Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dziękuję Wam serdecznie za te miłe słowa. Robiłam to wszystko z miłością, bo pokochałam Topika, jak tylko Go zobaczyłam (to było takie zdjęcie smutnego psiaka w kontenerku)...:loveu:
Nadal będę się interesować Jego losem (ale taktownie i z wyczuciem, szanując prawa nowych właścicieli). W sierpniu zaś jestem umówiona na wizytę poadopcyjną w Dusznikach Zdroju
.:loveu:

A teraz niespodzianka:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
Nikus Wspaniały przysłał mi już dzisiejsze zdjęcia!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Rano, kiedy TOPIK żegnał się z Przebieczanami:
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kolejne zdjęcia zrobione przez drogiego Nikusa.
W południe, kiedy TOPIK witał się z nowym domkiem:
[/FONT]

[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kochana Agucho!:loveu::loveu: Nowe życie dla Topika to także Twój ogromny sukces!
Zrobiłaś takie doskonałe wydarzenie na FB!:multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Monika z Katowic']

[FONT=Comic Sans MS]Kochana Agucho!:loveu::loveu: Nowe życie dla Topika to także Twój ogromny sukces!
Zrobiłaś takie doskonałe wydarzenie na FB!:multi::multi::multi:
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]To jest właśnie moc internetu :)
Bardzo się cieszę, że dzięki temu wydarzeniu Topik dostał swoją szansę i ją w pełni wykorzysta[/FONT]ł
[FONT=Comic Sans MS]:loveu:
[SIZE=3]Czegóż więcej można sobie życzyć?

Moniś, gdyby nie Twoje ogromne zaangażowanie być może Topik "utonąłby" do tej pory w potopie innych bid? Ty oddałaś mu kawałek serca, poświęciłaś swój czas, profesjonalnie zaopiekowałaś się wszelkimi formalnościami.
TOBIE NALEŻĄ SIĘ PODZIĘKOWANIA! ... I tak też czynię - DZIĘKUJĘ :Rose:

-------------------------------------------------

Boziu, Boziu jak się wstydzę :lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]:) Właśnie rozmawiałam z domkiem. Wszystko jest dobrze.
Topik był już na spacerze (wszystko wąchał, ale nie sikał - myślę, że to ze stresu).
Idzie jeszcze na jedną, wieczorną przechadzkę. Oczywiście cały czas na dwóch, krótkich smyczach (macie je na zdjęciach).
Nikus poradził Państwu, aby smycze były zawsze za łebkiem, żeby się nie wywinął.

Dowiedziałam się, że Topiczek jest cichy, grzeczny i spokojny. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
W czasie naszej rozmowy leżał sobie na nogach Pani Jadwigi i spał.
Gdy na chwilę obudził się - Pani pogłaskała Go i dalej cichutko leżał.

Umówiłyśmy się, że Państwo mogą w każdej do mnie chwili zadzwonić (albo dadzą sygnał - ja oddzwonię).[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
Ja zaś będę telefonować do Dusznik Zdroju równo za tydzień (w przyszły poniedziałek).[/FONT]

Posted

Moniko, jestem pełna uznania dla twoich starań i miłości jaką dałaś Topiśkowi. Zrobiłaś dla pręguska tak wiele. To wspaniałe, że ma swój dom, swoich ludzi. Tak bardzo się cieszę. Topisiu, bądź bardzo, bardzo szczęśliwy!! :)

Posted

Szczęścia topiku kochany :)
nadal nie mogę uwierzyć, że topiś po tak długim czasie znalazł wymarzony ds :)

bądź szczęśliwy śliczny i kochany pręgusku :)

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Comic Sans MS]:) Właśnie rozmawiałam z domkiem. [...]

Dowiedziałam się, że Topiczek jest cichy, grzeczny i spokojny. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]

Brawo Topiczku! Panie w Przebieczanach zawsze podkreślały, że kawał aktora z Ciebie! :lol::eviltong:

Posted

[quote name='Agucha'][FONT=Comic Sans MS]To jest właśnie moc internetu :)
Bardzo się cieszę, że dzięki temu wydarzeniu Topik dostał swoją szansę i ją w pełni wykorzysta[/FONT]ł
[FONT=Comic Sans MS]:loveu:
[SIZE=3]Czegóż więcej można sobie życzyć?

Moniś, gdyby nie Twoje ogromne zaangażowanie być może Topik "utonąłby" do tej pory w potopie innych bid? Ty oddałaś mu kawałek serca, poświęciłaś swój czas, profesjonalnie zaopiekowałaś się wszelkimi formalnościami.
TOBIE NALEŻĄ SIĘ PODZIĘKOWANIA! ... I tak też czynię - DZIĘKUJĘ :Rose:

-------------------------------------------------

Boziu, Boziu jak się wstydzę :lol:
[/FONT]

Topiczku kochany niech Ci się szczęści w nowym domku!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Oczywiście - dzisiaj rano napisałam na FB do Córki nowych Państwa Topiczka. :loveu::loveu:
Może wcześniej niż w przyszły poniedziałek będą topiczkowe nowości.
Ciekawe czy już siusiał? Czy nadal jest grzeczny?

Nie chcę tak ciągle dzwonić bezpośrednio do Dusznik, bo to już byłoby dręczenie nowych właścicieli. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:):):)

Mam!!!! Mam!!! Właśnie nadeszły z FB nowe wieści - prosto od kochanej Pani Renaty, córki Państwa z Dusznik:

[/FONT][FONT=Comic Sans MS](...) Topiś się jeszcze nie załatwiał, reszta jest w porządku. Spał całą noc na fotelu, nawet dłużej niż rodzice:) Jest spokojny, chodzi po mieszkaniu, rozgląda się i poznaje nowe kąty.(...)[/FONT]

Posted

Tak miło, że dostałam tyle kwiatów i pochwał.:):):)
Bardzo, bardzo dziękuję!:)
Ale przecież razem jesteśmy autorami tego sukcesu!!!:loveu: To nasze wspólne dzieło!:loveu:

Jeszcze chcę Wam napisać, że dzisiaj wysłałam Nikusowi pieniądze za topiczkową podróż do nowego życia. :)
Szczegółowe rozliczenia tradycyjnie znajdziecie w poście drugim i trzecim tego wątku.

Dzwoniły do mnie Panie z hoteliku dowiedzieć się, co u Topiczka.
Powiedziałam, zgodnie z prawdą, że bardzo dobrze tylko nie chce siusiać.
Pani Agnieszka uważa, że na razie nie ma powodu do niepokoju (pewno trzyma Go jeszcze stres podróży, zmiany miejsca, otoczenia).

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Comic Sans MS]Pojechałam dzisiaj do Przebieczan na wspaniałe „Ranczo Maszera” pożegnać się z TOPIKIEM – naj-naj-naj-naj... psem świata (przepraszam mój jedynaku - ukochany piesku Fredziu [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:)).
Było tak:
Przyleciało z ogrodu moje kochanie, bardzo spokojne i poważne -

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ale powiedziałam: „Topiczku, śliczne słoneczko moje![/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]I moje kochanie tak się uśmiechnęło oraz zamachało ogonkiem:[/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]I piękne było przez cały czas NASZEGO spotkania:[/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Mam jeszcze dużo zdjęć... Chcecie je zobaczyć kochane Fanki Topika????[/FONT]
uwielbiam zdjecia usmiechnietych psow :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wspomnień czar – TOPICZEK jeszcze w Przebieczanach, dnia 14 maja 2011:

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]

[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wieści!!! Dzisiejsze wieści od Pani Renatki, córki nowych, wspaniałych właścicieli TOPIKA:
[/FONT][FONT=Book Antiqua]„Topik dostał lekkiej biegunki, pewnie przez zmianę wody, ale za to sika od wczoraj i jest coraz odważniejszy.:)
[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wszystko na najlepszej drodze.”[/FONT]