Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Book Antiqua]Ojej! :oops: Przepraszam bardzo za powyższą fotkę...:oops:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Teraz nadal dzisiejsze, ale tylko skromne zdjęcia:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Uroczy Topik...[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Topik Zamyślony...[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Nieco skulony Topiś...[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Topik Zaciekawiony...[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Zaskoczony Topiczek...[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Ja jeszcze mam jakieś 40 zdjęć...:multi:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Asiamm kochana! Cudoooooowny banerek!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Ja mam fotki beznadziejne, a filmik nie chce mi się wczytać... :mad: Muszę to jakoś rozkminić. A na razie Topik poruszony, Topik nieostry, oraz Kobieta z ciasteczkami.

Posted

[FONT=Book Antiqua]To spotkanie z Topikiem było wspaniałe (szczególnie karmienie ciasteczkami :):))![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Romantyczny Topiś ma zapewnione stałe, cieplutkie miejsce w moim sercu...[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Nie ustanę w poszukiwaniach najlepszego domu dla Niego.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Dowiedziałam się, że lubi przesiadywać przed bramką do dużego wybiegu.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Uwielbia być głaskany, szczególnie przez Panią Agnieszkę.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Po powrocie ze spacerów, od razu, zajmuje kanapę. No... przecież to Jego łóżko[/FONT]. :):)

[FONT=Book Antiqua]W pomieszczeniu Topik odpoczywa, ale i starannie kontroluje, wszystko i wszystkich, wcale nie ruszając się z miejsca[/FONT]. :):)

[FONT=Book Antiqua]I jeszcze ważna sprawa - Topik już nie kuleje ani nawet nie utyka. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Biega, skacze, dokazuje. Wszystkie cztery łapki ma w pełni sprawne![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Z całą odpowiedzialnością mogę napisać, że opieka w hoteliku jest na najwyższym poziomie.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Zwierzaki w pełni socjalizowane - wszystkie przyjazne. [/FONT][FONT=Book Antiqua]Wzruszyłam się, gdy od razu po naszym wejściu na teren "Rancza Maszera", pojawił się tłum radosnych mordeczek domagających się miziania i przytulania. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Topik przez chwilkę obserwował nas z boku, ale ciasteczka szybko przekonały Go, że warto podejść bliżej i bliżej...[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]I tak się stało, że "młodszy brat" - Topik znów podszedł bardzo blisko mojego serca, najbliżej jak się da.[/FONT]

Posted

piękny i kochany Topiku :)
Czy tylko my się w tobie kochamy?
czy nikt nie widzi twojego piękna prócz nas? twojego uroku?

przy takiej ilości ogłoszeń ciągle cisza??

aż trudno uwierzyć...

Posted

Super! Ile zdjęć :loveu: Świetnie, że Topik tak dobrze się miewa :) Przydałby się Topikowi jeszcze tylko własny domek...

Posted

wITAJ PRĘGOWA MORDUCHNO!!!!!! mizianko dla ciebie i buziaki dla moniki z katowic !!! :-) Kochane cioteczki nie rozumiem do końca jak to sie dzieje i dlaczego są wycofywane deklaracje !!!! na początku topik miał i " za dużo ' w obecnej chwli brakuje az 80 zł.!!!!!!!!!!!!!! Zadna z nas nie ma na to wpływu kiedy pies zostanie wyadoptowany i nie jesteśmy w stanie tego absolutnie przewidzieć ale jak sie składa deklaracje to powinno sie przy niech trwać do momentu kiedy pies nie opuści hoteliku !!!

Posted

Z jakim tekstem Topik jest ogłaszany??

Nie chce sie mądrzyc, ale może powinien miec taki tekst, w którym nie ma informacji o JEgo przeszłości.. Niekórzy moga myslec, że Topiczkowi cos dolega.. wiem z doświadczenia, że zbyt długie teksty często odstraszaja. Czasami lepiej odpowiedzieć historie Topiczka przez telefon, niz umieszczać ją w ogłoszeniach.. tak mi się wydaje...I przepraszam za mądrzenie.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Nowy tekst Topika już dawno nie opisuje Jego trudnych przeżyć... A bardzo chciałabym napisać w ogłoszeniu jakie On ma niesamowite, grube futerko. Gęste, a tak przyjemne w dotyku. Oczywiście wiem, że to informacja z pozoru nieistotna.

Agucho kochana!:loveu: Doszła Twoja deklaracja stała za listopad i grudzień. Dziękuję, dziękuję!
[/FONT] [FONT=Book Antiqua]:loveu:

Dziękuję Wszystkim, którzy przy Topiku trwają!!! Z całego serca dziękuję!
[/FONT]

Posted

[FONT=Book Antiqua]Marto kochana!:loveu: Każda rada jest na wagę złota!:loveu:
Dziękuję Ci serdecznie, że odwiedzasz Topika.:loveu: To ważne i cenne!
Dla przykładu takie ma ogłoszenia (a wszystkie inne zmieniam i odświeżam na bieżąco):
[/FONT][FONT=&quot] Kundelelek na kundelki - Topiś[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]
Topik się pięknie kłania najmilszym gościom:
[/FONT] :loveu::loveu: