Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

;)Może by jednak czas zacząć ogłaszać naszego Topiczka ??
Czas letni sprzyja spacerom jednak,a piesek po takich przejściach musi trafic do wrażliwych i odpowiedzialnych osób ,więc i tak zajmą się jego dalszą adaptacją i rehabilitacją.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']A Topik jest bardzo smutny, bo nie dość, że pada deszcz to jeszcze nikt Go nie odwiedza.
Topik płacze...

Topik nie placz, bo bedziesz mial czerwone oczy ;)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Dzień dobry Topiczku kochany i wszyscy najmilsi Fani! :)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Nie będzie mnie przez dwa dni.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jadę na wycieczkę z "dziatwą szkolną" do Wrocławia.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]A pogoda taka brzydka, ciągle leje, leje, leje deszcz.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Trzymajcie kciuki, żebym czasem "nie zapadła na zdrowiu" od tego "wycieczkowania"... :)[/FONT]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Dzień dobry Topiczku kochany i wszyscy najmilsi Fani! :)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Nie będzie mnie przez dwa dni.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jadę na wycieczkę z "dziatwą szkolną" do Wrocławia.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]A pogoda taka brzydka, ciągle leje, leje, leje deszcz.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Trzymajcie kciuki, żebym czasem "nie zapadła na zdrowiu" od tego "wycieczkowania"... :)[/FONT]

będziemy trzymać mocno ;)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Już jestem Topiczku!:)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków. :)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Wycieczkę do Wrocławia (w porozumieniu z rodzicami moich uczniów) musiałam przełożyć na czerwiec.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jazda autokarem w takim strasznym deszczu, przy zalanych drogach i spadających na jezdnię konarach drzew, była zbyt niebezpieczna.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Moje "Bączki" trochę pyskowały, ale w końcu zrozumiały, że to dla ich dobra.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Zwłaszcza, że dyrekcja pozwoliła im iść, od razu, do domów z walizami. :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Nie wiem, co mieli zapakowane w tych walizach (były ogromne). :):):)[/FONT]

Posted

[FONT=Book Antiqua]Dzwoniłam "na słówko" do hoteliku.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jest w porządku, bo "Ranczo Maszera" nie jest zalane ani podtopione (na szczęście leży na górce).[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Panie twierdzą, że Topik wyraźnie nie lubi deszczu...[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]A kto lubi???[/FONT]

Posted

[FONT=Book Antiqua]Topik musiał wtedy "ustalić" z Gasparkiem pewne zasady. :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Teraz obowiązuje "kruchy" rozejm.[/FONT] :)

[FONT=Book Antiqua]Przyszła deklaracja stała od Laury1108 w kwocie 10 zł. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Topik dziękuje![/FONT]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Topik musiał wtedy "ustalić" z Gasparkiem pewne zasady. :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Teraz obowiązuje "kruchy" rozejm.[/FONT] :)

[FONT=Book Antiqua]Przyszła deklaracja stała od Laury1108 w kwocie 10 zł. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Topik dziękuje![/FONT]

"Kruchy" rozejm jest lepszy niż żaden:):) Chłopaki wiedzą jednym słowem, co dla nich najlepsze;)