Monika z Katowic Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Topik dostał dzisiaj dwie deklaracje stałe: 10 zł od AGI35 oraz 5 zł od Aguchy. Dziękuję za dar serca! Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Topiczku, jeszcze dzisiaj nikogo u ciebie nie było, więc ja przychodzę w odwiedziny i drapkam cię za uszkiem :)\ i może od razu na siku pójdziemy, co?? i prezent przynoszę, albo raczej off ;) ale może któraś dobra ciotka twoja przeleje grosik dla Dosi.... Piszę do wszystkich dogomaniaków z listy, więc jeśli dostałaś/dostałeś już taką wiadomość od innej osoby, to przepraszam :) Dosia-Szkielecik, pilnie musi być wyciągnięta ze schrony, ona jest wycofana, zestresowana, zdziczałą i przeraźliwie chuda... miała badania robione, jest zdrowa, je dużo i mimo to jest szkielecikiem... ma już zapewnione miejsce w dt, gdzie będzie miała kontakt non stop z człowiekiem, ale brakuje nam kasy... tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-brakuje-210z%C5%82! może mogłabyś/mógłbyś pomóc, mile widziane deklaracje jednorazowe i miesięczne oraz obecność na wątku. Pomożemy nie tylko Dosi, ale również osobie, która zgodziła się przygarnąć pod swój dach i dać dt psiakowi :) Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [FONT=Book Antiqua]Dzień[/FONT][FONT=Book Antiqua] dobry[/FONT][FONT=Book Antiqua] kochan[/FONT][FONT=Book Antiqua]y [/FONT][FONT=Book Antiqua]Topiczku[/FONT]! :) Quote
Bjuta Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Z powodu bezsenności - wyprzedzam dzisiejsze powitanie Moniki! ): Quote
Monika z Katowic Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [FONT=Book Antiqua]Ja dzisiaj spałam, spałam i spałam. :crazyeye:[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Topik pozdrawia Fanów na wesoło[/FONT]: Quote
divia_gg Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Tyle to ciotkow u Topiczka, wiec moze sie ktoras skusi na zakupy. Zbieramy pieniazki dla kieleckich psiakow. Zapraszam serdecznie;) http://www.dogomania.pl/threads/187522-***MISZ-MASZ-na-Kielce.-Do-2.07-do-g.22.-**ZAPRASZAM-SERDECZNIE** Quote
Monika z Katowic Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Newsy! Newsy z "Rancza Maszera": :):):) [FONT=Arial]"Witam!!![/FONT] [FONT=Arial]Topiczek dobrze sobie radzi zarówno jak świeci ostre słońce - na zmianę wygrzewa sie i odpoczywa w słońcu - jak i wtedy gdy deszcz pada cały dzień - zachowuje się tak jakby w ogóle nie padało!!![/FONT] [FONT=Arial]Dzisiaj właśnie cały dzień coś leci z nieba, nie jest to zbyt mocny deszcz, ale jednak jest. Topiczkowi to jednak nie przeszkadza i cały dzień biega po podwórku. Tam ciągle coś się dzieje, można pogonić się z owcą przez siatkę, poprzyglądać się kurom, poodpoczywać w iglakach, podokuczać psom zza siatki - roboty na cały dzionek!!!"[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiamy!!![/FONT] [FONT=Arial]Agnieszka i Małgorzata[/FONT] Quote
J_ulia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Super wieści :) Widać ,że to "robotny" chłopak :) Zajęcie zawsze sobie znajdzie i nie narzeka. Quote
Akrum Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 TOpiku, masz tam rajskie zycie :) Żeby wszystkim psiakom się tak udawało.... Więc wybaczycie, że wkleję tutaj offa: pomóżcie, brakuje jej 140 zł do wyjścia ze schronu, z depresji i mega chudości... do super dt...http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-brakuje-160z%C5%82!?p=14915969#post14915969 A ja nieśmiało spytam, jak odzew z ogłoszeń? Ktoś w ogóle zadzwonił? Quote
Kociabanda2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 no właśnie, były jakieś telefony w sprawie domku dla Topika?? Quote
Monika z Katowic Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Były dwa telefony, ale rozmówcy niestety nie odezwali się drugi raz... Wieszam papierowe ogłoszenia w Katowicach. Czy ktoś z was może wywiesi w swoim mieście. Quote
Kociabanda2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Były dwa telefony, ale rozmówcy niestety nie odezwali się drugi raz... Wieszam papierowe ogłoszenia w Katowicach. Czy ktoś z was może wywiesi w swoim mieście.[/QUOTE] A gdzie ten plakat? Mogłabym kilka powiesić :) Quote
Monika z Katowic Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dajcie, kochani, swoje adresy mailowe na pw. W sobotę wyślę plakaciki Topiczka. Będę bardzo, bardzo wdzięczna za ich wywieszenie. Quote
gonia66 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Były dwa telefony, ale rozmówcy niestety nie odezwali się drugi raz... Wieszam papierowe ogłoszenia w Katowicach. Czy ktoś z was może wywiesi w swoim mieście.[/QUOTE] SLuchajcie kochani..teraz czas wakacji- i z praktyki wiemy wszystkie, że niestety nie jest to najlepszy czas adopcji psiakow:(Wierze jednak w cuda- wiec nie jest wykluczone , że i w taki wlasnie czas znajdzie się ktoś,kto nie ma intensywnych planów wakacyjnych i kto pokocha takiego słodziaka:) W każdym razie tego Tobie Topisiu życze z całego serce i będę trzymała kciukaski:) Quote
Monika z Katowic Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Topiczek pięknie dziękuje, że podnosicie Jego wątek: Quote
J_ulia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Właśnie się zorientowałam ,że jeszcze dzisiaj nie odwiedziłam Topiczk:oops:... Więc jestem ;) Quote
Awit Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Śliczny opis zajęć całodniowych Topiczka:-) Taki gospodarz pełną gębą. Quote
Monika z Katowic Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Tak bardzo chciałabym, żeby Topiczek tak pięknie "gospodarzył", ale w swoim domku... :) Quote
lilo Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 czy Topik ma tekst do ogloszen ?? i ewentualnie jakies inne zdjecia niz na pierwszej stronie ?? chce zrobic mu plakacik do rozwieszania a nie bede sie przez caly watek przebijac... Quote
AGA35 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 allegro ponowione :-) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1094586619 Quote
Recommended Posts