Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kalendarium nowego życia TOPIKA:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: 24.03.2010 r. - TOPIK, dzięki wspaniałym dziewczynom - Kago i AGA35, opuszcza schronisko w Klembowie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: 25.03. 2010 r. - TOPIK i akcja "żegnajcie jajeczka"- pod opieką Kago.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Stałe deklaracje dla TOPIKA:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:loveu: Monika z Katowic - 100 zł + zapłaci za kastrację Topika[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Aga35 - 20 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Kinia 1984 - 10 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Amica- 15 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Akrum - 10 zł. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Mimiś- 20 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Agucha - 5 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Bjuta -5 zł[/FONT]
[SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]:loveu: Wunia - 10 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Salibinka [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- 20 zł[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Asiamm- 15 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Laura 11808 - 10 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Basia 1968 - 60 zł (płatne w dwóch ratach)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:loveu: Hebanowa 20 zł[/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Book Antiqua][SIZE=5]:loveu::loveu:[FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIE[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ROZLICZENIA [/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Z "KOSZYCZKA" TOPIKA [/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]ZNAJDUJĄ SIĘ W DRUGIM POŚCIE TEGO WĄTKU!!![/FONT]:loveu::loveu:[/FONT][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Moderator Pianka przydzieliła mi drugi post dla wygody darczyńców.:multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

Dziś przeleje kasę na kwiecień (czyli moją deklaracje stałą 15 zł) Tak bardzo się cieszę że udalo się wyciągnąć psinkę ze schronu!!!!!!! Chwilowo byłam nieobecna na wątku, gdyż wpadłam w wir zajmowania się moją tymczasowiczką Balbisią, ale już nadrabiam zaległości:) Od czego jest weekend :)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Do wszystkich doskonałych Przyjaciół TOPIKA, parafrazując Polikleta:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]:loveu:"Doskonałość zależy od wielu stosunków międzyludzkich i drobne różnice o tej doskonałości decydują.":loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Book Antiqua]TOPIK po kastracji czuje się dobrze.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jest grzeczny i spokojny. Kago i Beata opiekują się Nim.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Niestety nie mam nowych zdjęć. Będą później. Teraz jeszcze "zimowy TOPIK"...[/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]