Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Już, już - uciszamy koguta :):):)
Topiczku do góry! :)
Mnie tam sie kogut podobal i w ogole nie przeszkadzał;) nawet gdyby mi nad uchem siedzial- nie dalby rady mnie wywlec o tej porze z mojego cieplutkiego łoża;)

Posted

nie wiem jak na kury ale na ludzi Topik reaguje świetnie i to zarówno na kobiety jak i na facetów - śmiały , bez kompleksów, otwarty.....bez problemów daje się głaskać, sam przychodzi prosząć o przytulanko.....
kiedy jechałam do hoteliku w niedzielę, miałam wizję wycofanego , zamkniętego psa po przejściach.....a przywitała mnie zgraja roześmianych paszcz....a najbardziej zadziwił mnie fakt, że ten bojący się facetów Topik już przy bramce wsunął się pod ręce mojemu TZ i dzielnie walczył o miejsce nie dając się innym paszczom wypchnąć z kolejki....

nie wiem jaki był Topik przed.. teraz to zadziorny, świetny psiór ...

Posted

[quote name='kanna']nie wiem jak na kury ale na ludzi Topik reaguje świetnie i to zarówno na kobiety jak i na facetów - śmiały , bez kompleksów, otwarty.....bez problemów daje się głaskać, sam przychodzi prosząć o przytulanko.....
kiedy jechałam do hoteliku w niedzielę, miałam wizję wycofanego , zamkniętego psa po przejściach.....a przywitała mnie zgraja roześmianych paszcz....a najbardziej zadziwił mnie fakt, że ten bojący się facetów Topik już przy bramce wsunął się pod ręce mojemu TZ i dzielnie walczył o miejsce nie dając się innym paszczom wypchnąć z kolejki....

nie wiem jaki był Topik przed.. teraz to zadziorny, świetny psiór ...

Kanna!!! Dziękujemy za cudowne wieści z Przebieczan! Przeczytajcie koniecznie!:)
To o TOPIKU - zadziorny i świetny psiór!!! :)

Posted

O tak, Gasparek dołączy dziś do TOpika i całej reszty :)
Topiku, mam nadzieję że oprowadzisz starszego i większego od siebie kolegę po całym terenie i zaprzyjaźnisz się z nim :)
W końcu ŚWIETNY PIESEK z ciebie :)

Posted

Niesamowite jak miłość i poczucie bezpieczeństwa zmienia te wystraszone bidy w kochane psiaki.
Przeraża mnie myśl że takich Topików zostało w Klembowie całe mnóstwo i że nie jesteśmy w stanie wszystkich uratować.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Dzień dobry, kochany Topiczku, "zadziorny i świetny" piesku! :)
Bjuta dzisiaj jedzie to Przebieczan z Gasparkiem - to Cię odwiedzi i zrobi nowe fotki! :)
KObieto???Kiedy TY śpisz??:o
Bjutka dzisiaj zobaczy Topika???Ale ma fajowo...:D

Posted

[FONT=Book Antiqua]Kochana Bjuta dzisiaj zrobiła to zdjęcie! "Topik stroszył się na Gaspara" - napisała Bjuta. :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Niezłe ziółko robi się z naszego TOPICZKA![/FONT] :) :) :)
[FONT=Book Antiqua][/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Szarotko! Sypiam od 22.30 do 5.30. Potem czekam aż Mąż wyjdzie do pracy i hopsa na dogo do TOPIKA. [/FONT]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Kochana Bjuta dzisiaj zrobiła to zdjęcie! "Topik stroszył się na Gaspara" - napisała Bjuta. :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Niezłe ziółko robi się z naszego TOPICZKA![/FONT] :) :) :)
[FONT=Book Antiqua][/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Szarotko! Sypiam od 22.30 do 5.30. Potem czekam aż Mąż wyjdzie do pracy i hopsa na dogo do TOPIKA. [/FONT]
O jaaaaaaaaa...Topik to naparwdę dumny kawaler. NO jasne , ze się "stroszy", bo co mu tu bedzie jakis "intruz" do garów zaglądał???;)
Dobrze, ze ja nie muszę się kryc przed TZtem..ale po dzisiejszym dniu nie wiem, czy i mnie to nie czeka;)

Posted

[FONT=Century Gothic]Topik ma takie mądre spojrzenie i jest wyraźnie pewniejszy siebie:)!!! Oby tak dalej! Podkreślam, że już się nie kurczy ze strachu:) Stoi dumny i wyprostowany[/FONT]:);)

Posted

Ale cuuuudne filmiki:):) Chlopaki jak malowane..a jakaż gościnność wsrod nich zapanowala:):);)
Bardzo fajnie się Topis cieszy:):) Widać naprawde, ze jest szczesliwy...

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Bjuta kochana! To dla Ciebie ta radosna orkiestra! Dziękuję, dziękuję, dziękuję za filmiki o TOPICZKU w poście nr 967!

Filmiki ekstra:)
a orkiestra super:)