Monika z Katowic Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [FONT=Book Antiqua]Topik pięknie wita![/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zaraz napiszę do Agi35, która wystawiła allegro i przeredagujemy tą rehabilitację łapki.[/FONT] Quote
J_ulia Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Zaglądam do Topiczka:loveu: w kolejny upalny dzień :) Mam nadziej ,że domki korzystając w weekendu zaczną dzwonić.... ;) Quote
Monika z Katowic Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dobrej nocki dla wszystkich! Topiczek już ziewa i zaraz idzie spać. Będzie śnić o swoim domku... Quote
Awit Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Domki korzystają z wekendu, jeżdżą i myślą o wakacjach:-( Quote
Monika z Katowic Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [FONT=Book Antiqua]Niedzielne newsy! Newsy! Dzwoniłam do Przebieczan. Pogoda tam dużo przyjemniejsza i wszystkie psy (na czele z Topikiem) radosne, ruchliwe, wesołe. Choć - jak wcześniej pisałam Topik doskonale radził sobie z upałem - i stał się mistrzem wyszukiwania krzaczków, które dają porządny cień i ochłodę. :) Pytałam, rzecz jasna, o topikowe relacje z "kolegami". Otóż dowiedziałam się, że sprytny piesio nie uczestniczy bezpośrednio w psich kłótniach, ale bardzo chętnie daje sygnał: "Słuchajcie! Bijemy się!" :):) Czyli pokazowy prowodyr, bo jak już da sygnał, to spokojnie stoi i patrzy. Nastroszony, napuszony (pewno zadowolony z siebie) patrzy, jak inni się tłuką. :):):) Czasami 2-3 godziny zostaje sam w domu (jak Panie jadą do sklepu)[/FONT][FONT=Book Antiqua]. Prosiłam o takie testy, bo może kiedyś będzie musiał trochę posiedzieć sam w domu... Dzięki Bogu - w pomieszczeniu nadal nie niszczy, nie brudzi. Jednym słowem to super kochany i super fajny pies! [/FONT] Quote
Bjuta Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ale w niektórych też sam uczestniczy z zacięciem - jak wiemy... [video=youtube;LyUWxi5FPuo]http://www.youtube.com/watch?v=LyUWxi5FPuo[/video] [video=youtube;Vu8tHy7XQhg]http://www.youtube.com/watch?v=Vu8tHy7XQhg[/video] Quote
Monika z Katowic Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Bjutko dzięki za filmiki! :) Jadę zaraz do Wrocławia. Kochane Fanki? Będziecie, przez dwa dni, wyprowadzać Topika na spacer? :) Bardzo proszę! :) Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 cześć Topik, idziemy na spacerek ?? pobawimy się, troszkę przebiegniemy, może jeszcze jakiegoś futrzaka zabierzemy, co?? będzie nam raźniej :) Quote
Bjuta Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Monika smsem prosiła o przekazanie mizianek Topiczkowi i pozdrowień jego wiernym fanom (niestety dołączone zdjęcie z ogrodu chińskiego, jakoś mi się nie chce przesłać na maila i nie umiem go dołączyć). W każdym razie - drogi Topiczku - nie wiem czy jakikolwiek pies na dogo ma tak wiernego wirtualnego opiekuna! ;) Quote
Akrum Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 jejku, nikt dziś do Topika naszego kochanego nie przyszedł?? Topiku, to ja cię wymiziam, wydrapkam, wybawię się z tobą i w nochal buzi dam za te wszystkie godziny, które spędziłeś tu sam... :shake: buzi, buzi, buzi :loveu: Quote
AGA35 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 kochane cioteczki zapraszam na wątek następnego biedaka z klembowa http://www.dogomania.pl/threads/187569-NEXT%E2%80%93-czy-b%C4%99dzie-normalnie-chodzi%C5%82-%28 Quote
Pliszka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ale wesołek się zrobił z Topiczka! :loveu::loveu::loveu: Quote
J_ulia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Kolorowych snów Topiczku :) Jutro pewnie obudzi cię już ciocia Monika ;) Quote
AGA35 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 z samego ranka , bo ciotka Monika to ranny ptaszek :-) Quote
J_ulia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 AGA35 napisał(a):z samego ranka , bo ciotka Monika to ranny ptaszek :-) bardzo ranny... podziwiam. Ja o tej porze co Ciocia Monika odwiedza Topiczką to czasem dopiero rękę spod kołdry po kawę wyciągam nieprzytomna.... Quote
Monika z Katowic Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [FONT=Book Antiqua]Dzień dobry Topiczku, kochany zadymairzu! :):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Już, już idziemy na poranny spacerek.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Cieszę się, że tyle kochanych opiekunek miałeś w trakcie mojej nieobecności![/FONT] [FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zdjęcia z Ogrodu Japońskiego będą! [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jak Bjuta słusznie zauważyła Topik miałby w tym ogrodzie tyle, tyle do obsikiwania[/FONT]:):) Quote
Akrum Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Topiku kochany, to ja cię zabieram jeszcze przed południem też na spacerek i zabaaawy :) Quote
Monika z Katowic Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [FONT=Book Antiqua]Topik dostał 10 zł deklaracji stałej od Laury1108.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dziękujemy bardzo!!![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Oto obiecane zdjęcia z Ogrodu Japońskiego (raj dla takich "sikaczy" jak Topiczek[/FONT] :)) Quote
gonia66 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 MOnia...a komary w ogrodzie japońskim Was nie zjadły..??Nie uwierzysz, ale nogi mam do dzis cale w strupach:( Nigdy tego ataku bestii nie zapomne:( Quote
Akrum Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ślicznie tam musi być w tych ogrodach :) ale Topik miałby faktycznie co "oznaczac" :evil_lol: I z góry przepraszam za offa: Dosia-SZKIELET, potrzebuje naszej pomocy,każdy grosik się liczy, zbieramy deklaracje na domowy tymczas, w którym już ma miejsce zapewnione, jednak kasy mamy mało. Proszę wejdź na wątek, każda pomoc potrzebna, chociażby do podnoszenia wątku... http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-na-TYMCZAS-pilne a może jednak dorzucisz choć 5 zł - pomożesz nie tylko Dosi, ale również człowiekowi, opiekunce, która zajmie się Dosią w dt, która niestety też z przyczyn losowych potrzebuje pomocy, stąd pomysł na otwarcie dt za karmę, jedzenie, środki czystości i pieniądze. Deklaracje miesięczne i jednorazowe potrzebne!!! Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Topiczku cały czss trzymam kciuki za domek Quote
Recommended Posts