Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie mają domki, a ostatnia sunia może też pojedzie w środę. Bo Pan Jarek rozmawiał z kimś, kto jest chętny. Zostanie Saba. I w ostateczności jeden maluch- suczka, jeśli ten ktoś się nie zdecyduje.

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może i się da, tylko, że z tym facetem nie można się umówić, bo zmienia zdanie zależnie od humoru.
Dzwońcie do Megii, może ją przechowa w jakimś wspólnym kojcu z drugim psem.

Posted

rozmawialam z kolezanka ze stajni z osrodka i problem polega na tym, ze suka broni malego - zostal juz tylko 1 maluch - i rzuca sie do ludzi

dyrektor pewnie to widzial i sie wkurzyl

trzeba by pilnie zabrac szczeniaka i wtedy suka sie uspokoi i moze da sie z dyrektorem załagodzić sytuacje

tylko problem w tym gdzie tego szczyla zabrac, w sensie problem raczej za co...:(

Posted

Lulka napisał(a):
dzis sroda i nadal nie wiadomo co z psiakami
nikt nie moze pomoc?:(

nie wiadomo czy szczeniak ma dom, czy potrzebna jest pomoc dla szczeniaka i suni czy tylko jednego psiaka. :niewiem: Odezwijcie się!!! Co z psiakami :-(

Posted

Lulka napisał(a):
rozmawialam z kolezanka ze stajni z osrodka i problem polega na tym, ze suka broni malego - zostal juz tylko 1 maluch - i rzuca sie do ludzi

dyrektor pewnie to widzial i sie wkurzyl

trzeba by pilnie zabrac szczeniaka i wtedy suka sie uspokoi i moze da sie z dyrektorem załagodzić sytuacje

tylko problem w tym gdzie tego szczyla zabrac, w sensie problem raczej za co...:(

słuchajcie awaryjnie mogę wziąć szczyla na jakiś czas do siebie jeśli jest taka sytuacja.wprawdzie mamy w domu suczkę a w przyszłym tyg przyjeżdza do nas następny tymczasowicz,ale dla takiego kurdupelka znajdzie się jeszcze miejsce.nie mam czasu żeby przejrzeć dokładnie wątek,zaraz uciekam do pracy-powiedzcie gdzie jest teraz to psie dziecko?wszystko tylko nie schron,takie maleństwo jest praktycznie bez szans w takim miejscu :-(

Posted

kurcze że ja tak późno tu zajrzałam :-( może jeszcze nie zawieźli?mogę pojechać po szczyla jutro rano,albo i dziś po pracy,ale dopiero ok 21,a to chyba za późna pora?

Posted

Dzwoniłam przed chwilą- szczeniaka już nie ma, oddali sunię dzisiaj do domu. Została Saba i Kufel do zabrania, bo pan dyrektor znowu się rozmyślił i Kufel też ma zniknąć. :angryy:

Posted

żesz nie mogę sobie darowac że dopiero dziś zajrzałam :-( nie wiadomo jaki dom wziął dzieciaka.o tyle dobrze że nie pojechał do schronu.kurczę,żeby ściany były z gumy wziełabym i rodziców.ale na 34 m2 to nierealne.
tak na przyszłośc-u nas zawsze znajdzie się miejsce dla jakiegoś psiego dziecka,albo malutkiego psa,więc jw razie podobnej sytuacji podbramkowej,walcie do mnie śmiało :-)
jesteśmy dt bezpłatnym jakby ktoś pytał :-)

Posted

Ellig napisał(a):
Szukamy teraz na gwalt miejsca dla suki Saby, trzymajcie kciuki....juz nie mam sily pisac ani rozmawiac przez tel:(

Trzymam :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

a co z psiakiem? :-(