Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AGA35']akrum i ja gratuluje serdecznie i szczęścia i pomyślności zycze na nowej drodze życia !!!!!!!!! pomysł z gadzetami dla zwierzakow zamiast kwiatów - bardzo orginalny i do pozazdroszczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
dziękuję ślicznie Aguś :)
a zebrana karma dla psiaków niedługo pojedzie do przytuliska, tylko pojedyńczo będę worki zawozić i od razu psiakom dawać, co bym miała pewność, że trafi do psich brzuszków, a nie na sprzedaż i pieniążki do kieszeni opiekuna psów...

Posted

Akrum! Bardzo dobrze, że tak będziecie "racjonować" karmę - prosto do psich brzuszków!:loveu:

Dobrze, że Topik ma jedzonko i wygodę.
Myślę i myślę co tu jeszcze można zrobić w sprawie szukania domku?:crazyeye:
Jak przychodzą znajomi to pokazuję im Topiczka na ekranie mojego komputera (tam na ścianie jest cień, a nie pajęczyna :)).

Posted

dzień dobry kochany Topiku :)
jak zwykle do ciebie kochany przychodzę w odwiedziny :)

wiesz Topis - jedno z moich ślubnych życzeń się właśnie spełnia, więc może i kolejne ślubne życzenie - czyli domek dla ciebie kochany - też się spełni? kto wie :)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Akrum? I jak rozmowa?[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Topik życzy dobrej nocy wszystkim Fanom i dedykuje im taką rymowankę:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]"Leży Topiczek na kanapie i słodziutko sobie chrapie"... :eviltong:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]To najnowsze zdjęcie dostałam dzisiaj na komórkę (wybaczcie więc słabą jakość): :oops:[/FONT]

Posted

[quote name='lilk_a']wznowione allegro Topika
zapłacone przez Monikę z Katowic

Małe sprostowanie - ja funduję jedno allegro wyróżnione w miesiącu, drugie zaś idzie z topiczkowych pieniędzy (od grudnia będzie to allegro zwykłe).
Więc Topik będzie miał dwa allegra miesięcznie - jedno zwykłe, jedno wyróżnione.
Może TEN domek w końcu kochanego TOPIKA zauważy...

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Akrum? I jak rozmowa?[/FONT]

a dziękuję, rozmowa się udała i ogólnie byłam bardzo mile zaskoczona tym, co tam zastałam.
więcej na wątku naszego przytuliska - tak, pisze naszego, bo kierownik "przytuliska" powiedział, ze od tej pory, po wczorajszych rozmowach - to bedą nasze wspólne działania ku polepszeniu życia tych psiaków :)

Posted

Wczoraj w nocy (o 23.17) dostałam maila z zapytaniem o Topiczka.:loveu:
Wysłałam link do Jego wątku, filmik, opis historii i oczywiście kilka najładniejszych zdjęć.

Niecierpliwie czekam na odpowiedź zwrotną lub telefon!!!:crazyeye:
Trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Wczoraj w nocy (o 23.17) dostałam maila z zapytaniem o Topiczka.:loveu:
Wysłałam link do Jego wątku, filmik, opis historii i oczywiście kilka najładniejszych zdjęć.

Niecierpliwie czekam na odpowiedź zwrotną lub telefon!!!:crazyeye:
Trzymajcie kciuki!
no i co, no i co? ten ktoś się odezwał ponownie?
ja trzymam mocno kciuki...

Posted

Pani nie odezwała się jeszcze - właśnie napisałam do Niej drugi raz z topiczkowym gliterem! Czekam bardzo! Szkoda, że Pani nie podała mi swojego telefonu...

Amico! :loveu::loveu:Dziękuję w imieniu Topika za 15 zł - Twoją październikową deklarację.
:loveu::loveu: