Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponoć wszystkie cieczki w Przebieczanach się skończyły i Topiczek, biedny chodzi całkiem odkochny. A to nie jest jego normalny stan, więc czegoś mu brakuje!

Posted

[quote name='Bjuta']Ponoć wszystkie cieczki w Przebieczanach się skończyły i Topiczek, biedny chodzi całkiem odkochny. A to nie jest jego normalny stan, więc czegoś mu brakuje![/QUOTE]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Biedny Topik czuje się nieswojo! :lol::lol:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Przecież "każdemu wolno kochać"... :loveu::loveu:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]Nasz "erotoman" otrzymał kolejne deklaracje stałe, za które słodko dziękuje:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]5 zł - Bjuta :loveu:
15 zł - Asiamm :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=RoyalBlue][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]10 zł - Kinia 1984[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] :loveu:

[IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor013.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ossa98']Witaj Topiczku!
Jak się sprawy mają? czy jesteś gotowy do adopcji? są jacyś zainteresowani?[/QUOTE]

Topiczek jest gotowy do adopcji. :loveu:
Niestety teraz nie ma poważnie zainteresowanych.
Było kilka telefonów, ale nikt nie odezwał się drugi raz... :-(

Wywiesiłam też kilkanaście papierowych ogłoszeń...

Posted

Topiczku kochany, domek się znajdzie, zobaczysz :)
po prostu ten wyjątkowy ludź jest gdzieś tam zajęty póki co innymi psrawami i jeszcze nie wie, że na niego czekasz ;)
ale zobaczysz, że przyjdzie ten dzień niedługo, gdy ciocie w hoteliku ci szepną na uszko, że jedzie do ciebie w odwiedziny fajna rodzinka, która się w tobie zakochała, jak tylko zobaczyła twoje ogłoszenie :) a wtedy... wtedy będziesz najszczęśliwszym psiakiem pod słońcem :)

Posted

chyba wszystkie ciotki się dziś wylegują na plażach, działkach i ogórdka - zażywają słonecznych kąpieli, bo nikt do TOpika jeszcze dziś nie przyszedł...

mołego wieczorku Topiku :)

Posted

Rzeczywiście, cały dzień przebywałam poza miastem - z Guarciem oczywiście:-), ale jestem teraz i odwiedzam:-).
Pięknych snów Ci życzę Topiczku!

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue]Mizianki dla Topiczka.[/COLOR]
[/SIZE][/FONT] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Red]Kolorowej [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Blue]niedzieli [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=SandyBrown]dla [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Magenta]wszystkich![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :):)

[IMG]http://www.gify.org/bazagif/flora/flora177.gif[/IMG]

Posted

heh, w ciepłych krajach powiadasz? chciałabym ,ale niestety mnie na takie rarytasy nie stać... :(
Topiku, nie obrazisz się, jak wkleję tu zaproszenie cioteczek i wujaszków na wątek Dosi- Szkieleta? ona już jedną nogą jest w dt, ale jeszcze brakuuje nam deklaracji stałych, może ktoś dorzuci choć 10 zł? http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJĘ-brakuje-80zł!

Posted

[FONT=Book Antiqua]:loveu: A ja mam newsy z Przebieczan!!! :loveu:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Właśnie dostałam maila od Pani Agnieszki:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]"Witam serdecznie!!![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Topik postanowił, w związku okropnymi upałami, zrzucić jeszcze trochę sierści - znowu linieje![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jak tylko wieczorem zrobi się nieco chłodniej Topiś wesoło bawi się z dziewczynami i niektórymi chłopakami. Niestety moja komórka nie jest na tyle mądra by uchwycić te zabawy...[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Przesyłam zatem bardziej statyczne zdjęcia Topika jako Króla Kanapy; Topika"zbrodniarza" ;-) oraz Topika - ucznia!!![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Chłopak umie już pięknie chodzić na zupełnie luźnej smyczy, zna komendy siad, waruj, do mnie teraz uczymy się komendy zostań (stąd na zdjęciach "szkoleniowych" jest na smyczy)."[/FONT]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Topik jako Król Kanapy :eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Topik - zbirek (zbrodniarz)[/FONT] :-o:-o

[FONT=Book Antiqua]Topik jako Uczeń :multi::multi:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]