AGA35 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 a ja znowu przypomnę o bazarku dla braciszków topika ze schronu http://www.dogomania.pl/threads/184973-Bazarek-quot-SPA-quot-dla-psiakĂłw-z-Klembowa-do-21.05.2010/page3?p=14647174 Quote
Hotel KADIF Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Halinów k/W-wy! ŻABA na ulicy!!! Kto pierwszy ją rozjedzie??!! Quote
Monika z Katowic Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Przyszła deklaracja stała od Aguchy - 5 zł. Topik bardzo dziękuje! Psina pozdrawia wszystkie swoje Anioły! Quote
Monika z Katowic Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [FONT=Book Antiqua]Przyszła deklaracja stała 20 zł od Hebanowej. :):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wielkie dzięki! :):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A ja - dzięki Bogu - wczoraj skończyłam sprawdzanie prac.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zaraz idę pospać, bo ledwo trzymam się na nogach... [/FONT] Quote
Bjuta Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Oj biedna Monika... A napisali coś mądrego? Tematy ponoć były b. łatwe!? Panie mi o Topiku powiedziały coś śmiesznego. Topik wie, że nie wypada pyskować psom za płotem - ale jak nie ma ludzie w pobliżu, to co se tam będzie żałował? No to mówi tam tym dużym psom na drugim wybiegu co o nich myśli, pędzi jak torpeda pod płotem i szczeka, że uszy więdną aż nagle zobaczył panią Agnieszkę i co zrobił? Zamkną pysk. Wyhamował. Rozejrzał się i pokuśtykała na trzech łapkach bez słowa, by odebrać należne głaskania dla biednego, chorego pieska... :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Bjuta napisał(a):Oj biedna Monika... A napisali coś mądrego? Tematy ponoć były b. łatwe!? Panie mi o Topiku powiedziały coś śmiesznego. Topik wie, że nie wypada pyskować psom za płotem - ale jak nie ma ludzie w pobliżu, to co se tam będzie żałował? No to mówi tam tym dużym psom na drugim wybiegu co o nich myśli, pędzi jak torpeda pod płotem i szczeka, że uszy więdną aż nagle zobaczył panią Agnieszkę i co zrobił? Zamkną pysk. Wyhamował. Rozejrzał się i pokuśtykała na trzech łapkach bez słowa, by odebrać należne głaskania dla biednego, chorego pieska... :evil_lol:Co za szacunek dla opiekuna;):) Godny podziwu ten nasz Topiś:):) Brawo chłopaku dzielny i madry:) Quote
mala_czarna Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Poratujcie Janaczkę. Również biedactwo z Klembowa. Proszę. http://www.dogomania.pl/threads/185389-Najta%C5%84sze-i-najlepsze-filmy-na-Janeczk%C4%99-z-Klembowa-do-20-maja!!! Quote
Akrum Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bjuta napisał(a):Panie mi o Topiku powiedziały coś śmiesznego. Topik wie, że nie wypada pyskować psom za płotem - ale jak nie ma ludzie w pobliżu, to co se tam będzie żałował? No to mówi tam tym dużym psom na drugim wybiegu co o nich myśli, pędzi jak torpeda pod płotem i szczeka, że uszy więdną aż nagle zobaczył panią Agnieszkę i co zrobił? Zamkną pysk. Wyhamował. Rozejrzał się i pokuśtykała na trzech łapkach bez słowa, by odebrać należne głaskania dla biednego, chorego pieska... :evil_lol: hahaha, ale się uśmiałam :) cwaniak z niego że hoho :) Quote
AGA35 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Akrum napisał(a):hahaha, ale się uśmiałam :) cwaniak z niego że hoho :) pyskacz cwany Quote
viola005 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Serdecznie pozdrawiam wszystkich opiekujacych sie Topikiem. Jaki ladny z niego pies, az milo popatrzec na fotografie, to tak podnosi na duchu. Praca z bezdomnymi zwierzetami potrafi byc bardzo dolujaca, bo zawsze jest wiecej potrzebujacych niz mozliwosci, istnieje wielka potrzeba sukcesu i konkretnych, wymiernych rezultatow, ktore pozwalaja wierzyc, ze to, co robimy ma sens. Zycze slicznemu Topikowi, zeby szybko znalazl dobry, spokojny dom z codziennymi spacerami. Quote
gonia66 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 CZeśc Topisiu i wszystkim Topisiowym fankom i fanom:):) Deszcz u nas nie pada, choc caly dzień się zbierało- Zabieramy więc chłopaka na spaceros:):) Kto idzie z nami??:):) Quote
Cantadorra Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja idę z wami na spacerem, a potem mizianko dla chlopaka :) Quote
Monika z Katowic Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dobry wieczór i dobranoc zarazem... :) Wróciłam z pracy (dopiero!). Ale do kochanego Księcia Topika zawsze biegnę, pędzę, lecę! Amica przysłała deklarację stałą dla Topika - 15 zł. Podziękowania i wielkie buziaki! Quote
gonia66 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Dobry wieczór i dobranoc zarazem... :) Wróciłam z pracy (dopiero!). Ale do kochanego Księcia Topika zawsze biegnę, pędzę, lecę! Amica przysłała deklarację stałą dla Topika - 15 zł. Podziękowania i wielkie buziaki! Oj Monia..Ty pracusiu:):):) I śpioszku:D Quote
Szarotka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Tamarka potrzebuje funduszow na sterylke, bo inaczej nie moze byc wyadoptowana Brakuje tez 80 zl. stalych deklaracji http://www.dogomania.pl/threads/182992-%C5%81YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie!-BRAKUJE-100Z%C5%81-NA-hotelik Blagamy o pomoc!!!!! Quote
Monika z Katowic Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Topik życzy wszyskim Fanom miłego dnia! I ja też! Quote
gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Topik życzy wszyskim Fanom miłego dnia! I ja też! I ja tez, i ja też:):):):) Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 to i ja odwiedzam Topika :loveu: i życzę wszystkim miłego dzionka :multi: Quote
ulvhedin Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Witam topiczka po 2 dniach nieobecności. Całuję w nosek Quote
Monika z Katowic Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [FONT=Book Antiqua]Siedzę dziś w pracy do 18.00 i żeby umilić sobie czas zadzwoniłam do Przebieczan.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Newsy! Newsy![/FONT] [FONT=Book Antiqua]U Topika pada deszcz. Nowe zdjęcia pojawią się razem ze słoneczkiem. :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Topik jest pełny energii. Nabrał ciałka! :) Je odżywki i lek (skonsultowane z wetem, oczywiście).[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nasz Książę zmienia teraz sierść i wygląda zabawnie - trochę "starych " włosków na grzbiecie i więcej "nowych" (jest czesany codziennie).[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Stara się być grzeczny, ale lubi sobie "pokrzyczeć" na inne pieski za ogrodzeniem. Kiedy pieski są z Nim bawi się na całego.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A zza siatki udaje "gieroja" i szefa .:):):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jak sobie poszczeka to udaje przed Paniami: "To nie ja szczekałem. Ja jestem taki biedny i chory. Trzeba się mną opiekować!"[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Taki z Topiczka "udawacz doskonały"! :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Kuleje mniej (więc ręczne masaże w hoteliku pomagają).[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nadal asytstuje Werwie (to chyba stała miłość?).[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A mówiłam Wam już, że kocham Topika?[/FONT] Quote
ulvhedin Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 :multi:Cudowny ten nasz Topik. tak bardzo się cieszę, że ma sie dobrze:multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Monika z Katowic']A mówiłam Wam już, że kocham Topika?[/FONT] NIeeeeeeeee.....nie mowiłaś;););) Quote
Recommended Posts