Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki Topisia sa powalające....jak na nie patrzę, to widze zakochaną Bjutke;) ale widzą psa, ktorego chcialabym miec natychmiast:):)
Serio- Topiś jest sliczna i nie wiem,nie umialabym sie zdecydowac, ktora fotka jest najpiękniejsza:)
DZiekuję Wam dziewczyny za to, ze tak dbacie o nas i nasze doznania- nieustannie świeże fotki i wieści od psiaka:);) NAParwde uważam, ze ten watek, ten hotelik, opiekunki Topisia witrualne i "fizyczne" są na medal:)Wszystko wzorcowe i chetnie się tu wchodzi:)
Wielki szacun:):)
A dla Topisia- specjalne mizianka prosze:)

Posted

Witaj Topiku! Ciocia AMica, która Cie tak zaniedbałą w odwiedzaniu, wreszcie przyszła i widzi:) całą mega wypas sesję zdjęciową!!!
Jest na maxa dużo super zdjęć, które na pewno pomogą w ogłaszaniu Topika. Wygląda rewelacyjnie, a już w galopie:)... to super przystojniak prosto na konkursy.
Bardzo wielka radość w moim sercu, że Topik tak odżył dzięki wyrwaniu go z marazmu.

Posted

amica napisał(a):
Witaj Topiku! Ciocia AMica, która Cie tak zaniedbałą w odwiedzaniu, wreszcie przyszła i widzi:) całą mega wypas sesję zdjęciową!!!
Jest na maxa dużo super zdjęć, które na pewno pomogą w ogłaszaniu Topika. Wygląda rewelacyjnie, a już w galopie:)... to super przystojniak prosto na konkursy.
Bardzo wielka radość w moim sercu, że Topik tak odżył dzięki wyrwaniu go z marazmu.

To prawda..patrzac na te fotki, nie sposob nie odczuwac szczęscia i radości;)):)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Miłego dnia dla wszystkich. :):):):)
Dzisiaj rano przyszedł mail z Przebieczan:
[/FONT] [FONT=Book Antiqua]
[/FONT][FONT=Arial][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]"Topisiowi skończyła się już jedna odżywka (b&b recovery balance). Pastylek na sierść jest jeszcze sporo, a olej powoli się kończy. Topik już kończy wymienianie sierści i jest w doskonałej kondycji. Nie ma więc potrzeby podawania kolejnej serii odżywek. Sierść faktycznie jest błyszcząca, a co najważniejsze nie ma śladu po żadnych bliznach! Trudno uwierzyć, że miał kiedyś jakieś rany. "

Przyszła też deklaracja stała od Salibinki - 20 zł. Dziękujemy pięknie!
[/FONT]

[/FONT]

Posted

śliczne zdjęcia, Topik wygląda na naprawdę szczęśliwego i zadowolonego z życia psiaka :)

W ogóle ten wątek wg mnie jest najlepiej prowadzonym wątkiem z jakimi miałam kontakt - non stop bieżące informacje z hoteliku, pełno nowych aktualnych zdjęć, finansowo - też jasno wszystko podane. po prostu miło się tu wchodzi i każdy powinien brać przykład z tego wątku.
A hotel w Przebieczanach - po prostu bomba - aż sama chciałabym tam zamieszkać :)

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Zadowolony Topik merda ogonkiem na dzień dobry i życzy Wam:[/FONT]

Wiedzialam, ze Ciebie tu znajdę o świcie:):)
ZAbieram Topisia i Swiatosława na spacerek poranny, bo świeci piękne słonko, na pewno będą wygrzewać doopeczki i obserwowac przyrode, a ja się poopalam:):)

Posted

Monia..nie masz litości nade mną...;) Chcesz, zeby mnie zazdrość zeżarła..?? A my na wątku wiadomym musimy czekac na fotki i odliczac dni...za 3 dni i kilka godzin, dostaniemy moze ze 4 foteczki:roll:a za dwa tygodnie kolejna porcje wiadomości, zamkniętą w dwóch- 4 zdaniach:shake:.....buuuuuu.....:( CO za niesparwiedliwość na tym ŚWIECIE...:cool3::placz:
Dobrze, ze choć tu i na innych naszych wątkach można oko nacieszyć do woli:multi:
Dziękujemy:D

Posted

[quote name='Akrum']śliczne zdjęcia, Topik wygląda na naprawdę szczęśliwego i zadowolonego z życia psiaka :)

W ogóle ten wątek wg mnie jest najlepiej prowadzonym wątkiem z jakimi miałam kontakt - non stop bieżące informacje z hoteliku, pełno nowych aktualnych zdjęć, finansowo - też jasno wszystko podane. po prostu miło się tu wchodzi i każdy powinien brać przykład z tego wątku.
A hotel w Przebieczanach - po prostu bomba - aż sama chciałabym tam zamieszkać :)
zgadzam sie całkowicie z przedmówczynią
to co,robimy ściepę na hotelik dla Akrum?:evil_lol:

Posted

mimiś napisał(a):
zgadzam sie całkowicie z przedmówczynią

Z wyżywieniem, oczywiście? Lekarz na każde zawołanie... Drapanie za uszkiem wliczone w cenę... Marzenie...

Posted

mimiś napisał(a):

o tak, bardzo proszę, bo i tak jak tak dalej pójdzie to wyląduję na ulicy, więc hotelik jak najbardziej mi się przyda, tylko że oprócz mnie jeszcze ogony ze mną pójdą, więc wiecie - deklaracji musi być duuużo :)