Akrum Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Topiku, nie rozumiem... na prawdę nie rozumiem, dlaczego ty nadal bez swojego człowieka jesteś.. Quote
Monika z Katowic Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Do góry kochany Topiczku - kundelku, jak malowanie!:iloveyou: Znowu zmienię tekst ogłoszeń i nadal, niestudzenie będziemy ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać...:bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Akrum Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Topiku kochany, spadłeś na sam dół... w otchłań... ale już przychodzę cię dźwignąć do góry - choć ciężki jesteś chłopie, ciężki - za dobrze cię tam karmią :) pokazuj swój uśmiechnięty pychol - no dalej :) Quote
Monika z Katowic Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Chyba czas dać ogłoszenie Topiczka do "Mojego Psa". Co Wy na to? Quote
Bjuta Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ja nie wiem co z tym Moim psem... O Gaspara ani jednego telefonu i ani jednego o Kruczka (co prawda obaj znaleźli domy :) ale pryey allegro i dogomanię. W lutym wystawiamy Majka - on jest w średnim wieku i prześliczny, jeśli też nie będzie tlefonu... W każdym razie, gdyby ogloszenie Kruczka mialo się ukazac w marcu, to do 5 lutego, trzeba je wyslać. 170 zl z ramka Quote
Agucha Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 W 2-jce, w programie "Pytanie na śniadanie" jest czas poświęcony na adopcje. Może napisac do redakcji, opisać całą historię od A do Z ... może się zainteresują? ;) Mail nie boli a szansa jest zawsze :) Topiczku... mało piszę, ale zaglądam i podczytuję ;) Quote
Akrum Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 pomysł zaproponowany przez Aguchę moim zdaniem jest super. Może warto spróbować?? Quote
Monika z Katowic Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Zrobiłam mały "wywiad" - faktycznie ostatnio "Mój Pies" nie jest już tak skuteczny jak dawniej... Jeszcze w lutym spróbuję w inny sposób, bo 170 zł za ogłoszenie to dużoooooo (żal mi na darmo wydawać tyle pieniędzy Topika). Może zrobię tak: - zaraz napiszę do "Pytania na śniadanie", - poproszę o publikację w "Gazecie Wyborczej" (ale to będzie tylko na województwo śląskie) - nie wiem czy się uda, - jeszcze raz spróbuję zawalczyć o druk nowego artykułu w "Dzienniku Polskim' (tam mam obiecane). Quote
salibinka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Z "Moim Psem" rzeczywiście nieciekawie. Wysyłałam zgłoszenie dla Anika jesienią - zgodnie z formularzem na grudzień. Nie wydrukowali. Musiałam wydzwaniać, dopytywać się - w końcu wyszło, że z ich winy i niedopatrzenia. Poszło z miesięcznym opóźnieniem i zdawkowymi przeprosinami. Telefonów i tak zero :(. Pozostałe pomysły - jak najbardziej :). Quote
Agucha Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Zrobiłam mały "wywiad" - faktycznie ostatnio "Mój Pies" nie jest już tak skuteczny jak dawniej... Jeszcze w lutym spróbuję w inny sposób, bo 170 zł za ogłoszenie to dużoooooo (żal mi na darmo wydawać tyle pieniędzy Topika). Może zrobię tak: - zaraz napiszę do "Pytania na śniadanie", - poproszę Awit o publikację w "Gazecie Wyborczej" (ale to będzie tylko na województwo śląskie) - nie wiem czy się uda, - jeszcze raz spróbuję zawalczyć o druk nowego artykułu w "Dzienniku Polskim' (tam mam obiecane). Zaciskam kciuki moooocno za powodzenie akcji! :) :) :) Quote
transylwania Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Topiku Kochany, ciotka nie zawsze może zajrzeć,ale pamięta i przesyła głaskanko za uszkiem. Quote
Kinia1984 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Topiku, mysle ciagle o Tobie...i zaglądam...w Dzienniku Polskim byla opisana historia moich psiakow Jarka i Leszka ..i nic...poltora roku siedza w hotelu i ani jednego telefonu...no oprocz jednego, od moherowej babci dostalam przez telefon pare ku..ew że świete imiona psom dalam i one by je wziela ale jakby sie nazywali Donek i Bronek:D Quote
ossa98 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Mój znajomy jest w trakcie przygotowywania reportażu o okrucieństwie wobec zwierząt. Pracuje w TVN. Materiał prawdopodobnie ukaże się w "Uwadze". Czy zgadzacie się na to, żeby podesłać mu materiał o Topiku. Może gdyby go pokazali w TV, znalazłaby się jakaś dobra duszyczka zainteresowana adopcją? Oczywiscie pod warunkiem, że znajomy uzna, że sprawa jest warta pokazania... Quote
Monika z Katowic Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Oczywiście kochana Osso!:loveu::loveu: Napisałam już prośbę do Amikat oraz przesłałam topikową historię na adres mailowy podany mi przez Mimiś. Mizianko, mój kochany Topiczku - bezdomniaczku.:bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Bjuta Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dostaliśmy fajne fotki od wujka Romi z wątku Nemo - ale dziś nie zdążę wrzucić - dwa na zachętę Quote
Monika z Katowic Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 :Rose: Przyszło 30 zł od Amicy - deklaracja stała za styczeń i luty. Piękne, najpiękniejsze podziękowania. :Rose: Bjutko kochana!:loveu: Oczywiście jak to przeczytałam i zobaczyłam - zaraz poleciałam na wątek Nero do Romi żebrać o nowe fotki Topika. :multi: Romi dziękuję Ci!:modla: Oto nowe zdjęcia Topika! Zobaczcie jaki to piękny, piękny pies! Quote
Bjuta Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Faktycznie podobieństwo uderzające! :loveu::loveu::loveu: Może go nieslusznie oglaszamy w dzialach z pieskami? :roll: Quote
salibinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Te uszy, ten wzrok, ta szata :), no tak - musisz mieć, Topiku, bardzo interesujące drzewko genealogiczne - a na tym drzewku... ;) Quote
Monika z Katowic Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Agucho kochana!:):) Widocznie ta nowa fotka była zrobiona ... z zaskoczenia i Topik się nie przygotował należycie.:roflt::roflt::roflt: Do tych zresztą też: :):) Quote
Monika z Katowic Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 A to nowe zdjęcie Topiczka jest przepiękne::loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 http://oi54.tinypic.com/2rz2owi.jpg Przepiękne zdjęcie!:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 I kolejna porcja najnowszych fotek - zobaczcie jaki jest Topik koleżeński. :):):) Quote
Recommended Posts