Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
Aga, jeśli masz na oku hotelik to ja zbiorę jakieś drobiazgi na bazarek. Ale warunek jest jeden, i nie myśl proszę, że to z mojej strony jest jakieś wymuszanie, musimy zebrać deklaracje STAŁE. Sama wiesz, że bez tego nie ma co ruszać z miejsca. Ja za stara jestem żeby na hura wyciągać pieska, a później nie spać po nocach i martwić się, że nie mamy forsy. Zrób mu może jutro jakieś zdjęcia, zapytaj też jak on się czuje.

Wiem co robię i napewno pochopnie nie podejmę dezyzji o wyciągnięciu topika na dt dopóki nie będzie miał wystarczającej kwoty na swoim koncie .

Posted

AGA35! To właśnie dzięki Tobie wiemy o krzywdzie TOPIKA.
Jest rzeczą oczywistą, że TOPIK musi mieć "zaplecze". Inaczej nie damy rady.

Więc wątek musi żyć. Dlatego wszyscy wspaniali goście Topika są bardzo ważni i oczekiwani.:loveu:

To, co napisałam w pw do Ciebie, jest aktualne.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
nie wiem dopiero zapytalam czy bedzie miejsce...bo hotelik u dogomaniaczki fajnej i jest oblegany...
powtorze ze na poczatek dam 10 zł na miesiac ale narazie tylko przez 6 miesiecy...bo finansowo mam kile i mogile:)

DZIĘKI KINIA zA DEKLARACJE .WIERZĘ ŻE PODOŁAMY TEMU I ŻE PSINA WKRÓTCE OPUŚCI SWÓJ KONTENEREK :-)

Posted

Jak sie moj tymczas Riki wyadoptuje to dam 10 zl. Ma isc do domu na poczatku kwietnia.
Czy mozna wiedziec gdzie hotel i za ile. Narazie wolalabym nie czytac tego co sie stalo :(:(

Posted

Zrobcie tytul bardziej dramatyczny: Prawie zamordowany pies wola o pomoc. Brakuje 400 zl.
PrzerazonyTopik ledwo uszedl z zyciem, wyciagamy ze schroniska
lub cos w tym rodzaju.

Posted

Jestem - na zaproszenie Moniki:-)
Kochane kobitki, osobiście uważam, że na adopcję jest jeszcze nieco za wcześnie. Za mało wiemy o psiaku a przecież nie chcemy, żeby jakiś rozczarowany, nie dający sobie z opieką człek zwrócił go do schroniska?
Priorytetem według mnie jest dobry dt, gdzie psiak będzie mógł dojść do siebie, nabrać zaufania do człowieka, nauczyć się to i owo.
Może dobrze byłoby zrobić na Allegro aukcję charytatywną, z jakimś mega dramatycznym opisem?. Może uzbierałoby się dzięki temu trochę grosza na dt?
Ja od siebie mogę zadeklarować w kwietniu jakąś opłatę jednorazową - póki co.

Posted

mimiś napisał(a):
dobrze byłoby zebrać oferty zobowiązań finans. z wątku, może jakiś dt płatny...ja podtrzymuje 20zł/m-c

tak,. też myślę że w pierwszym poście powinny zostać zawarte deklaracje, kto ile i ile potrzeba...

Posted

Justynko! :) Wspaniale, że odwiedziłaś TOPIKA. Miło Cię widzieć.
Justynka to najdzielniejsza opiekunka zwierząt, jaką mam zaszczyt znać osobiście!

TOPIK jeszcze raz wita najserdeczniej wyczekiwanych i najmilszych gości z dogomanii!