Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Tak - gdyby było to możliwe - Topik byłby ze mną!
Niestety...
Mój osobisty Fredzio jest nerwowym i kłótliwym psiaczkiem. Nie toleruje samców w żadnej postaci!
Czasami i mojemu Mężowi się dostanie. Nie da się tego zmienić - już próbowaliśmy.
Fredzio jest na "NIE!" i koniec.
I jeszcze - powierzchnia mojego mieszkanka też pozostawia wiele do życzenia.

Ale bardzo pragnę dla Topika szczęścia. Wspaniałego domku i miłości...
I będę szukać aż nie znajdę dla Topika najlepsze miejsce na tym wielkim świecie.
Wiem, że mi w tym szukaniu pomożecie, kochani Topikowi Fani, prawda? :)

Monia, wlasnie dlatego tu jestesmy, ze poki co inaczej nie mozemy pomoc...gdyby to ode mnie zależalo,i gdybym nie miala za duzo rozumu, a tylko kierowala sie sercem, to "VV" by sie ze mne zrobila na pewno, jak zreszta z wiekszości z Was;)
Ale to nie sztuka ratowac jedne, kosztem drugich..i dlatego tu jesteśmy:):)
Pewnie, ze pomozemy szukać...a kto szuka...znajduje..;)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Przypominają mi się słowa Seneki: "Miłość to dwa serca połączone skrzydłami wspólnych marzeń".[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]I czuję, że.... mam dwa serca - jedno dla Fredzia stałe i niezmienne, drugie dla Topika![/FONT]

Posted

Och - Kiniu, nie wiedziałam o Bobku :-( Eh...

A Topik to radosna torpeda! Wysłałam Monice wszystkie fotki, które zrobiliśmy 22-go.
Wkleję tu tylko 5 z Gasparem (jego wtedy odwoziliśmy) - bo muszę po nieobecności ponadganiać moje "księgowe" psiaki.

Kto ty jesteś, co?

Oprowadzę Cię. To wszystko jest moje!

Ale pazerny nie jestem - wybierz sobie jakiś kawałek ziemi i możesz się bawić z Bakusiem.

Wszystkie dziewczyny są moje! Jasne?

To co? Wiemy na czym stoimy?

Posted

Bjuta napisał(a):
Och - Kiniu, nie wiedziałam o Bobku :-( Eh...

A Topik to radosna torpeda! Wysłałam Monice wszystkie fotki, które zrobiliśmy 22-go.
Wkleję tu tylko 5 z Gasparem (jego wtedy odwoziliśmy) - bo muszę po nieobecności ponadganiać moje "księgowe" psiaki.

Kto ty jesteś, co?

Oprowadzę Cię. To wszystko jest moje!

Ale pazerny nie jestem - wybierz sobie jakiś kawałek ziemi i możesz się bawić z Bakusiem.

Wszystkie dziewczyny są moje! Jasne?

To co? Wiemy na czym stoimy?

hahaha, ale się uśmiałam :)
te teksty pod zdjęciami - powalające :)

Posted

TOpiku, ale jesteś kochanym, przeslicznym, przecudownym, najwspanialszym psiakiem :)

Szkoda, że nie mogę mieć więcej zwierzaków w domu, bo już byś był na swoim...ale już mam 2 psy i 2 kocuury i na więcej nie mogę sobie pozwolić... :(