czas? Bo jesli teraz to robmy/-cie jak najwiecej eventow na FB. Tylko tyle jest pieskow o ktorych nikt nie napisze... z roznych powodow... I o to właśnie chodzi. Moda i medialność rządzi wszystkim...:shake: :( Cleo2008 napisał(a): ps. Nota bene zanim sie kogos oceni, moze warto przejrzec jego wypowiedzi i akcje na dogo... powodzenia dla Topisia Nie bardzo rozumiem :) Cleo2008 napisał(a):Mam nadzieje ze ci panstwo z Sulejowka wezma go naprawde i ze sa dobrymi ludzmi. I ze Topis bedzie mial kochany dom i swoich ludzi. Też mam taką nadzieję. Z rozmowy mojej z p. Magdą - tak właśnie wnioskuję :) No, ale decyzja nie należy do mnie :) ----------------------------- EDIT: Właśnie mialam kolejne zapytanie o Topika. Tym razem domek w Dusznikach. Czekamy na konkretną decyzję i TRZYMAMY MOCNO KCIUKI! :) ---------------------------------------------------------------------------------------- EDIT1 : Kolejny domek zainteresowany. Tylko, ze tym razem za granicą. Stąd pytanie - czy Topik ma wyrobiony paszport i czy w ogóle wchodzi w grę adopcja zagraniczna? Quote
Akrum Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jejku, trzymam więc mocno kciuki :) domek musi się z tego jakiś wykreować :) TOpikuuuu... będzie dobrze :) Quote
Bjuta Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Topiczku, ty sobie spokojnie ziewasz, a tam takie rzeczy sie dzieją!!! I ludzie z Sulejówka chcą pół Polski przejechać żeby cię poznać!!! Będzie dobrze! ;):loveu: Quote
Monika z Katowic Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ze mną kontaktowała się jedynie Pani Magda z Sulejówka... W Polsce szukajmy domku dla słodziaka!:loveu::loveu::loveu: Wielkie rzeczy się dzieją i ufam, że Topik zdobędzie cudowny domek z miłości, nie z chwilowej litości, że ktoś pokocha Topka tak bardzo jak my. I nie dlatego, bo miał rozbitą głowę i był okrutnie skatowany, ale dlatego, że jest wspaniałym, wyjątkowym i pięknym psem!:loveu::loveu::loveu: Quote
AGA35 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 proszę proszę jakie rzeczy sie dzieją :-) Quote
Agucha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Moniko, podałam Twój nr telefonu kolejnej osobie zainteresowanej Topikiem :) Quote
Bjuta Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Topiczku... zdaje się że możesz sobie powybrzydzać... :) Quote
salibinka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 No to się dzieje :). Mocno trzymam kciuki za najlepszy dom dla Topika :) Quote
Agucha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Agucha napisał(a):Moniko, podałam Twój nr telefonu kolejnej osobie zainteresowanej Topikiem :) Tym razem Topik miałby iść do teścia jednej pani. Warunkiem jest zgadzanie się Topika z dziećmi(3 i 4 lata), które często przebywają u dziadka i na odwrót :) Quote
mimiś Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 o rety! ruszyła maszyna po szynach ospale. ale biegu nabiera.cudownie! Quote
Monika z Katowic Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Ten ruch to zasługa kochanej Aguchy:loveu::loveu:, której najserdeczniej dziękuję za nieocenioną pomoc na FB (ja tam niestety dopiero raczkuję)! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Pani Magda z Sulejówka kontaktowała się ze mną także dzisiaj (mailowo). Myślę, że to jest bardzo poważna i bardzo atrakcyjna oferta adopcyjna![/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu::loveu: Topiczku kochany i najmilszy, oby się prawdziwe szczęście uśmiechnęło do Ciebie![/FONT] Quote
Piromanka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Topiku, szykuje Ci się wspaniały dom!!! Quote
Bjuta Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ciekawe Topiczku, czy Ci pozwolą łazić po łóżku... Na wszelki wypadek się nie pytaj! Quote
Agucha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Bjuta napisał(a):Ciekawe Topiczku, czy Ci pozwolą łazić po łóżku... Na wszelki wypadek się nie pytaj! ...a ja podkradam zdjęcie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
transylwania Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Topik Psiaku trzymam kciuki, czytam iż dzieje się, dzieje u Ciebie:) Quote
Kociabanda2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Bardzo mocno ściskam kciuki za wymarzoną adopcję dla Topisia!!!!!!! :kciuki: [SIZE=2]i przepraszam za offa... Serdecznie zapraszam na bazarek PEŁNA MICHA dla Jumbo! http://www.dogomania.pl/threads/202398-Bazarek-PE%C5%81NA-MICHA-dla-Jumbo!-do-25.02.2011-g.21.00.-Zapraszamy! Quote
Agucha Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Agucha napisał(a): EDIT: Właśnie mialam kolejne zapytanie o Topika. Tym razem domek w Dusznikach. Czekamy na konkretną decyzję i TRZYMAMY MOCNO KCIUKI! :) Domek w Dusznikach jest przekonany w 70% do adopcji. Teraz trwają prace nad pozostałymi "30% procentami" :lol: Quote
Monika z Katowic Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 A domek w Sulejówku wydaje się być przekonany aż na 90%! :):) Quote
Akrum Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 kochany Topiku, trzymam mocno kciuki za ten wspaniały, jedyny, wymarzony domek. Musi się w końcu udać. Quote
Recommended Posts