Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Book Antiqua]Niedzielne newsy! Newsy!
Dzwoniłam do Przebieczan.

Pogoda tam dużo przyjemniejsza i wszystkie psy (na czele z Topikiem) radosne, ruchliwe, wesołe.
Choć - jak wcześniej pisałam Topik doskonale radził sobie z upałem - i stał się mistrzem wyszukiwania krzaczków, które dają porządny cień i ochłodę. :)
Pytałam, rzecz jasna, o topikowe relacje z "kolegami". Otóż dowiedziałam się, że sprytny piesio nie uczestniczy bezpośrednio w psich kłótniach, ale bardzo chętnie daje sygnał: "Słuchajcie! Bijemy się!" :):)
Czyli pokazowy prowodyr, bo jak już da sygnał, to spokojnie stoi i patrzy.
Nastroszony, napuszony (pewno zadowolony z siebie) patrzy, jak inni się tłuką. :):):)

Czasami 2-3 godziny zostaje sam w domu (jak Panie jadą do sklepu)
[/FONT][FONT=Book Antiqua].
Prosiłam o takie testy, bo może kiedyś będzie musiał trochę posiedzieć sam w domu...
Dzięki Bogu - w pomieszczeniu nadal nie niszczy, nie brudzi.
Jednym słowem to super kochany i super fajny pies!

[/FONT]

Posted

Ale w niektórych też sam uczestniczy z zacięciem - jak wiemy...

[video=youtube;LyUWxi5FPuo]http://www.youtube.com/watch?v=LyUWxi5FPuo[/video]

[video=youtube;Vu8tHy7XQhg]http://www.youtube.com/watch?v=Vu8tHy7XQhg[/video]

Posted

cześć Topik, idziemy na spacerek ??
pobawimy się, troszkę przebiegniemy, może jeszcze jakiegoś futrzaka zabierzemy, co?? będzie nam raźniej :)

Posted

Monika smsem prosiła o przekazanie mizianek Topiczkowi i pozdrowień jego wiernym fanom (niestety dołączone zdjęcie z ogrodu chińskiego, jakoś mi się nie chce przesłać na maila i nie umiem go dołączyć).
W każdym razie - drogi Topiczku - nie wiem czy jakikolwiek pies na dogo ma tak wiernego wirtualnego opiekuna! ;)

Posted

jejku, nikt dziś do Topika naszego kochanego nie przyszedł??
Topiku, to ja cię wymiziam, wydrapkam, wybawię się z tobą i w nochal buzi dam za te wszystkie godziny, które spędziłeś tu sam... :shake:

buzi, buzi, buzi :loveu:

Posted

AGA35 napisał(a):
z samego ranka , bo ciotka Monika to ranny ptaszek :-)

bardzo ranny... podziwiam. Ja o tej porze co Ciocia Monika odwiedza Topiczką to czasem dopiero rękę spod kołdry po kawę wyciągam nieprzytomna....

Posted

[FONT=Book Antiqua]Dzień dobry Topiczku, kochany zadymairzu! :):)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Już, już idziemy na poranny spacerek.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Cieszę się, że tyle kochanych opiekunek miałeś w trakcie mojej nieobecności![/FONT]
[FONT=Book Antiqua] [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Zdjęcia z Ogrodu Japońskiego będą! [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jak Bjuta słusznie zauważyła Topik miałby w tym ogrodzie tyle, tyle do obsikiwania[/FONT]:):)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Topik dostał 10 zł deklaracji stałej od Laury1108.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Dziękujemy bardzo!!![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Oto obiecane zdjęcia z Ogrodu Japońskiego (raj dla takich "sikaczy" jak Topiczek[/FONT] :))

Posted

Ślicznie tam musi być w tych ogrodach :)
ale Topik miałby faktycznie co "oznaczac" :evil_lol:

I z góry przepraszam za offa:
Dosia-SZKIELET, potrzebuje naszej pomocy,każdy grosik się liczy, zbieramy deklaracje na domowy tymczas, w którym już ma miejsce zapewnione, jednak kasy mamy mało. Proszę wejdź na wątek, każda pomoc potrzebna, chociażby do podnoszenia wątku...
http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-na-TYMCZAS-pilne
a może jednak dorzucisz choć 5 zł - pomożesz nie tylko Dosi, ale również człowiekowi, opiekunce, która zajmie się Dosią w dt, która niestety też z przyczyn losowych potrzebuje pomocy, stąd pomysł na otwarcie dt za karmę, jedzenie, środki czystości i pieniądze.
Deklaracje miesięczne i jednorazowe potrzebne!!!