Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ja myślę, że Monika już załatwiła wszystko tak, żeby Topik w hoteliku miał jak w raju :) oto chyba nie musimy się martwić. Quote
Nikus Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Basia1968 napisał(a):a czy tam są jakikes psiaki już? czy będzie relacja z hotelikui zdjęcia psiaka. Bo wiecie mam takie troche obawy, b to jest psiak wycofany bardzo mocno - wiem cos na ten temat, bo moja psinka jest ze mną ponad rok - identyczna jak Topik - i niestety socjalizacja takiego psiaka, to kurcze nie może przebiegać w boksie czy kojcu z "dostepem" do człowieka raz dziennie. Z nim trzeba popracować. On musi być tulony, miziany, trzeba do niego ciągle mówić, dotykać. Hotelik ma przetestowany Bjuta z tego co mi wiadomo i jest tam ok. Ja tam pojadę po świętach i zawiozę Bakusia ze schronu w Rudzie Śląskiej to sobie to oblukam:) Quote
Bjuta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Basia1968 napisał(a):a czy tam są jakikes psiaki już? czy będzie relacja z hotelikui zdjęcia psiaka. Bo wiecie mam takie troche obawy, b to jest psiak wycofany bardzo mocno - wiem cos na ten temat, bo moja psinka jest ze mną ponad rok - identyczna jak Topik - i niestety socjalizacja takiego psiaka, to kurcze nie może przebiegać w boksie czy kojcu z "dostepem" do człowieka raz dziennie. Z nim trzeba popracować. On musi być tulony, miziany, trzeba do niego ciągle mówić, dotykać. Hotelik jest bardzo OK, ale za wiele zdjęć nie będzie - panie, które go prowadzą nie są specjalnie komputerowe - fotki robią telefonem i wysyłają na maila. Miziania, to mu tam nie braknie. (Basiu, to tam, gdzie była Zośka) Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 aaaaa to super , tam jest taki przesliczny podhalńczyk - to zdjęcie Zosi i jego to po prostu cudne - cieszę się bardzo Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Witajcie! Znowu piszę z pracy - dostałam pochwałę od dyrekcji, że wcześniej przychodzę:) :) A ja dla TOPIKA przychodzę - ale jestem taka sprytna, że się nie przyznałm. :) :) W topikowym koszyczku pojawiły się następujace wpłaty: 100 zł - Kundelkowa Skarbonka:loveu: 20 zł - obraczus87:loveu: 20 zł - Mimiś:loveu: 40 zł - Halina P. z naszej klasy:loveu: 50 zł - Paulinken:loveu: 5 zł - Bjuta:loveu: 280 zł 43 gr - Joanna R. z USA (już odebrałam przesyłkę Werstern Union):loveu: 42 zł 44 gr - Agnieszka K. ze Szkocji ( już odebrałam przesyłkę Werstern Union):loveu:. DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA WSZYSTKIM DOBRYM LUDZIOM!!!! :) :) Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Witajcie! Znowu piszę z pracy ja ciągle piszę z pracy, a potem słyszę - znów Pani się nie wyrobiła, itp... ;) ale co tam... jest wesoło przynajmniej :) Quote
transylwania Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 hejhej, dziś przelałam parę groszy dla Topika ,powinny niedługo nadejść, życzę samego dobra, pozdrawiam:) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Akrum napisał(a):wow Topik robi się bogaty :) No i są dwa bazarki dla Topika, i jeden już zamknięty (60,oo), tylko coś Matka Założycielka z pola widzenia zniknęła, będzie dobrze, zrobimy z Topika cud prawdziwy :D Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Fajnie, że się zbiera. Z bazrku coś będzie, bo jakieś małe co niego się licytuje. Przypominam o zagladaniu nieustannym, szczególnie jutro, bo mnie pół dnia może nie być http://www.dogomania.pl/threads/1825...8#post14360928 Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wunia napisał(a):No i są dwa bazarki dla Topika, i jeden już zamknięty (60,oo), tylko coś Matka Założycielka z pola widzenia zniknęła, będzie dobrze, zrobimy z Topika cud prawdziwy :D Matka założycielka, czyli AGA35 jest na dogo cały czas:) A ja - skarbnik Topika miałam zepsuty komputer, ale już działa - nie powiem Wam jednak, ile wziął Pan Fachowiec:( Quote
Marlena:) Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Coś o tym wiem, mój też ostatnio chorował ..... W górę Topiczku!! :) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Matka założycielka, czyli AGA35 jest na dogo cały czas:) A ja - skarbnik Topika miałam zepsuty komputer, ale już działa - nie powiem Wam jednak, ile wziął Pan Fachowiec:( Chodził mi o Pliszkę Matkę Założycielkę bazarku :) Quote
hebanowa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dokładam 20 zł co miesiac ,,,poproszę o nr konta. Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Hebanowa! Dziękujemy z całego serca! :) :) :) Twoje 20 zł jest na rehabilitację niesprawnej łapki TOPIKA. Tylko proszę - wyczyść skrzynkę, bo nie mogę Ci wysłać pw! Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 no to już brakuje tylko 40 zł :) deklaracje dla Topika zebrały się w ekspresowym tempie Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 TOPIk to grzeczny, kochany pies. Jest warty naszego wysiłku... Te 20 zł darowane przez hebanową przeznaczamy na weterynarza i na rehabilitację łapki TOPIKA, bo przecież TOPIK nie jest zdrowy, niestety...:loveu: Śni mi się ciągle słoneczna przyszłość TOPIKA... :loveu: Będzie bardzo szczęśliwym, kochanym psem. I już nikt nigdy nigdy Go nie uderzy.:loveu: Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Basia1968 napisał(a):Akrum stałych to już jest 300- tak mnie się wydaje, a matma to moja ulubiona dziedzina:evil_lol::evil_lol: a... no bo ja juz się pogubiłam... a tytuł mówi że brakuje 60 zł - ciotki, trzeba zmienić bo wprowadza w błąd. Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jak tylko AGA35 wróci - tytuł będzie zmieniony natychmiast. Oczywiście! Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ja to w formie żartuuuu cholera. Bo przecież wiadomo, że i tak brakuje na karmę i inne rzeczy. wyrzucamy te posty. Bo zaśmieciłam tylko przepitraszaaaam bardzeńkoooo Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Basia1968 napisał(a):ja to w formie żartuuuu cholera. Bo przecież wiadomo, że i tak brakuje na karmę i inne rzeczy. wyrzucamy te posty. Bo zaśmieciłam tylko przepitraszaaaam bardzeńkoooo a... no widzisz, a ja nie zakapowałam... już mi się mózg dzisiaj zlansował... Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 I proszę - tytuł zmieniony:) :) :) TOPIK nadal prosi, choćby o kilka groszy... Ta Jego biedna łapka jest niesprawna. Myśle, że każdy z nas, jakby dostał siekierą, miłaby niesprawną łapkę... Quote
Recommended Posts