Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Dla TOPIKA będę musiała się przełamać i wziąć internetowy dostęp do konta. :oops:
Od tygodnia panie w banku patrzą na mnie niezadowolone, bo codziennie przyłażę po stan konta i tytuły przelewów... :evil_lol:

Kochana, gdzieś się uchowała w tym nowoczesnym świecie? Rób konto internetowe, będziesz coś zawdzięczać Topikowi:) To wygoda i oszczędność czasu i kasy (którą można na psie jakieś przeznaczyć)!

Posted

mmd napisał(a):
Kochana, gdzieś się uchowała w tym nowoczesnym świecie? Rób konto internetowe, będziesz coś zawdzięczać Topikowi:) To wygoda i oszczędność czasu i kasy (którą można na psie jakieś przeznaczyć)!

Święta prawda,ja też gorąco polecam.To tylko chwila a jaka wygoda :lol:

Posted

[FONT=Book Antiqua]Newsy!!!!:multi::multi:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Newsy z pierwszej ręki od nieocenionej KAGO (która bezineresownie opiekuje się teraz TOPIKIEM i jeszcze za darmo daje Mu transport z Warszawy do Krakowa):[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Zdaniem KAGO Topik przypomina to zwierzątko z "Epoki lodowcowej":[/FONT] ;););)

[FONT=Book Antiqua]Topik czuje się dobrze, koopki super, sikanko wzorowe. Je, pije (pije wodę oczywiście). Antybiotyki dostał, miejsce po jajeczkach dobrze się goi. Topik grzeje dupkę w piernatach, jest w pomieszczeniu (w warszawskim hoteliku za darmo). [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]To ładny, ruchliwy pręgusek (sięga do kolana). Cieszy się na widok KAGO, z pokorą przyjmuje wszelkie zabiegi (np. był grzeczny przy zastrzyku). [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Na spacerkach szybko drepcze, a w samochodzie siedział i bacznie, z napięciem, obserwował, co dzieje się za oknem. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Zdaniem KAGO Topik potrzebuje wyciszenia, miłości, stabilizacji. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Pomimo tych strasznych przeżyć jest "psim aniołem" - cytuję słowa KAGO!!!! :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Obecnie KAGO opiekuje się TOPIKEM w Warszawie. TOPIK nic za to nie płaci.:loveu:
TOPIK 6 kwietnia jedzie do hoteliku w Przebieczanach koło Wieliczki.
Mąż KAGO przywozi Go z Warszawy do Krakowa ( za darmo).:loveu:
Ja odbieram Go w Krakowie i wiozę do Przebieczan (za darmo).
Dopiski w nawiasach to informacja dla sponsorów, żeby wiedzieli, ze kaska jeszcze nie jest naruszona.:multi:

Posted

[FONT=Book Antiqua]Malibo57! Matką założycielką i czujną opiekunką tego wątku jest nieoceniona AGA35.:loveu: To AGA35 zauważyła TOPIKA, to Ona załatwiła TOPIKOWI darmowy pobyt w Warszawie. To Ona podjęła działania!:loveu:Reasumując - ja tu "gadam", AGA35 działa!!! Działanie jest najcenniejsze!:multi::multi:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Ja jestem tylko skarbnikiem i ... kronikarzem drogi TOPIKA.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Nadmienię, że się w TOPIKU zakochałam, ale nie mogę Go wziąć do siebie (mój Fredzio bije się ze wszystkimi zwierzątkami na osiedlu, włączając w to mojego Meża).:evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Na takie informacje super wszyscy tu czekaliśmy :) Cudownie, że Topik tak dzielnie wszystko znosi i kastracje i zabiegi i zastrzyki :)
Pies miodzio po prostu :)

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Newsy!!!!:multi::multi:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Newsy z pierwszej ręki od nieocenionej KAGO (która bezineresownie opiekuje się teraz TOPIKIEM i jeszcze za darmo daje Mu transport z Warszawy do Krakowa):[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Zdaniem KAGO Topik przypomina to zwierzątko z "Epoki lodowcowej":[/FONT] ;););)

Ciotki ale się uśmiałam z tego porównania :)

Topiku bądź dzielny przed Tobą nowe życie!

Posted

[quote name='Monika z Katowic']]Reasumując - ja tu "gadam", AGA35 działa!!! Działanie jest najcenniejsze!:multi::multi:evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Nie dość, że dobra, to jeszcze skromna:)

Posted

Witam , dzięki za zaproszenie do wątku o Topiku , będę zaglądać , sama mam 4 psy w domu , ale oczywi scie na ile będę mogła to pomogę , na razie pozdrawiam serdecznie.

Posted

Biedny psiak:-(co za okrutne stworzenie to mu zrobiło ...bo napewno nie człowiek....brak słów.Czy wiecie kto tak skatował Topika?Czy poniesie kare?Niestety ja nie jestem już w stanie finansować kolejnych psów ale będe trzymać kciuki za Was dziewczyny i Topika oczywiście