Monika z Katowic Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 I jeszcze dwie Topikowe odżywki - właśnie przyszły ich zdjęcia z hoteliku "Ranczo Maszera": "AMINO BIOTIN" (cena: 13 zł 50 gr) "FATROMEGA" (cena 36 zł 50 gr) Quote
gonia66 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Tak - gdyby było to możliwe - Topik byłby ze mną! Niestety... Mój osobisty Fredzio jest nerwowym i kłótliwym psiaczkiem. Nie toleruje samców w żadnej postaci! Czasami i mojemu Mężowi się dostanie. Nie da się tego zmienić - już próbowaliśmy. Fredzio jest na "NIE!" i koniec. I jeszcze - powierzchnia mojego mieszkanka też pozostawia wiele do życzenia. Ale bardzo pragnę dla Topika szczęścia. Wspaniałego domku i miłości... I będę szukać aż nie znajdę dla Topika najlepsze miejsce na tym wielkim świecie. Wiem, że mi w tym szukaniu pomożecie, kochani Topikowi Fani, prawda? :) Monia, wlasnie dlatego tu jestesmy, ze poki co inaczej nie mozemy pomoc...gdyby to ode mnie zależalo,i gdybym nie miala za duzo rozumu, a tylko kierowala sie sercem, to "VV" by sie ze mne zrobila na pewno, jak zreszta z wiekszości z Was;) Ale to nie sztuka ratowac jedne, kosztem drugich..i dlatego tu jesteśmy:):) Pewnie, ze pomozemy szukać...a kto szuka...znajduje..;) Quote
Monika z Katowic Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [FONT=Book Antiqua]Przypominają mi się słowa Seneki: "Miłość to dwa serca połączone skrzydłami wspólnych marzeń".[/FONT] [FONT=Book Antiqua]I czuję, że.... mam dwa serca - jedno dla Fredzia stałe i niezmienne, drugie dla Topika![/FONT] Quote
Kinia1984 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 moj Bobek(*) szepnie slowo Św. Franciszkowi żeby zesłal ci Topiczku dom marzeń...gdzie juz nikt cie nie skrzywdzi... Quote
Bjuta Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Och - Kiniu, nie wiedziałam o Bobku :-( Eh... A Topik to radosna torpeda! Wysłałam Monice wszystkie fotki, które zrobiliśmy 22-go. Wkleję tu tylko 5 z Gasparem (jego wtedy odwoziliśmy) - bo muszę po nieobecności ponadganiać moje "księgowe" psiaki. Kto ty jesteś, co? Oprowadzę Cię. To wszystko jest moje! Ale pazerny nie jestem - wybierz sobie jakiś kawałek ziemi i możesz się bawić z Bakusiem. Wszystkie dziewczyny są moje! Jasne? To co? Wiemy na czym stoimy? Quote
Cantadorra Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Fotorelacja z pierwszego spotkania rewelacyjna! Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bjuta napisał(a):Och - Kiniu, nie wiedziałam o Bobku :-( Eh... A Topik to radosna torpeda! Wysłałam Monice wszystkie fotki, które zrobiliśmy 22-go. Wkleję tu tylko 5 z Gasparem (jego wtedy odwoziliśmy) - bo muszę po nieobecności ponadganiać moje "księgowe" psiaki. Kto ty jesteś, co? Oprowadzę Cię. To wszystko jest moje! Ale pazerny nie jestem - wybierz sobie jakiś kawałek ziemi i możesz się bawić z Bakusiem. Wszystkie dziewczyny są moje! Jasne? To co? Wiemy na czym stoimy? hahaha, ale się uśmiałam :) te teksty pod zdjęciami - powalające :) Quote
Javena Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Piękne piesiunie. Podnoszę ,choc tyle mogę...... Quote
AGA35 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Akrum napisał(a):hahaha, ale się uśmiałam :) te teksty pod zdjęciami - powalające :) teksty przsmieszne !!!!!!! Quote
mimiś Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 nooo, Topikowa dupka "odmiękła"..:evil_lol: widać,że czuje sie swietnie! Quote
gonia66 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Cudna ta historyjka obrazkowa:):):) Prosimy o jeszcze:D Quote
AGA35 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 gonia66 napisał(a):Cudna ta historyjka obrazkowa:):):) Prosimy o jeszcze:D dokładnie prosimy o jeszcze :-) Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No to lecimy ze zdjęciami miłosnymi. Topik + Jaris = WM Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Miłość ma różne oblicza - oto np. miłość do suszonej wędlinki. Jak widać Topik jest gentlemanem! Quote
Monika z Katowic Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bjuta kochana! Cudoooowne zdjęcia! Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 TOpiku, ale jesteś kochanym, przeslicznym, przecudownym, najwspanialszym psiakiem :) Szkoda, że nie mogę mieć więcej zwierzaków w domu, bo już byś był na swoim...ale już mam 2 psy i 2 kocuury i na więcej nie mogę sobie pozwolić... :( Quote
Akrum Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 dzień dobry Topiku :) widzę, że w nocy jeszcze cię jakiś nietoperek nawiedził :) Quote
magenka1 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ja też się przywitam i pozdrawiam ze słonczenego Olsztyna :) Quote
salibinka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wpłaciłam moją deklarację na maj. Słonecznej majówki Topikowi i wszystkim Topikowcom :) Quote
Monika z Katowic Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Topik śle słodkie buziaki i dziękuje ślicznie! :) Na konto wpłynęły nowe pieniążki: Mimiś - 20 zł :) Akrum - 10 zł :) Bjuta - 5 zł :) Quote
Recommended Posts