gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ulvhedin napisał(a):Gdy nasz Topik wiedział ile ma cioteczek:) aki przystojniak musi miec tyle fanek zakochanych "po uszy":D Quote
Monika z Katowic Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dzień dobry kochanym Fanom!:) A Topik jeszcze wyleguje się w łóżeczku. Quote
Monika z Katowic Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dzień dobry kochany Topiczku, moje "oczko w głowie"! Ale leje deszcz, a ja jutro jadę na wycieczkę do Wrocławia... Quote
Monika z Katowic Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 A Topik jest bardzo smutny, bo nie dość, że pada deszcz to jeszcze nikt Go nie odwiedza. Topik płacze... Quote
Bjuta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Topiczku, oszukujesz! Takie dzielny piesek nie płacze! Tylko się wkurza na deszcz!! Quote
Monika z Katowic Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Nasz dzielny Topiczek i chwila refleksji w towarzystwie kolegi. :):):) Quote
hebanowa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ;)Może by jednak czas zacząć ogłaszać naszego Topiczka ?? Czas letni sprzyja spacerom jednak,a piesek po takich przejściach musi trafic do wrażliwych i odpowiedzialnych osób ,więc i tak zajmą się jego dalszą adaptacją i rehabilitacją. Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Monika z Katowic']A Topik jest bardzo smutny, bo nie dość, że pada deszcz to jeszcze nikt Go nie odwiedza. Topik płacze... Topik nie placz, bo bedziesz mial czerwone oczy ;) Quote
Monika z Katowic Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Book Antiqua]Dzień dobry Topiczku kochany i wszyscy najmilsi Fani! :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nie będzie mnie przez dwa dni.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jadę na wycieczkę z "dziatwą szkolną" do Wrocławia.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A pogoda taka brzydka, ciągle leje, leje, leje deszcz.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Trzymajcie kciuki, żebym czasem "nie zapadła na zdrowiu" od tego "wycieczkowania"... :)[/FONT] Quote
Bjuta Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Trzymamy!!! I Ty tam trzymaj w ryzach towarzystwo! Niech nie wypiją za dużo szanowni gimnazjaliści... Quote
AGA35 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Dzień dobry Topiczku kochany i wszyscy najmilsi Fani! :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nie będzie mnie przez dwa dni.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jadę na wycieczkę z "dziatwą szkolną" do Wrocławia.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A pogoda taka brzydka, ciągle leje, leje, leje deszcz.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Trzymajcie kciuki, żebym czasem "nie zapadła na zdrowiu" od tego "wycieczkowania"... :)[/FONT] będziemy trzymać mocno ;) Quote
Monika z Katowic Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Book Antiqua]Już jestem Topiczku!:)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków. :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wycieczkę do Wrocławia (w porozumieniu z rodzicami moich uczniów) musiałam przełożyć na czerwiec.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jazda autokarem w takim strasznym deszczu, przy zalanych drogach i spadających na jezdnię konarach drzew, była zbyt niebezpieczna.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Moje "Bączki" trochę pyskowały, ale w końcu zrozumiały, że to dla ich dobra.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zwłaszcza, że dyrekcja pozwoliła im iść, od razu, do domów z walizami. :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nie wiem, co mieli zapakowane w tych walizach (były ogromne). :):):)[/FONT] Quote
Akrum Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Topiku i ja już jestem z powrotem u ciebie kochana psinko nasza :) Quote
gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja tez juz jestem i zagladam do chłopaka w to deszczowe, smutne popołudnie:) Quote
Monika z Katowic Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Book Antiqua]Dzwoniłam "na słówko" do hoteliku.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jest w porządku, bo "Ranczo Maszera" nie jest zalane ani podtopione (na szczęście leży na górce).[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Panie twierdzą, że Topik wyraźnie nie lubi deszczu...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A kto lubi???[/FONT] Quote
Agucha Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 http://images8.fotosik.pl/292/23bb0e145bf5b777.jpg Raczej pytanie: "I co on się tak napina?":roll: Quote
Monika z Katowic Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Book Antiqua]Topik musiał wtedy "ustalić" z Gasparkiem pewne zasady. :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Teraz obowiązuje "kruchy" rozejm.[/FONT] :) [FONT=Book Antiqua]Przyszła deklaracja stała od Laury1108 w kwocie 10 zł. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Topik dziękuje![/FONT] Quote
AGA35 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Agucha']http://images8.fotosik.pl/292/23bb0e145bf5b777.jpg Raczej pytanie: "I co on się tak napina?":roll: No ten kumpel troche większy naszego Topiczka :D Quote
gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Topik musiał wtedy "ustalić" z Gasparkiem pewne zasady. :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Teraz obowiązuje "kruchy" rozejm.[/FONT] :) [FONT=Book Antiqua]Przyszła deklaracja stała od Laury1108 w kwocie 10 zł. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Topik dziękuje![/FONT] "Kruchy" rozejm jest lepszy niż żaden:):) Chłopaki wiedzą jednym słowem, co dla nich najlepsze;) Quote
Recommended Posts