Lulka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 panowie z ochrony dokarmiaja suke i chyba tego psa czarnego ze zdjec mam nadzieje, ze malym tez cos daja jutro zadzwonie do kolezanki, bo podobno jakies male mieli wziąć pracownicy osrodka - nie jest to moze super rozwiazanie, ale zawsze jakies.... zrobilam im kilka ogloszen, rozesłałam maila znajomym zeby szukali malym domu.... Quote
Ania012 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dziewczyna chętnie roześlę maile z psiakami, są śliczne. Mam też na zbyciu budę po naszej leśnej suni. Quote
Lulka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 wow!!! buda super!!!! przyda sie jak nie wiem co :) a zmieszcza sie dwa srednie psiaki? i skad mozna odebrac? jaki woz potrzebny zeby przewiezc? Quote
Ania012 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Buda jest do zabrania w Wesołej. Z dwoma Psiakami będzie ciężko, buda jest długa ale wąska. Mam też jedną małą na zbyciu. Można je odebrać w każdej chwili. A jeśli w samochodzie są składana tylne siedzenia spokojnie sie bokiem zmieści Quote
Abrakadabra Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Lulka napisał(a):dzieki, tablety juz mam moze uda sie im podac w przyszlym tygodniu Ja mogę pomóc w odrobaczaniu. W sensie podania tych tabletek. Np. Jutro lub pojutrze. Quote
Ania012 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 tak z daleka wygląda ta buda, niestety innego zdjęcia nie mam Quote
Lulka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 to kombinuje transport, bo ja mam kombi ale mam krate i siedzen nie zloze:( to trzymaj prosze te budy dla psiakow z Ryni;-) Abrakadabro - cioteczka Tattoi obiecala pomoc w piatek:) Dziekuje Ci serdecznie za pomoc. Chyba ze chcecie jechac razem, zeby bylo Wam razniej?:) Quote
Ania012 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 to to coś po prawej stronie przysypane śniegiem Quote
Ania012 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 jutro rano postaram się przebiec do lasu i sprawdzić wymiary wydaje mi się że do combi powinna wejść ale ja niestety jestem pozbawiona wyczucia proporcji. Quote
Lulka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 cioteczko to zmierz prosze myslisze ze srednia sunia wejdzie? taka pod kolano? a masz 2 budy tak, dobrze zrozumialam? Quote
Ania012 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 nasza sunia też do kolan mi sięga i spokojnie z córcią (około 3 miesięczną) się w niej mieściła. A druga buda to dla małego psiaka mieści się w niej mój 13kg kundelek ale to tak na styk :) Quote
karolina_g_k Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No zjawiskowe te maluchy. Myśle, że dlugo w dt nie posiedzą.... jak juz je znajdą. Quote
Lulka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 paros napisał(a):zrobiłam taki banerek zarąbisty - dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
beka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 mam ok 3 kg karmy dla szczeniąt, mogę da dla maluszków Quote
Ania012 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [FONT=Tahoma]Wymiary budy:[/FONT] [FONT=Tahoma]Wysokość 80cm[/FONT] [FONT=Tahoma]Szerokość 50cm[/FONT] [FONT=Tahoma]Długość 120cm[/FONT] [FONT=Tahoma]Mierzyłam wszystko w biegu wiec mogłam się pomylić o parę centymetrów.[/FONT] Quote
Lulka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 beka napisał(a):mam ok 3 kg karmy dla szczeniąt, mogę da dla maluszków dziekuje, tylko jak to do Ciebie odebrać.....mam do Ciebie kawal drogi :( Ania012 napisał(a):[FONT=Tahoma]Wymiary budy:[/FONT] [FONT=Tahoma]Wysokość 80cm[/FONT] [FONT=Tahoma]Szerokość 50cm[/FONT] [FONT=Tahoma]Długość 120cm[/FONT] [FONT=Tahoma]Mierzyłam wszystko w biegu wiec mogłam się pomylić o parę centymetrów.[/FONT] dzieki, dzis zmierze samochód;-) okazuje sie ze 4 maluchy juz tylko zostaly, ktos pozabieral reszte czyli tez 4 mam nadzieje, ze beda miec dobre, kochajace domy, a nie np. lancuch nadal pozostaje problem, co zrobic z pozostala 4? Cholera a co jesli nikt ich nie zechce? co z nimi zrobic?:( moze ktos moze choc jednemu dac DT? Quote
Ania012 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [FONT=Tahoma]Lulka czy możesz podać jakiś nr kontaktowy odnoście szczeniaków, właśnie rozsyłam maile do znajomych[/FONT] Quote
auraa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 zrób zdjęcia pozostałym szczeniakom. Może zmien tytuł z prośbą o tymczas? Sama nie wiem........... Quote
Lulka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 no wlasnie nie wiem do kogo.... moze napisac ze sa w osrodku i podac adres? Quote
paros Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Lulka napisał(a):dziekuje, tylko jak to do Ciebie odebrać.....mam do Ciebie kawal drogi :( okazuje sie ze 4 maluchy juz tylko zostaly, ktos pozabieral reszte czyli tez 4 mam nadzieje, ze beda miec dobre, kochajace domy, a nie np. lancuch nadal pozostaje problem, co zrobic z pozostala 4? Cholera a co jesli nikt ich nie zechce? co z nimi zrobic?:( moze ktos moze choc jednemu dac DT? Trochę martwi mnie zniknięcie 4 szczeniorów, mam mieszane uczucia. A czy coś więcej wiadomo na temat zniknięcia? Ale gdzie zabrać te cztery maluchy? :niewiem: Jest buda, może ktoś przygarnie maluchy z budą na tymczas? Ja mogę tylko wspomóc finansowo Quote
Ania012 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [FONT=Tahoma]Lulka czy możesz podać jakiś nr kontaktowy odnoście szczeniaków, właśnie rozsyłam maile do znajomych[/FONT] Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 beka napisał(a):Matko kochana, jak ona je teraz wykarmi?? A w pobliżu nie ma jako takiego schroniska ?? :( Jest platny hotelik w Serocku, tylko nie wiem gdzie dokladnie. Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Gdzie sa teraz szczeniaki i gdzie jest matka? Moge tez wesprzec szczeniaki karma do odbioru na Żoliborzu....W razie potrzeby prosze o kontakt na pw. Quote
Recommended Posts