Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotko, piękne dzieło :) normalnie artystka z ciebie :) i Topik jakie ma wielkie serducho :) no,ale przynajmniej pomieści w nim miłości dużo dla wszystkich cioteczek :)

Posted

ja też nic nie piekę, bo baba wielkanocna już upieczona, hihihi
więc jestem i ja u ciebie Topiku :)
Razem z jednym z moich ogonów, bo właśnie kocurrrek ładuje mi się na klawiaturę i brrr,brrr, grugi ogon, tym razem pies zazdrosny piszczy siedząc wtopiony w moje nogi, normalnie czasami mam wesoło. Reszta ogonów na szczęście wyleguje się na podwórku na trawce na słońcu :)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Wiadomości smsowe - z ostatniej chwili - od KAGO, tej cudownej, nieocenionej Kasi, która teraz (bezinteresownie!!!:loveu: ) zajmuje się TOPIKEM w Warszawie:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]" Topik ma się świetnie. Śmiga z 3 szczeniakami i Kostą po wybiegu. Zaraz zabieram Go na spacerek.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Ma abażur, zdejmujemy go na spacerek." :multi::multi:[/FONT]

Posted

a u mnie własnie czesto jest tak, że jak siadam do kompa, to ogony zaraz przychodzą, jeden mruczy, drugi chce się miziać, trzeci na klawiaturę włazi łapami i potem niestworzone rzeczy wychodzą, sunia akurat chce się bawić, kolejny pies akurat na dwór albo jeśc i tak w kółko :)
Ale, co ja bym bez tych ogonów zrobiła - dlatego wszystko im zawsze wybaczam, nawet jak prałam dywany dzień w dzień przez ok 2 miesiące aż w końcu jeden z dzikusków nauczył się że kuweta to miejsce na załatwianie swoich potrzeb a nie nowy dywan...;)

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Wiadomości smsowe - z ostatniej chwili - od KAGO, tej cudownej, nieocenionej Kasi, która teraz (bezinteresownie!!!:loveu: ) zajmuje się TOPIKEM w Warszawie:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]" Topik ma się świetnie. Śmiga z 3 szczeniakami i Kostą po wybiegu. Zaraz zabieram Go na spacerek. Ma abażur, zdejmujemy go na spacerek."[/FONT]

chciałabym to widzieć :) Topik rqadosny i bawiący się - ale jazda :)