Akrum Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='AGA35']akrum i ja gratuluje serdecznie i szczęścia i pomyślności zycze na nowej drodze życia !!!!!!!!! pomysł z gadzetami dla zwierzakow zamiast kwiatów - bardzo orginalny i do pozazdroszczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] dziękuję ślicznie Aguś :) a zebrana karma dla psiaków niedługo pojedzie do przytuliska, tylko pojedyńczo będę worki zawozić i od razu psiakom dawać, co bym miała pewność, że trafi do psich brzuszków, a nie na sprzedaż i pieniążki do kieszeni opiekuna psów... Quote
Monika z Katowic Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Akrum! Bardzo dobrze, że tak będziecie "racjonować" karmę - prosto do psich brzuszków!:loveu: Dobrze, że Topik ma jedzonko i wygodę. Myślę i myślę co tu jeszcze można zrobić w sprawie szukania domku?:crazyeye: Jak przychodzą znajomi to pokazuję im Topiczka na ekranie mojego komputera (tam na ścianie jest cień, a nie pajęczyna :)). Quote
Akrum Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 dzień dobry kochany Topiku :) jak zwykle do ciebie kochany przychodzę w odwiedziny :) wiesz Topis - jedno z moich ślubnych życzeń się właśnie spełnia, więc może i kolejne ślubne życzenie - czyli domek dla ciebie kochany - też się spełni? kto wie :) Quote
AGA35 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Witaj topiczku , pozwól że zareklamuję muszkowy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/194586-kolorowe-muszki-dla-Muszki-POMOC-NA-LECZENIE-5-Z%C5%81-do-30X-24.00?p=15548323#post15548323 Quote
Akrum Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Topiczku, trzymaj dziś kciuki mocno mocno, co by rozmowa moja i cioci Pyrdki z panem z naszego "przytuliska" otwarła drogę do owocnej współpracy :) Quote
Monika z Katowic Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [FONT=Book Antiqua]Akrum? I jak rozmowa?[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Topik życzy dobrej nocy wszystkim Fanom i dedykuje im taką rymowankę:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Leży Topiczek na kanapie i słodziutko sobie chrapie"... :eviltong:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]To najnowsze zdjęcie dostałam dzisiaj na komórkę (wybaczcie więc słabą jakość): :oops:[/FONT] Quote
Agucha Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Oj cioteczko Moniko... zatopikowałaś się na amen :lol: http://oi56.tinypic.com/vp826s.jpg Quote
Kinia1984 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Topiczkowe zdjęcia to jak zdjęcia najlepszego psiego życia: ciagle tylko na kanapie, spacerki, zabawa i znowu kanapa...:)ale brak tego najważniejszego...domku... Quote
lilk_a Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 wznowione allegro Topika zapłacone przez Monikę z Katowic Quote
Monika z Katowic Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='lilk_a']wznowione allegro Topika zapłacone przez Monikę z Katowic Małe sprostowanie - ja funduję jedno allegro wyróżnione w miesiącu, drugie zaś idzie z topiczkowych pieniędzy (od grudnia będzie to allegro zwykłe). Więc Topik będzie miał dwa allegra miesięcznie - jedno zwykłe, jedno wyróżnione. Może TEN domek w końcu kochanego TOPIKA zauważy... Quote
Akrum Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Akrum? I jak rozmowa?[/FONT] a dziękuję, rozmowa się udała i ogólnie byłam bardzo mile zaskoczona tym, co tam zastałam. więcej na wątku naszego przytuliska - tak, pisze naszego, bo kierownik "przytuliska" powiedział, ze od tej pory, po wczorajszych rozmowach - to bedą nasze wspólne działania ku polepszeniu życia tych psiaków :) Quote
Monika z Katowic Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ładna ta nowa fotka! Jaki Topik zdziwiony! :):):) Akrum kochana! Życzę, by wszystko w przytulisku szło po Waszej myśli! Quote
Akrum Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 dziękuję Ci Moniko :) Topiś w ogóle ślicznie wychodzi na wszystkich zdjęciach - na każdej strzeli jakąś niepowtarzalną minkę :) Quote
Szarotka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Podniose Topika niech do domku pomyka :):) Quote
Akrum Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 cześć Topisiu, u mnie dziś pogoda taka szara, deszczowa... ciekawe jak u ciebie. Quote
Bjuta Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A na Śląsku piękne słońce - może w małopolskim, podobnie? Quote
Monika z Katowic Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wczoraj w nocy (o 23.17) dostałam maila z zapytaniem o Topiczka.:loveu: Wysłałam link do Jego wątku, filmik, opis historii i oczywiście kilka najładniejszych zdjęć. Niecierpliwie czekam na odpowiedź zwrotną lub telefon!!!:crazyeye: Trzymajcie kciuki! Quote
Akrum Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Wczoraj w nocy (o 23.17) dostałam maila z zapytaniem o Topiczka.:loveu: Wysłałam link do Jego wątku, filmik, opis historii i oczywiście kilka najładniejszych zdjęć. Niecierpliwie czekam na odpowiedź zwrotną lub telefon!!!:crazyeye: Trzymajcie kciuki! no i co, no i co? ten ktoś się odezwał ponownie? ja trzymam mocno kciuki... Quote
Monika z Katowic Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Pani nie odezwała się jeszcze - właśnie napisałam do Niej drugi raz z topiczkowym gliterem! Czekam bardzo! Szkoda, że Pani nie podała mi swojego telefonu... Amico! :loveu::loveu:Dziękuję w imieniu Topika za 15 zł - Twoją październikową deklarację.:loveu::loveu: Quote
Akrum Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 szkoda, już miałam nadzieję, że Topikowi szansa się otwiera... Quote
Recommended Posts