Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za off, ale...

Big jest wielki... I wielki mamy z nim problem. BIG problem.

Big jest stary, schorowany. Na ciele ma ślady po pogryzieniach. Mieszka w malutkim kojcu w przytulisku, z którego w każdym momencie może go czekać wywózka do Korabiewic... Prosimy o chociaż najmniejsze wsparcie! Inaczej walka o niego będzie z góry przegrana... :(

Wątek Biga: http://www.dogomania.pl/threads/1823...-A-cie-proszAE

Posted

widziałam, że AlinaS wypowiadała się tu na wątku. Kochani moze napiszcie do niej wiadomosc z zapytaniem o hotelowanie-z tego co wiem ona ma domowy Dt i chyba nie jakis bardzo drogi(w granicach 300zł?)..mysle,ze warto spytac!:)

Posted

Aga 35 masz pelna skrzynke i nie da sie wyslac do Ciebie wiadomosci:)ale napisalam tak:Witam,chetnie pomoge i wplace kase dla Topika,alke tylko przez western union,mieszkam w Szkocji i inaczej jest mi ciezko przekazac pieniadze,jezeli podasz mi swoje imie i nazwisko jutro dokonam przelewu,jezeli masz jakies watpliwosci pisz-zaraz odpowiem:)pozdrawiam Agnieszka

Posted

Lolalola napisał(a):
Aga 35 masz pelna skrzynke i nie da sie wyslac do Ciebie wiadomosci:)ale napisalam tak:Witam,chetnie pomoge i wplace kase dla Topika,alke tylko przez western union,mieszkam w Szkocji i inaczej jest mi ciezko przekazac pieniadze,jezeli podasz mi swoje imie i nazwisko jutro dokonam przelewu,jezeli masz jakies watpliwosci pisz-zaraz odpowiem:)pozdrawiam Agnieszka

ja również nie moge wysłać do ciebie wiadomości :-(

Posted

Kar0la napisał(a):
Na wściekliznę to mieć powinien. Schronisko nie powinno wydać psa nie zaszczepionego na wściekliznę. Na wirusówki pewnie szczepień nie ma.

jak nie ma to przed wyjazdem będzie miał :-)