Tattoi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wszystkie mają domki, a ostatnia sunia może też pojedzie w środę. Bo Pan Jarek rozmawiał z kimś, kto jest chętny. Zostanie Saba. I w ostateczności jeden maluch- suczka, jeśli ten ktoś się nie zdecyduje. Quote
Lulka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 ale czy mówił co zmierzają? Zawioza je do jakiegos schroniska? Quote
Lulka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 podnosze psiaczki moze ktos ma pomysl jak im pomoc... Quote
mtf zalesie Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 myslalam ze suka moze zostac i chcialam zaplacic za sterylke jesli ja zostawia ,za hotel co miesiac nie dam rady Quote
Lulka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 no tak wszyscy mysleli:(....ech....beznadzieja, tyle czasu byla i teraz nagle przeszkadza:( Quote
Tattoi Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Może i się da, tylko, że z tym facetem nie można się umówić, bo zmienia zdanie zależnie od humoru. Dzwońcie do Megii, może ją przechowa w jakimś wspólnym kojcu z drugim psem. Quote
Lulka Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 rozmawialam z kolezanka ze stajni z osrodka i problem polega na tym, ze suka broni malego - zostal juz tylko 1 maluch - i rzuca sie do ludzi dyrektor pewnie to widzial i sie wkurzyl trzeba by pilnie zabrac szczeniaka i wtedy suka sie uspokoi i moze da sie z dyrektorem załagodzić sytuacje tylko problem w tym gdzie tego szczyla zabrac, w sensie problem raczej za co...:( Quote
Lulka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 dzis sroda i nadal nie wiadomo co z psiakami nikt nie moze pomoc?:( Quote
paros Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Lulka napisał(a):dzis sroda i nadal nie wiadomo co z psiakami nikt nie moze pomoc?:( nie wiadomo czy szczeniak ma dom, czy potrzebna jest pomoc dla szczeniaka i suni czy tylko jednego psiaka. :niewiem: Odezwijcie się!!! Co z psiakami :-( Quote
Tattoi Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jeden szczeniak poszedł, jeden jeszcze jest- suczka. Powiedziałam, żeby odwieźli je do schroniska w Józefowie. Quote
dota&koka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Lulka napisał(a):rozmawialam z kolezanka ze stajni z osrodka i problem polega na tym, ze suka broni malego - zostal juz tylko 1 maluch - i rzuca sie do ludzi dyrektor pewnie to widzial i sie wkurzyl trzeba by pilnie zabrac szczeniaka i wtedy suka sie uspokoi i moze da sie z dyrektorem załagodzić sytuacje tylko problem w tym gdzie tego szczyla zabrac, w sensie problem raczej za co...:( słuchajcie awaryjnie mogę wziąć szczyla na jakiś czas do siebie jeśli jest taka sytuacja.wprawdzie mamy w domu suczkę a w przyszłym tyg przyjeżdza do nas następny tymczasowicz,ale dla takiego kurdupelka znajdzie się jeszcze miejsce.nie mam czasu żeby przejrzeć dokładnie wątek,zaraz uciekam do pracy-powiedzcie gdzie jest teraz to psie dziecko?wszystko tylko nie schron,takie maleństwo jest praktycznie bez szans w takim miejscu :-( Quote
Lulka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 byloby super! jest w Ryni kolo Nieporetu - chyba ze juz zawiezli do schronu tattoi masz numer do pana? Quote
dota&koka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 kurcze że ja tak późno tu zajrzałam :-( może jeszcze nie zawieźli?mogę pojechać po szczyla jutro rano,albo i dziś po pracy,ale dopiero ok 21,a to chyba za późna pora? Quote
Tattoi Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dzwoniłam przed chwilą- szczeniaka już nie ma, oddali sunię dzisiaj do domu. Została Saba i Kufel do zabrania, bo pan dyrektor znowu się rozmyślił i Kufel też ma zniknąć. :angryy: Quote
Tattoi Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Acha- do schroniska będą zawiezione jutro rano. Quote
Lulka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 dobrze, ze chociaz szczeniak bezpieczny bo w schronie wirusowki:( Quote
dota&koka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 żesz nie mogę sobie darowac że dopiero dziś zajrzałam :-( nie wiadomo jaki dom wziął dzieciaka.o tyle dobrze że nie pojechał do schronu.kurczę,żeby ściany były z gumy wziełabym i rodziców.ale na 34 m2 to nierealne. tak na przyszłośc-u nas zawsze znajdzie się miejsce dla jakiegoś psiego dziecka,albo malutkiego psa,więc jw razie podobnej sytuacji podbramkowej,walcie do mnie śmiało :-) jesteśmy dt bezpłatnym jakby ktoś pytał :-) Quote
Ellig Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Szukamy teraz na gwalt miejsca dla suki Saby, trzymajcie kciuki....juz nie mam sily pisac ani rozmawiac przez tel:( Quote
paros Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ellig napisał(a):Szukamy teraz na gwalt miejsca dla suki Saby, trzymajcie kciuki....juz nie mam sily pisac ani rozmawiac przez tel:( Trzymam :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: a co z psiakiem? :-( Quote
Recommended Posts