Bjuta Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ponoć wszystkie cieczki w Przebieczanach się skończyły i Topiczek, biedny chodzi całkiem odkochny. A to nie jest jego normalny stan, więc czegoś mu brakuje! Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Bjuta']Ponoć wszystkie cieczki w Przebieczanach się skończyły i Topiczek, biedny chodzi całkiem odkochny. A to nie jest jego normalny stan, więc czegoś mu brakuje![/QUOTE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Biedny Topik czuje się nieswojo! :lol::lol:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Przecież "każdemu wolno kochać"... :loveu::loveu:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]Nasz "erotoman" otrzymał kolejne deklaracje stałe, za które słodko dziękuje:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]5 zł - Bjuta :loveu: 15 zł - Asiamm :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=RoyalBlue][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]10 zł - Kinia 1984[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] :loveu: [IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor013.gif[/IMG] Quote
ossa98 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Witaj Topiczku! Jak się sprawy mają? czy jesteś gotowy do adopcji? są jacyś zainteresowani? Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='ossa98']Witaj Topiczku! Jak się sprawy mają? czy jesteś gotowy do adopcji? są jacyś zainteresowani?[/QUOTE] Topiczek jest gotowy do adopcji. :loveu: Niestety teraz nie ma poważnie zainteresowanych. Było kilka telefonów, ale nikt nie odezwał się drugi raz... :-( Wywiesiłam też kilkanaście papierowych ogłoszeń... Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Topiczku kochany, domek się znajdzie, zobaczysz :) po prostu ten wyjątkowy ludź jest gdzieś tam zajęty póki co innymi psrawami i jeszcze nie wie, że na niego czekasz ;) ale zobaczysz, że przyjdzie ten dzień niedługo, gdy ciocie w hoteliku ci szepną na uszko, że jedzie do ciebie w odwiedziny fajna rodzinka, która się w tobie zakochała, jak tylko zobaczyła twoje ogłoszenie :) a wtedy... wtedy będziesz najszczęśliwszym psiakiem pod słońcem :) Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [COLOR=Blue]Wierzę, że niedługo będzie tak, jak pisze Akrum! A teraz Topiczku: "Aaaaaaaa kotki dwa".[/COLOR] :) [IMG]http://www.gify.org/bazagif/gwiazdy/stella125.gif[/IMG] Quote
Akrum Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 chyba wszystkie ciotki się dziś wylegują na plażach, działkach i ogórdka - zażywają słonecznych kąpieli, bo nikt do TOpika jeszcze dziś nie przyszedł... mołego wieczorku Topiku :) Quote
Monika z Katowic Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 :loveu: [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Pewno topikowe Cioteczki w ciepłych krajach...[/SIZE][/FONT] :loveu: [IMG]http://www.gify.org/bazagif/flora/flora001.gif[/IMG] Quote
ossa98 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Rzeczywiście, cały dzień przebywałam poza miastem - z Guarciem oczywiście:-), ale jestem teraz i odwiedzam:-). Pięknych snów Ci życzę Topiczku! Quote
Monika z Katowic Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue]Mizianki dla Topiczka.[/COLOR] [/SIZE][/FONT] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Red]Kolorowej [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Blue]niedzieli [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=SandyBrown]dla [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Magenta]wszystkich![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :):) [IMG]http://www.gify.org/bazagif/flora/flora177.gif[/IMG] Quote
Akrum Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 heh, w ciepłych krajach powiadasz? chciałabym ,ale niestety mnie na takie rarytasy nie stać... :( Topiku, nie obrazisz się, jak wkleję tu zaproszenie cioteczek i wujaszków na wątek Dosi- Szkieleta? ona już jedną nogą jest w dt, ale jeszcze brakuuje nam deklaracji stałych, może ktoś dorzuci choć 10 zł? http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJĘ-brakuje-80zł! Quote
Szarotka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Witaj Topiku :):) Jurand zaprasza na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/188158-Nadzieja-Juranda-do-11.07-godz.-22.00 Quote
Monika z Katowic Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [FONT=Book Antiqua]:loveu: A ja mam newsy z Przebieczan!!! :loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Właśnie dostałam maila od Pani Agnieszki:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Witam serdecznie!!![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Topik postanowił, w związku okropnymi upałami, zrzucić jeszcze trochę sierści - znowu linieje![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jak tylko wieczorem zrobi się nieco chłodniej Topiś wesoło bawi się z dziewczynami i niektórymi chłopakami. Niestety moja komórka nie jest na tyle mądra by uchwycić te zabawy...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Przesyłam zatem bardziej statyczne zdjęcia Topika jako Króla Kanapy; Topika"zbrodniarza" ;-) oraz Topika - ucznia!!![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Chłopak umie już pięknie chodzić na zupełnie luźnej smyczy, zna komendy siad, waruj, do mnie teraz uczymy się komendy zostań (stąd na zdjęciach "szkoleniowych" jest na smyczy)."[/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Topik jako Król Kanapy :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Topik - zbirek (zbrodniarz)[/FONT] :-o:-o [FONT=Book Antiqua]Topik jako Uczeń :multi::multi:[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] Quote
Akrum Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 aaaaaa super wieści :) jak zwykle zresztą :) TOpik cudeńko nasze :) slicznie na zdjęciach wychodzi :) Quote
Monika z Katowic Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [FONT=Book Antiqua]Wydaje mi się, że nasz Topik bardzo zmężniał, dzięki ćwiczeniom. Prawda? [/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [FONT=Book Antiqua]:loveu: Na dobrą noc jeszcze jedno zdjęcie Topiczka jako Króla Kanapy: :loveu:[/FONT] Quote
hebanowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Topik to się zadomowił na dobre w hoteliku,,,a domku ani widu ani słychu...:shake: Quote
Recommended Posts