Akrum Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Topik, czesc kochana psinko :) już niedługo zobaczymy, czy po serii ogłoszeń rozdzwonią się telefony z propozycjami domków dla ciebie. Quote
Monika z Katowic Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [FONT=Book Antiqua]Ufam, że Książę Topik będzie miał mnóstwo "ofert" adopcji!!![/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [FONT=Book Antiqua]Witamy nowego gościa Zacharego![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Trwają, intensywne prace, nad pięknym kształtem topiczkowego ogłoszenia na wyróżnionym allegro i 45 innych portalach internetowych.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wunia! Dziękuję Ci serdecznie za cenne rady, które od razu uwzględniłam![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Czekam niecierpliwie na następne sugestie i wnioski! :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]TOPICZEK - ten wspaniały pies, który szuka domu - życzy wszystkim dobrej nocki![/FONT] Quote
J_ulia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dzień dobry Topiczku , oby telefony się o Ciebie rozdzwoniły i z samymi sensownymi propozycjami domków:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Monika z Katowic Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Book Antiqua]Witam topikowych Fanów.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Życzę wszystkim miłego, słonecznego dnia! :)[/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Book Antiqua]Czekam kochana Salibinko! :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Po konsultacji, z Wami i Paniami z hoteliku, do ogłoszenia dodaję jeszcze takie informacje:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]- niezwykle enrgiczny,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]- rzadko prezentuje zachowania lękowe,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]- nic nie niszczy w domu, zachowuje czystość w pomieszczeniu,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]- pies dla osoby doświadczonej w postępowaniu z czworonogami.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dzisiaj Topiczek biega po ogrodzie z resztą czworonożnej gromadki (rozmawiałam z Paniami 10 minut temu).[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Od czasu do czasu wygrzewa się w promieniach nieśmiałego słoneczka. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nowa topikowa sierść rośnie gęsta i błyszcząca - zasłoniła blizny (myślę, że to bardzo ważne!). Łapka ciągle jest masowana.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Topik jest wesoły, energiczny, ładnie je. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Tylko nadal kłóci się z pieskami zza płota...[/FONT] Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No taki już ten Topiczek jest, że sobie lubi poszczekać... Quote
viola005 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Piekne zdjecie galopujacego preguska Topika na zielonej murawie! Dziekujemy hotelikowym paniom za zapewnienie mu dobrych, psich warunkow! Quote
Monika z Katowic Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Book Antiqua]Tak, Viola005 - warunki w hoteliku ma Topiczek wspaniałe, ma troskę, opiekę i rehabilitację.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zawsze i o każdej porze mogę zadzwonić do Przebieczan i zawsze Panie mają nowe informacje o psince.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wychodzi nasz psi chłopaczek na prostą...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Teraz daj Mu, dobry Boże, najlepszy domek stały![/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] Quote
hebanowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 :loveu:Bardzo fajne ogłoszenia ma psiak.Oby miał szczęście. Quote
Monika z Katowic Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Book Antiqua]Dziękuję Wam serdecznie, drogie sponsorki i przyjaciółki Topika, że pomogłyście mi w doprecyzowaniu ogłoszenia adopcyjnego! Bardzo zależy mi na znalezieniu Człowieka, który pokocha Topiczka całym sercem, który da Mu wszystko, co najlepsze...[/FONT] Quote
viola005 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Przebieczany to juz dogomaniacki hotel! Czytam na innym watku, ze jest tam juz 9 dogomaniackich psiutow! :lol: Wlasnie dzis dolaczyl Charlie, stary doberman, wielka radosc dla wszystkich!:lol: Quote
Monika z Katowic Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Book Antiqua]Uwielbiam to zdjęcie Topiczka z Przebieczan.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Umieściłam je na ekranie komputera.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dzięki temu czuję, jakby psiak był ze mną codziennie...[/FONT] Quote
Cantadorra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Monia, to chyba twoj ulubieniec, czuję ogroooomną słabość do Topisia :) Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zapraszam na watek szczeniaka na lancuchu....ktory ze strachu robi pod siebie :( http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-łańcuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pomóż!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! Quote
Monika z Katowic Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [FONT=Book Antiqua]Salibinko! Dziękuję serdecznie za ważne sugestie, dotyczące topikowego ogłoszenia![/FONT] [FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jadę teraz na Komunię. Cały dzień w plecy.[/FONT] :):):) [FONT=Book Antiqua]Topiczku kochany do góryyy![/FONT] Quote
salibinka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Salibinko! Dziękuję serdecznie za ważne sugestie, dotyczące topikowego ogłoszenia![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jadę teraz na Komunię. Cały dzień w plecy.[/FONT] :):):) [FONT=Book Antiqua]Topiczku kochany do góryyy![/FONT] Moniko:loveu:, on Cię maksymalnie w sobie rozkochał, co?:lol: (wcale się nie dziwię) Mocno trzymam kciuki za DOM dla tego wyjątkowego psa. Quote
Cantadorra Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Topisiu, nie gniewaj sie na ciotkę Cantadorre, która zaprasza na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/186113-Efektowna-bizuteria-NOWE-BROSZKI!-NIZSZE-CENY!!-Dla-Welsha.-Do-28.05-20-00 Quote
ossa98 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Witaj Topiczku:-) jak samopoczucie w dniu dzisiejszym? Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 cześć Topik :) ciekawa jestem, jaki będzie odzew z Topikowych ogłoszeń Quote
Recommended Posts