gonia66 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Już, już - uciszamy koguta :):):) Topiczku do góry! :) Mnie tam sie kogut podobal i w ogole nie przeszkadzał;) nawet gdyby mi nad uchem siedzial- nie dalby rady mnie wywlec o tej porze z mojego cieplutkiego łoża;) Quote
Akrum Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Topiku, a ty jak się wypowiesz na temat koguta?? Quote
Monika z Katowic Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 W sobotę bedę dzwonić do Przebieczan. Zapytam, czy Panie mają kury i jak TOPICZEK je traktuje (oczywiście - kury, nie panie). :):):) Quote
kanna Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 nie wiem jak na kury ale na ludzi Topik reaguje świetnie i to zarówno na kobiety jak i na facetów - śmiały , bez kompleksów, otwarty.....bez problemów daje się głaskać, sam przychodzi prosząć o przytulanko..... kiedy jechałam do hoteliku w niedzielę, miałam wizję wycofanego , zamkniętego psa po przejściach.....a przywitała mnie zgraja roześmianych paszcz....a najbardziej zadziwił mnie fakt, że ten bojący się facetów Topik już przy bramce wsunął się pod ręce mojemu TZ i dzielnie walczył o miejsce nie dając się innym paszczom wypchnąć z kolejki.... nie wiem jaki był Topik przed.. teraz to zadziorny, świetny psiór ... Quote
Monika z Katowic Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='kanna']nie wiem jak na kury ale na ludzi Topik reaguje świetnie i to zarówno na kobiety jak i na facetów - śmiały , bez kompleksów, otwarty.....bez problemów daje się głaskać, sam przychodzi prosząć o przytulanko..... kiedy jechałam do hoteliku w niedzielę, miałam wizję wycofanego , zamkniętego psa po przejściach.....a przywitała mnie zgraja roześmianych paszcz....a najbardziej zadziwił mnie fakt, że ten bojący się facetów Topik już przy bramce wsunął się pod ręce mojemu TZ i dzielnie walczył o miejsce nie dając się innym paszczom wypchnąć z kolejki.... nie wiem jaki był Topik przed.. teraz to zadziorny, świetny psiór ... Kanna!!! Dziękujemy za cudowne wieści z Przebieczan! Przeczytajcie koniecznie!:) To o TOPIKU - zadziorny i świetny psiór!!! :) Quote
Szarotka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Topik ale sie zrobiles pies na sto dwa :):) Quote
Monika z Katowic Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dzień dobry, kochany Topiczku, "zadziorny i świetny" piesku! :) Bjuta dzisiaj jedzie to Przebieczan z Gasparkiem - to Cię odwiedzi i zrobi nowe fotki! :) Quote
Akrum Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 O tak, Gasparek dołączy dziś do TOpika i całej reszty :) Topiku, mam nadzieję że oprowadzisz starszego i większego od siebie kolegę po całym terenie i zaprzyjaźnisz się z nim :) W końcu ŚWIETNY PIESEK z ciebie :) Quote
AGA35 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Topik napewno okaże się gościnnym psiakiem ..... Quote
anouk92 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Niesamowite jak miłość i poczucie bezpieczeństwa zmienia te wystraszone bidy w kochane psiaki. Przeraża mnie myśl że takich Topików zostało w Klembowie całe mnóstwo i że nie jesteśmy w stanie wszystkich uratować. Quote
gonia66 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Dzień dobry, kochany Topiczku, "zadziorny i świetny" piesku! :) Bjuta dzisiaj jedzie to Przebieczan z Gasparkiem - to Cię odwiedzi i zrobi nowe fotki! :) KObieto???Kiedy TY śpisz??:o Bjutka dzisiaj zobaczy Topika???Ale ma fajowo...:D Quote
Szarotka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A 8 maja jada tam Kamel i Fax :):) to sie wszyscy beda ladnie bawic :):) Quote
Monika z Katowic Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [FONT=Book Antiqua]Kochana Bjuta dzisiaj zrobiła to zdjęcie! "Topik stroszył się na Gaspara" - napisała Bjuta. :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Niezłe ziółko robi się z naszego TOPICZKA![/FONT] :) :) :) [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Szarotko! Sypiam od 22.30 do 5.30. Potem czekam aż Mąż wyjdzie do pracy i hopsa na dogo do TOPIKA. [/FONT] Quote
gonia66 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Kochana Bjuta dzisiaj zrobiła to zdjęcie! "Topik stroszył się na Gaspara" - napisała Bjuta. :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Niezłe ziółko robi się z naszego TOPICZKA![/FONT] :) :) :) [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Szarotko! Sypiam od 22.30 do 5.30. Potem czekam aż Mąż wyjdzie do pracy i hopsa na dogo do TOPIKA. [/FONT] O jaaaaaaaaa...Topik to naparwdę dumny kawaler. NO jasne , ze się "stroszy", bo co mu tu bedzie jakis "intruz" do garów zaglądał???;) Dobrze, ze ja nie muszę się kryc przed TZtem..ale po dzisiejszym dniu nie wiem, czy i mnie to nie czeka;) Quote
Monika z Katowic Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Goniu66 kochana! Witam Cię najserdeczniej! :) Ja się kryję przed Meżem tylko rano. Do nocy siedzę na dogo bez małżeńskich problemów. :) Quote
amica Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [FONT=Century Gothic]Topik ma takie mądre spojrzenie i jest wyraźnie pewniejszy siebie:)!!! Oby tak dalej! Podkreślam, że już się nie kurczy ze strachu:) Stoi dumny i wyprostowany[/FONT]:);) Quote
Bjuta Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Zdjęć mam sporo - ale muszę lecieć. Wrócę na dogo 29.IV [video=youtube;EinXCj51IhM]http://www.youtube.com/watch?v=EinXCj51IhM[/video] [video=youtube;vM5DR29aKMs]http://www.youtube.com/watch?v=vM5DR29aKMs[/video] Quote
gonia66 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ale cuuuudne filmiki:):) Chlopaki jak malowane..a jakaż gościnność wsrod nich zapanowala:):);) Bardzo fajnie się Topis cieszy:):) Widać naprawde, ze jest szczesliwy... Quote
Monika z Katowic Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Bjuta kochana! To dla Ciebie ta radosna orkiestra! Dziękuję, dziękuję, dziękuję za filmiki o TOPICZKU w poście nr 967! Quote
wojtuś Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Bjuta kochana! To dla Ciebie ta radosna orkiestra! Dziękuję, dziękuję, dziękuję za filmiki o TOPICZKU w poście nr 967! Filmiki ekstra:) a orkiestra super:) Quote
Tola Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Filmiki super; jak dobrze widziec Topika radosnego Quote
salibinka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ode mnie mała niespodzianka na dobranoc ;) Quote
Recommended Posts