Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Book Antiqua]Oczywiście kochana, że możesz TOPIKA odwiedzić![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Topik czeka na odwiedziny - zobaczysz jaki to cudowny, kochany i wspaniały piesek! :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Wysyłam Ci adres "Rancza Maszera" na pw.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Dobrej nocki kochanym Fanom! :) A to jest najpiękniejszy Topikowy Sen: :):):)[/FONT]

Posted

Ech byłyśmy dzisiaj z Agą35 w Klembowie. Jets dramat jeśli chodzi o liczbę psiaków.
Topik zostawił w Klembowie swoją siostrę bliźniaczkę - nie wiem czy udało się Adze w tym całym zamieszaniu zrobić jej zdjęcie.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Kochana topikowa Ekipio! Zobaczcie to koniecznie!!![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]W poniedziałek o 20.25 na pierwszym programie TV jest spektakl "KONCERT ŻYCZEŃ".[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Reżyserowała go nasza BJUTA![/FONT]

Posted

[FONT=Book Antiqua]Dobrej nocy wszystkim! [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Nie zapomnijcie, że w ten poniedziałek o 20.25 w TV1 jest spektakl Bjuty "Koncert życzeń"![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Skromna Bjuta napisała o tym spektaklu tylko na wątku Gaspara. Cytuję:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]"Przy okazji - zapraszam Was - jeśli będziecie mieli chwilkę czasu w poniedziałek to w teatrze TV będzie mój debiutancki spektakl (nazywa się Koncert życzeń) - jest fajna obsada - Kowalski, Herman, Kaim i Gorzlak i jeden pies (ale z daleka)... Poniedziałek 1 pr. 20.25 - jakby co."[/FONT]

Posted

[FONT=Book Antiqua]Dziękujemy serdecznie, Mysiu kochana, za nową sesję zdjeciową TOPICZKA![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]I jeszcze dzisiejszy mail z "Rancza Maszera":[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]"Wczoraj Topiczek miał sesję zdjęciową. Podoba się???[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Topik bardzo grzecznie przyjął nowych kolegów - Kamelka i Faksia - ładnie też przywitał Panie, które przywiozły chłopaków. Dawał się głaskać, "żebrał" o jedzonko i biegał wesoło po całej łące. Wyglądał na zadowolonego!!!"[/FONT]

Posted

Piekne zdjecia szczesliwego wyleczonego Topika wsrod zieleni, na wolnej przestrzeni i w doborowym towarzystwie stadka, wielkie gratulacje za ten sukces!
Tak bardzo nam potrzeba dobrych wiadomosci i dowodow, ze mozna cos osiagnac, ze sa rezultaty, ze to wszystko ma sens.

Posted

Jupi!!!Dzis ja pierwsza, przed Monia witam Topisia:):) Nie wiem , co się stało, ale MOnia- ranny ptaszek chyba przysnęła;)
Bjutko-nie uwierzysz;) Twoj spektakl dzis mi się snił przez pół nocy;);)