Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Topiku kochany, spadłeś na sam dół... w otchłań...
ale już przychodzę cię dźwignąć do góry - choć ciężki jesteś chłopie, ciężki - za dobrze cię tam karmią :)

pokazuj swój uśmiechnięty pychol - no dalej :)

Posted

Ja nie wiem co z tym Moim psem... O Gaspara ani jednego telefonu i ani jednego o Kruczka (co prawda obaj znaleźli domy :) ale pryey allegro i dogomanię. W lutym wystawiamy Majka - on jest w średnim wieku i prześliczny, jeśli też nie będzie tlefonu... W każdym razie, gdyby ogloszenie Kruczka mialo się ukazac w marcu, to do 5 lutego, trzeba je wyslać. 170 zl z ramka

Posted

W 2-jce, w programie "Pytanie na śniadanie" jest czas poświęcony na adopcje.
Może napisac do redakcji, opisać całą historię od A do Z ... może się zainteresują? ;)

Mail nie boli a szansa jest zawsze :)

Topiczku... mało piszę, ale zaglądam i podczytuję ;)

Posted

Zrobiłam mały "wywiad" - faktycznie ostatnio "Mój Pies" nie jest już tak skuteczny jak dawniej...
Jeszcze w lutym spróbuję w inny sposób, bo 170 zł za ogłoszenie to dużoooooo (żal mi na darmo wydawać tyle pieniędzy Topika).
Może zrobię tak:
- zaraz napiszę do "Pytania na śniadanie",
- poproszę o publikację w "Gazecie Wyborczej" (ale to będzie tylko na województwo śląskie) - nie wiem czy się uda,
- jeszcze raz spróbuję zawalczyć o druk nowego artykułu w "Dzienniku Polskim' (tam mam obiecane).

Posted

Z "Moim Psem" rzeczywiście nieciekawie. Wysyłałam zgłoszenie dla Anika jesienią - zgodnie z formularzem na grudzień. Nie wydrukowali. Musiałam wydzwaniać, dopytywać się - w końcu wyszło, że z ich winy i niedopatrzenia. Poszło z miesięcznym opóźnieniem i zdawkowymi przeprosinami.
Telefonów i tak zero :(.
Pozostałe pomysły - jak najbardziej :).

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Zrobiłam mały "wywiad" - faktycznie ostatnio "Mój Pies" nie jest już tak skuteczny jak dawniej...
Jeszcze w lutym spróbuję w inny sposób, bo 170 zł za ogłoszenie to dużoooooo (żal mi na darmo wydawać tyle pieniędzy Topika).
Może zrobię tak:
- zaraz napiszę do "Pytania na śniadanie",
- poproszę Awit o publikację w "Gazecie Wyborczej" (ale to będzie tylko na województwo śląskie) - nie wiem czy się uda,
- jeszcze raz spróbuję zawalczyć o druk nowego artykułu w "Dzienniku Polskim' (tam mam obiecane).

Zaciskam kciuki moooocno za powodzenie akcji! :) :) :)

Posted

Topiku, mysle ciagle o Tobie...i zaglądam...w Dzienniku Polskim byla opisana historia moich psiakow Jarka i Leszka ..i nic...poltora roku siedza w hotelu i ani jednego telefonu...no oprocz jednego, od moherowej babci dostalam przez telefon pare ku..ew że świete imiona psom dalam i one by je wziela ale jakby sie nazywali Donek i Bronek:D

Posted

Mój znajomy jest w trakcie przygotowywania reportażu o okrucieństwie wobec zwierząt. Pracuje w TVN. Materiał prawdopodobnie ukaże się w "Uwadze". Czy zgadzacie się na to, żeby podesłać mu materiał o Topiku. Może gdyby go pokazali w TV, znalazłaby się jakaś dobra duszyczka zainteresowana adopcją? Oczywiscie pod warunkiem, że znajomy uzna, że sprawa jest warta pokazania...

Posted

:Rose: Przyszło 30 zł od Amicy - deklaracja stała za styczeń i luty. Piękne, najpiękniejsze podziękowania. :Rose:
Bjutko kochana!:loveu: Oczywiście jak to przeczytałam i zobaczyłam - zaraz poleciałam na wątek Nero do Romi żebrać o nowe fotki Topika. :multi: Romi dziękuję Ci!:modla:
Oto nowe zdjęcia Topika! Zobaczcie jaki to piękny, piękny pies!