gonia66 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Sliczna ta focia....:) Chłopak tutaj jakby PAn na włościach...:):) Quote
Bjuta Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Panie w hotliku załamają ręce nad tymi choinkami obsikiwanymi codziennie przez psiaki. Ale ten świerczek wygląda jeszcze całkiem, całkiem... Quote
Monika z Katowic Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [FONT=Book Antiqua]A ja od rana oglądam zdjęcia, które zrobiłaś Topikowi Bjuto kochana![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jeszcze raz bardzo, bardzo, bardzo Ci dziekuję![/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Siedzę sobie na kanapie" (oczywiście!)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"A ja łapki trzymam prosto"...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Tam chyba jest coś do zjedzenia, ale mi się nie chce wstać"...[/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Uwiecznione, przez kochaną Bjutę, codzienne czynności Księcia Topika: :) Bieganie nieustanne... :) Myślenie i refleksja na światem... :) Szukanie jedzenia i rozrywki... :) Quote
AGA35 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 śliczny psiak z ciebie topiczku !!!!! nareszcie czerpiesz z życia to co najlepsze!!!!!!!!!!!! Quote
gonia66 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 PAtrzę, patrzę i uważam, że zdecydowanie najbardziej komponuje się Topis z kanapą:p Po prostu "komplet" nie do podrobienia;););) Quote
Monika z Katowic Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [FONT=Book Antiqua]A teraz popołudniowa łamigłówka: [/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Topik lądowy kontra topik wodny". Który jest który?[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Rozwiązanie znajduje się w poście 887 na stronie 89. :)[/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [FONT=Book Antiqua]Buziaki serdeczne dla Topiczkowych Fanów! [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wejdźcie tu koniecznie (to "Poprawiacz nastroju "z wątku Światusia):[/FONT] http://www2.100lat.pl/PoprawiaczNastroju [FONT=Book Antiqua]Najfajniejsza Owieczka przysłała dedykację dla najpiękniejszego Topika:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Bez Ciebie Topiczku wszystko byłoby głupie!"[/FONT] Quote
gonia66 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Monika z Katowic napisał(a):[FONT=Book Antiqua]Buziaki serdeczne dla Topiczkowych Fanów! [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wejdźcie tu koniecznie (to "Poprawiacz nastroju "z wątku Światusia):[/FONT] http://www2.100lat.pl/PoprawiaczNastroju [FONT=Book Antiqua]Najfajniejsza Owieczka przysłała dedykację dla najpiękniejszego Topika:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Bez Ciebie Topiczku wszystko byłoby głupie!"[/FONT] Poprawacz jest extra, ale owieczka tez szalenie mi sie podoba:):) Pozdrowienia majowe dla fanów Topisiowych:) Quote
Akrum Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 cześc Topiku - zadlądam do ciebie i preciudko uciekam, bo mało czasu dziś mam... całuje cię mocno w twoją śliczną moreczkę :) Quote
Monika z Katowic Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [FONT=Book Antiqua]Zgadnijcie - co przed chwilą zrobiłam? :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Odpowiedź jest prosta - zadzwoniłam do Przebieczan do topikowego hoteliku! :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wieści z ostatniej chwili:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]TOPIK MA NOWĄ MIŁOŚĆ! Suczka nazywa się Werwa jest eurodogiem i waży około m 20kg (Werwa, nie Topik).[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Panie z hoteliku sądzą, że Topik miał kiedyś potomstwo, bo "wie, jak to się robi". :):):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Z miłości Topik zaczął mniej jeść, ale nie będzie problemu, bo dostaje teraz specjalistyczny olej "Fatromega" do jedzonka. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Specyfik jest na bazie oleju rybnego, ma jego zapach i barwę, Topiczek je ze smakiem (to nic, że trochę mniej - cóż miłość). :):):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zdrówko Topika w normie. Z łapką niestety różnie - raz mniej, raz bardziej utyka. Panie mają nadzieję, że odżywka dla rekonwalesentów, polecona przez weta pomoże. Odżywka już zamówiona - jak tylko będzie poinformuję Was, kochani, jak się nazwywa i ile kosztuje. Mam nadzieję, że akceptujecie te konieczne zakupy dla Topika.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Panie zauważyły, że Topik bardzo się stara być grzecznym psem, zabiega o człowieka i boi się odrzucenia. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nie chce stracić domu. Myślę, że to ważna informacja![/FONT] [FONT=Book Antiqua]W stosunku do hotelikowych nowicjuszy demonstruje postawę - "ja tu mieszkam, to jest mój dom".[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Najczęściej bawi się z Bakusiem i Dinusiem. I zawsze ma "coś do powiedzenia" oraz pokazuje im, jaki jest ważny na "Ranczu Maszera". :) Nie gryzie się z innymi pieskami, ale ma swoje zdanie. :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] Quote
Bjuta Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Obfocimy tą Werwę zatem w weekend. Trzeba być na bieżąco z wybrankami Topika! Quote
gonia66 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Monia, spisałas się na medal:) Wieści radosne i optymistyczne, do tego wyczerpujące:):)SSSSSuuuuper:) Topis..alez Ty szczęsciarzem jesteś, masz takie opiekunki troskliwe:):) Quote
Monika z Katowic Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue]Dzień dobry Kochani! :):)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy]Wczesnym rankiem przyszedł mail z "Rancza Maszera": :):):)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy][I]"Przesyłam zdjęcie Vervy - mojego eurodoga (to taka rasa - najszybszy pies zaprzęgowy), jak tylko odwiedzi nas wreszcie słoneczko to zrobię Topikowi zdjęcie z nową miłością...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy][I]Pozdrawiam!"[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://i42.tinypic.com/20z4lg5.jpg"][IMG]http://i42.tinypic.com/20z4lg5.jpg[/IMG][/URL] Quote
AGA35 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 no proszę jak chłopak zmienny jest w uczuciach Quote
salibinka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Wieści wspaniałe :). Czy i gdzie Topik jest ogłaszany? (Nie doczytałam na wątku) :) Quote
Monika z Katowic Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [COLOR=blue]Witaj Salibinko kochana! :)[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Plan jest taki:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Teraz dajemy Topiczkowi jeszcze miesiąc na regenerację (Panie pracują z "psyche" Topika oraz nad łapką + sierścią), a w czerwcu ogłaszamy.[/COLOR] [COLOR=blue]Topik ma już wykupione 44 ogłoszenia na bazarku MyszkiMiki. [/COLOR] [COLOR=#0000ff]I jeszcze dwie osoby obiecały dodatkowe ogłosznia.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Ja wydrukuję małe, topikowe plakaciki i będę rozwieszać "ręcznie" w Katowicach i okolicy.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Planuję też ogłoszenia w popularnym u nas "Dzienniku Zachodnim" (zakupię je ze swoich pieniędzy).[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Może w "Moim Psie" też? [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Zobaczymy, bo "Mój Pies" to niestety spory wydatek (a może wcześniej dobry domek się zjawi?). [/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Moje wielkie marzenie dla Topika to kochający ludzie, domek z ogródkiem i miłą sunią[/B] ( bo jak już wcześniej pisałam - z pieskami Topik dogaduje się "tak sobie" i to są "psie rozejmy" na kruchych podstawach:))...[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Może to zdjęcie do ogłoszeń? Co sądzicie?[/COLOR] [URL="http://i44.tinypic.com/15dn9ld.jpg"][IMG]http://i44.tinypic.com/15dn9ld.jpg[/IMG][/URL] Quote
wojtuś Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 I ja dołącze sie do Fanów Topikowych, że Topik to Piękny Pies:) Udanej Kochani majówki w tą sobotę - do Topika dojedzie Kamel i Faks z ekipą z Zabrza, Topik będzie miał znowu zadanie - pokazać teren przybyszom i przedstawić Damy - Topikowe Sunie;););) Quote
Akrum Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 odwiedzam cię Topiku kochany i posprzątaj wszystko, żeby nowi goście mogli pozwiedzać wszystkie zakamarki :) Quote
Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Przepraszam za offa, wybaczcie cioteczki. Zapraszamy serdecznie na bazarek dla on-ka Welsha: [URL="http://www.dogomania.../184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05"]http://www.dogomania.pl/threads/1846...lsha.-Do-14.05[/URL] Quote
Recommended Posts